ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 667
  • 762
  •   1
Отговори
# 510
Даная, и ние сме така. След 4-5 минути сукане започва да се върти и да се свива.. Яде максимум 10 минути със зор и повече реве и неще. И аз го свързвам със силната струя.. Много голямо количество гълта и може би му дразни стомахчето.
Иначе аз като се събудя през нощта и усетя, че гърдите са ми препълнени ставам и изцеждам.. Някой ако има нужда от кърма в Пловдив да пише Grinning

# 511
Правите ли упражнения за прибиране на корем. Аз съм със секцио и минаха два месеца, чудя се дали да почвам лека полека. Сигурно има специални упражнения за тази цел.

# 512
Нана,голямо гуш от нас,Баткото ми беше на 2 месеца като прекара бронхеолит.Голям стрес беше и за 2ма ни.Бързо оздравяване.

# 513
И аз не будя бебето да яде, то само се буди и нощем на 4 часа и денем на 3,5-4. За лактацията - аз не кърмя, но изцеждам, правим 3 хранения с кърма и 3 с Ам, та' бебето може и да спи, но аз и през нощта ставам на 3 часа да цедя.. На въпроса защо, ами вече съм на кърмила вкъщи килимите около на бебка леглото, ламината, плочките до банята също го храня всеки ден, за чаршафи и т. н. се подразбира. Дано да се регулира тази кърма и да не тече така навсякъде.

# 514
И аз се чудя вече как може да се регулира кърмата.. В нас вдичко е в кърма и повръщано Joy

# 515
Аз вече 2 пъти направих грешката да я будя да яде и то вечер , и както казва мъжи ми ни направи “Мики Маус” !  Вече е 3600 и нямам намерение да засичам часове и колко пъти яде , защото стресирам себе си и малката. Тя се буди на 4 часа като огладнее и яде близо 120-130 Simple Smile вечер никога не изяжда повече от 50 , с което мисля че горе долу изравнявам по-голямото количество което изяжда през деня.

# 516
Да Ви кажа период ли е какво е незнам. Ние сме си ревливи постоянно,буден ли е -реве😕. Смяна на памперс,къпане,всякакви хигиенни процедури стават с мъка и много озвучаване от негова страна съпроводена със захласвания. Постоянно търси да хапва,а не мога да давам през 40мин. Постоянно иска на ръце и на ръце пак плаче. Отдавам го на коликите,много се свива,червенее и изкарва мнооого газове. Спи по час и половина през деня и се буди с рев,вечер прави паузи по 4 часа макс. Не знам как ще махам нощните хранения в бъдеще,бе си го представям просто. Усщам как на мен нещо ми падат батерийте все да е в ръцете ми и пак да е неспокоен. Много трудно се успива,а тези газове го будят. От вчера давам Infacol,и имам чувството че изкарва повече газове(възможно ли е). Извинявам се за измрънкването,на фоба на тревогите,които има Na_na са бели кахъри,но ако имате идеи за успокоение защото песни,понякога и гушкането,люлеене,играчки,разходки на вън не помагат. 😳

# 517
Аз също будя бебето заради наддаването и ниското тегло с което се роди (сега сме на 46 дни 4100 грама), второ заради жълтеницата и трето заради гърдите ми, които много се препълват.

Вашите бебета по колко време горе долу сучат? Ние имаме проблем със силна струя и кърменето от около седмица е много тегаво. Яде по 5/8 минути рядко 10 и все си мисля, че е малко и ме е страх да не е гладна.

Nana, как сте?

След тежкия следобед сега е спокоен и спи в мен.Пропусна му абоката и решиха пак да бодът да го сменят,но вените му се пукаха като ми го върнаха ,взех да го храня и той едвам дишаше,извиках и преживях кошмар да гледаш как дететосе ти се бори да си поеме въздух,едва го оправиха бил се задавил с храчка докато ревял.Сложиха го после на кислородна палатка да го посъвземат сега е вече при мен

# 518
Явно на никой не му е до упражнения 🙁 Съжалявам, че повдигнах въпроса.
Лека вечер и успех на всички.

# 519
Tan4entze, още в родилното рехабилитаторката каза, че след 1 месец от раждането мога да почвам с всички видове коремни преси. Секцио съм. Имам желание да прибера корема, но нямам време за коремни преси, може би по-нататък.

# 520
Впрочем кога минах те на по-големи памперси? Ние сме на 2-ка (3700 грама беше последно), та не знам заслужава ли си да купя по-голям пакет, да не ни станат малки?

# 521
Аз съм много мързелива за упражнения😃,но може би защото имам само малко кажа от бременният ми корем.
При мен цикълът още не дошъл,но още се чистя вече 34 ден.
Бебчо е още на единичка памперс,но с това трудно наддаване ще видим кога ще сменим номера.

# 522
Моя бебо е с памперси Памперс 2 4-8 кг и ще е сигурно поне месец с него. Сега е 5300 гр. Имам един голям пакет, а и някакви други памперси 3ти номер от 5-9 кг, но са му големи още и пропускат.
За упражнения и аз се чудя кога да започна, но май ще изчакам 40те дни и тогава ще започна с някакви леки натоварвания. Аз слагах колан някъде към две седмици след раждането. Коремът ми почти се прибра, но тази тъмна черта още стои и на пъпа е отпусната кожата. Ще си трябват коремни преси, но за тях мисля до втория месец да изчакам. Сега се боря с желанието за сладки шоколадови неща, че през бременността му бях отпуснала края Blush

# 523
Na_na, възхищавам ти се на психиката и стискам палци вече да се посъвземе бебенцето, по мои наблюдения покрай наборчетата на баткото всички бебенца, които в ранна възраст са преживяли някакво тежко боледуване, после са в отлично здраве, сякаш са си взели страданието за определен период от време. Така че горе главата и после лекар да не виждате дълго време!
За упражненията е хубаво първо да ви види специалист, защото ако има диастаза коремните преси само ще я задълбочат.
Като ви чета за нощтните хранения си мисля, че при мен е много тегаво- става на 2-3 ч и изобщо няма да ги махне докато не го отбия според мен. Сънят ще ми бяха още дълго време Simple Smile
Моят бебо беше последно 4 кг и бях поръчала няколко пакета Pampers premium размер 2 от английските, но са му големи , защото са за 4-9 кг и пропускат. Сега тествам Little angels и Мамиа пак от Англия размер 2 и са му точно, те са 3-6 кг. И от двете съм доволна, особено Little angels са супер за лятото, много са тънички. Като стане 5-6 кг ще се върна на Памперс премиум.

# 524
Nana, къса ми се сърцето като те чета. Миличкия, дано утрешния ден е по-добър за вас. Ти се дръж, те усещат притесненията и чувствата на майката. Много прегръдки, дано дано днес сте по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт