ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 659
  • 762
  •   1
Отговори
# 525
Na_na желая ви късмет, до някъде знам какво е, ние лежахме с инфекция преди да ни изпишат и тежка жълтеница.
Бих искала да ви попитам следното.От няколко дни получавам кръвоизливи със съсиреци но не през целия ден, а еднократно.Първоначално си помислех че е цикъл, но след първия нямаше и спомен от течение, след 2 дни пак получих и така през 2-3 дни получавам. Дали се чистя или има друг проблем?

# 526
Аз бях така и видяха задържана кръв и съсиреци. Опитахме химически масаж, но не се получиха нещата. Днес пак съм на преглед, но най-вероятно ще се наложи кюртаж. 
Разбира се при теб може да е доизчистване, та не се шашкай Simple Smile при мен е 50ти ден след секцио все пак..

# 527
Да питам дали и някое друго бебе прави така. Нашата госпожица  започна да ръмжи и да мрънка все едно се изтяга вечерно време докато спи и биберон не иска отваря уста и чака да падне дам и после се сърди иска да докопа да хапва нещо друго в устата. Преспивам я на нашето легло и я оставям докато стане време за храненето в 12  и в момента който я преместя се почва едно тихо пъшкане ръмжене.

# 528
  • София
Моя човек така е от много време. Особено нощем не плаче,само ръмжи и пъшка.

# 529
Пъшкането и ръмженето са колики. Моите и двете девойки са така, но слава богу не плачат от болка. Залъгалка много ни помага в такива случаи или гушкане с опряно коремче в тялото. 

# 530
Моя бебок и той така ръмжи и хърка с уста.В началото си мислех че има сополи,но след като не успях да издърпам нищо и почнах да го следя.Като е сърдит ги издава,голям е дивак.Grinning

# 531
Аз бях така и видяха задържана кръв и съсиреци. Опитахме химически масаж, но не се получиха нещата. Днес пак съм на преглед, но най-вероятно ще се наложи кюртаж. 
Разбира се при теб може да е доизчистване, та не се шашкай Simple Smile при мен е 50ти ден след секцио все пак..
И аз съм така , през няколко дни кръв . Вчера отново , и аз плмислих че ми идва и сега се чудя какво е. Цикъл ли...доизчистване ли...45 ден съм след секцио

# 532
Моя бебок и той така ръмжи и хърка с уста.В началото си мислех че има сополи,но след като не успях да издърпам нищо и почнах да го следя.Като е сърдит ги издава,голям е дивак.Grinning
Аз верно си мисля, че са сополи и капя физиологичен разтвор и бъркам с едни клечки за уши?! Ама то хърка като прасенце направо..

# 533
Ако не е червена кръвта, не е цикъл, ами е доизчистване, особено ако ги е нямало фазите на жълтеникаво течение.

# 534
Понеже аз съм 35 дни след нормално раждане с кюретаж, да ви питам като ходихте на преглед около 40-тия ден тази кръв не я ли видяха? Аз ходих на 25-тия ден и ми казаха, че матката е добре и има още да се чисти, да отида около 40-тия да видим как е и да ми махнат вътрешните конци, че едните трябва да се махнат ако не са паднали (белите), а лилавите ще се разграждат 3-4 месеца.

# 535
Ние сме на памперси Пуфис сенситив 3 от 4 до 9 кг. И са му идеални. 5300 сме.
И моя пъшка и ръмжи, като меченце е. 😀
Ама той биба не иска и като го заболи се започва яко дъвчене на езика и устата, миша биба гледа ме сърдит и плюва и всичко отначало.... Абе образи голяма са да са ни живи и здрави.

# 536
Ако не е червена кръвта, не е цикъл, ами е доизчистване, особено ако ги е нямало фазите на жълтеникаво течение.
Аз получих първия точно на 28мия ден.
Кръвта е ярко червена има и съсиреци, но ги получавам през ден, през два...а през другото време ми е много слабо течението, бих казала незабележимо.
Просто в момента не мога да отида ня лекар...Аз раждах нормално.

# 537
И моят пъшка и ръмжи нощем като динозавър, понякога е само насън и не го закачам, защото взема ли го веднага се изнервя, че съм го събудила. Ако се е разбудил го повивам да му стегна ръцете, краката са свободни. Заспива бързо и даже повит спи по-дълго, но го правя само в по-прохладните вечери, че да не се свари. Биберон не обича твърде и даже стиска устата като не му е време Simple Smile и като ревне не го иска, само ако ще заспива сам без гушкане и без цица или като е хипер изнервен и след като се успокои

# 538
Имах подобно кърваво изтичане и съсиреци, но преди това бях на преглед и док видя задържана кръв в матката, която не беше изтекла и ми даде хапче за предизвикване на контракции, за да изтече и да се изчисти. Това беше някъде около две седмици след секциото.

Na_na, стискам палци бързо да се оправи малкото човече. Кураж!  Hug

hope33, вие докъде я докарахте с жълтеницата? Малчо е на 38 дни и още са му жълтеникави склерите  Rolling Eyes

# 539
Абе, мамите, които ползват шишета Авент, забелязали ли сте, че по-големите шишета мерят с 5 мл повече от малките? 5 мл са си 5 мл, все пак някакви пропорции гоним с тва АМ да го е... или съм попаднала на ментак?

Общи условия

Активация на акаунт