ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 650
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте дами! Следя ви, въпреки че не се включвам. Искам да споделя с мамите с малко кърма как аз увеличих своята. Една от вас беше препоръчала сминдух на капсули и след тонове чайове реших и това да опитам. За три дни прием на капсулите от изценени 20-30 мл. вече спокойно цедя 70 мл. Надявам се при всяка решила да опита да подейства благотворно.

# 586
  • София
Здравейте дами! Следя ви, въпреки че не се включвам. Искам да споделя с мамите с малко кърма как аз увеличих своята. Една от вас беше препоръчала сминдух на капсули и след тонове чайове реших и това да опитам. За три дни прием на капсулите от изценени 20-30 мл. вече спокойно цедя 70 мл. Надявам се при всяка решила да опита да подейства благотворно.
Може ли линк към капсули те?

# 587
Може ли линк към капсули те?

https://apteka.framar.bg/30027156/%D1%81%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B4 … 00-nature-39s-way
Ето тези купих аз, иначе има доста видове.

# 588
  • София
Мег, аз кърма имам достатъчно, Слава Богу, но не ми остава излишна, а и спрях да цедя. Иначе ако цедя имам повече, но ме е страх от хиперлактация, че с каката си бях докарала проблеми, така че реших да не си го причинявам този път. А и малкият ме цоца постоянно и няма нито кога, нито какво да изцедя Wink
За сминдух на капсули, да кажа и аз, че наистина действа, но мисля, че не можеше да се приема продължително време. Емилия, ти по колко го пиеш?!

# 589
Мег, аз кърма имам достатъчно, Слава Богу, но не ми остава излишна, а и спрях да цедя. Иначе ако цедя имам повече, но ме е страх от хиперлактация, че с каката си бях докарала проблеми, така че реших да не си го причинявам този път. А и малкият ме цоца постоянно и няма нито кога, нито какво да изцедя Wink
За сминдух на капсули, да кажа и аз, че наистина действа, но мисля, че не можеше да се приема продължително време. Емилия, ти по колко го пиеш?!

Пия 2 пъти на ден по две капсули преди хранене. И аз смятам да не го пия продължително или поне да правя паузи, но бебчо е с такъв запек от АМ, че всяка капка кърма ми е безценна.

# 590
На нас доктора ни каза по 1капка вит.Д след 20ден.На моя също му трепери устичката ,но след като е поревал.В нашата община Сливен в момента се опитват да въведат допълнителна еднократна помощ в размер на минималната работна заплата.Условията са родителите да са пълнолетни и минимум със средно образование.Чакам и яз как ще се развие,защото имаше някакво дело за обжалване от някой си че било дискриминация....

# 591
По повод сминдуха да се включа и аз - тези, които са с проблемни щитовидни жлези, трябва да го взимат с особено внимание. При по-големи количества и продължителен прием може да повлиае на хормоните и стойностите, имайте предвид. Ако някой има нужда да увеличи кърмата, може да се свърже с консултант или да пише в кърмаческата тема, много помагат. https://m.bg-mamma.com/?topic=1122139

# 592
Ако се прежалите и оставите бебенцата няколко дена да висят постоянно на гърда и начесто нощем, според мен ефектът ще е по-добър от сминдух Simple Smile това е топ съвет на консултантите. Нямам приятелка, на която това да не й е помогнало за всякакви кърмачески проблеми- ако не наддава, ако не засуква, ако е с колики и неспокойно, ако е свикнало на шише и т.н

# 593
  • София
Здравейте,
Днес водихме бебка да и правим паспорт,  беше лудница, над 30 - 40 души имаше. Предполагам повечето бяха там заради източените от НАП данни. Влязохме с предимство, но все пак повисяхме малко в душния и претъпкан коридор.
Все още не съм сигурна дали ще идем на морето с таткото и каките. Септември ще е на 3 месеца без 4 дни. Още ще го мисля, защото не е спокойна, все на ръце, в количката само ако спи се вози, вечер удря един кански рев.
Силвърдрийм сетих се за твоите терзания, наслаждавай се на будно и спокойно бебе, то няма да помни как мама си е пила кафето, но пък мама ще е спокойна и отпочинала за следващите периоди. Ние като сме нервни и аз не се отпускам, та понякога си и поплаквам, нищо че ми е трето и съм уж " опитна".
Nana чакаме добри новини за малкия!

# 594
Ние ще пропуснем морето тази година, живот и здраве догодина. Днес бебка много плюе млякото, напъва се преди, по време и след ядене. Като се замисля и аз да си вдигна краката до ушите след 15 мин ядене и аз ще по върна и без да се напъвам. Мисля днес да й купя био гайа, та ако регулираме акането всеки ден поне няма така да се напъва.

# 595
[video][/video]
Здравейте,кашлицата и хремата са по добре,но има разстройство сменям по 10 тина псмперса и го сложиха на система,но от тия със спринцовките и цяла нощ ще тече,а той е мн кривичък.

# 596
Да ви се оплача и аз, бебчо два дни повръща на фонтан след всяко хранене, изрина се целия и го заведох на преглед. Оказа се атопичен дерматит. До сега беше на лактана. Сега ни препоръчаха фризолак пеп да пробвам една кутия и ако всичко е ок ще почнат да му го изписват с протокол до 6-я месец. Пие го от вчера на обяд. Много е неспокоен, пръцка , свива се, днес не е акъл. Дали е от новото мляко?
На мен ми насрочиха за вторник операция за махане на киста, която ми откриха при раждането и така и не се спука. Как ще го оставя за 2-3 дни, не ми се мисли.
За капак и баткото от днес е с температура, други симптоми няма. Направо ще откача.

# 597
Suny, а повръщането свързано ли е с дерматита? Пробиотик не ти ли изписаха, доколкото знам е много препоръчителен при дерматити, докато търсех информация за различните пробиотици попаднах на такава информация- че алергиите, непоносимостите и дерматитите се повлияват отлично, но от тези по-мощните с няколко щама и пребиотик. Те ще помогнат и за стомашния дискомфорт

# 598
Na-na,много се радвам,че има подобрение,дано скоро преборите и разтройството. Дават ли му нещо за това? Ние преди да се втурнем към Токуда точно заради диария,бебо акаше постоянно,за 24 часа изхарчих един пакет памперси от 24 бр. Слава богу не се беше обезводнил. После пихме Ентерол и Биогая и сменихме млякото и се нормализира за няколко дни.
s_u_n_y, и аз се замислих дали повръщането е заради дерматита? Неакането най-вероятно е от млякото,докато се адаптира стомахчето. Ние от ужасна диария след първият прием на новото мляко ни хвана запек за един ден след което се оправиха нещата. Пожелавам ви бързо да се оправяте всички вкъщи.

# 599
  • София
Кърмещите мами, по една гърда на хранене ли давате? На мен едната май вече не ми стига, та и другата предлагам.

Общи условия

Активация на акаунт