ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 635
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Suny, а повръщането свързано ли е с дерматита? Пробиотик не ти ли изписаха, доколкото знам е много препоръчителен при дерматити, докато търсех информация за различните пробиотици попаднах на такава информация- че алергиите, непоносимостите и дерматитите се повлияват отлично, но от тези по-мощните с няколко щама и пребиотик. Те ще помогнат и за стомашния дискомфорт
Да, каза, че това са симптоми, също разстройство, силни колики.  Аз давам биобаланс бейби, тя каза да взема
Омнибиотик панда ама смятам първо да свърша моя .

# 601
  • София
Цитат на: kroki_kk link=topic=1127033.msg39073603
#msg39073603 date=1564173545
Кърмещите мами, по една гърда на хранене ли давате? На мен едната май вече не ми стига, та и другата предлагам.

Аз се опитвам да давам и двете, въпреки че не винаги яде от втората, а се лигави. През деня обикновено си суче и от двете, а през нощта или ако е направил по-дълга пауза се наяжда от едната. Предлагай и двете гърди, така даже е по-добре и ще стимулираш лактацията.

# 602
Винаги давам и двете гърди. Някак си не мога да си представя да ходя с една голяма и една малка гърда Joy само редувам първата на всяко кърмене. Вече не цедя, освен когато излизаме по-далеч и да имам за всеки случай едно шише. До сега само веднъж ми се наложи да го ползвам, но пък спаси положението, докато се приберем Sunglasses

# 603
Нана, много ви мисля, горкото бебче! Дано се оправите по-скоро и никакви болести повече!
Суче ли бебчо?

# 604
На_На дано всичко е наред с вас и бебчо се оправя бързо!
Мами аз се стреснах днес много. Преди 8 9 дни ми спряха лохиите днес прокървих, но ярко червена кръв не тъмна като при цикъл, а и корема ме наболва. Записах си час за вторник, но нещо взех да се притеснявам, че доста си тече. Някоя друга мама има ли?

# 605
Вдигна и температура,не е пишал цяла вечер и нощ а тече втора система.
Ще се побъркам ,цяла нощ сама нямаше с кого да споделя

# 606
Вдигна и температура,не е пишал цяла вечер и нощ а тече втора система.
Ще се побъркам ,цяла нощ сама нямаше с кого да споделя
Организмът се бори, моята педиатърка казва, че вдигането на температура всъщност не е нежелано в някои ситуации. Бъди силна детето има нужда да усеща майка си спокойна /колкото е възможно/. Всичко ще се оправи

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 08:54 от Lilit-63

# 607
Нана, а спря ли разстройството? Може е бил много обезводнен и си наваксва организма. Темперстурата висока ли е?
При мен спряха лохиите и след 20 дни имах еднократно зацапване от ярка кръв. Реших, че ми идва, но спря веднага. Лекар ще каже най-добре.

# 608
Нана, стискаме палци днес вече да е по-добре! Hug
При мен минаха 54 дни от раждането. Имах кървене до към 30-33 ден и от тогава едно постоянно жълтеникаво течение.. Сякаш има и неприятен мирис. Взех да се притеснявам да няма някаква инфекция. Confused Гледам, че моя лекар е в отпуска до 15 август, а хич не ми се иска да ходя при друг.

# 609
  • София
NaNa кураж и от мен!
Мег и аз съм с жълтеникаво с мирис, 45 дни след раждането.

# 610
Може пък да е нормално течението..
Аз пак да питам за пътуването. Ползвате ли някакви подложки за столчето за кола, за да е изправен гърба на бебчо?нещо от този род https://www.hippoland.net/sevi-baby-v-zglavnica-za-stol-za-kola-6273 на нашето столче има само мекичка подложка и се чудя дали трябва да купя такава.

# 611
Жълтеникавото течение го коментирахме няколко пъти, че е нормално към края.
Ние бяхме взели подложка, подобна на тази от линка. Ортопеда ни се скара и каза, че столчето си е направено ортопедично и да не слагаме допълнителни неща. Каза, че столчето е подходящо и за по-дълга употреба.

# 612
За кърменето предлагам само едната гърда, тя не миже и да стигне до втората.. Започна да суче по 5-10мин максимум и се започва рев, шутове, истерии... Вдигам я да отигне и пак като я сложа пак се започва с плач, чак до почервеняване. Не знам дали така успява да се нахрани или само залъгва глада, защото понякога след около час пак иска да яде. Иначе през деня почти не спи.

# 613
И аз знам че столчетата са ортопедични,дори бях чела нещо от сорта че имитират стойката на бебето в утробата,там нали е било свитичко.Относно млякото,ние сме на специално АМ хипоалергенно на Хипп по една програма.От болницата завеждащата отделението лекарка ме разпита преди изписването и като разбра че аз и баткото сме с установени алергии ме светна за тази програма.Изкарах си необходимите документи и сега до навършване на 1 годинка на бебе получавам безплатно мляко.В началото се притесних как ще ни понесе понеже бяхме на Нан.Но всъщност му повлия по-добре,ака си нормално и се оправи гъстотата на акото и цвета.Другото което ми направи впечатление е че е по-мазничко и цвета на кърмата.Относно кърменето,аз давам и двете и винаги ги изсмуква,обаче за жалост не винаги му стига и дохранвам.Въпреки това не се предавам и опитвам да увеличавам кърмата.Днес даже сутринта първите 2 хранения са ни без дохранване и това ме радва.Проблема е там че ако не се наяде от гърдите почва да реве и пиши,от болницата е така и аз искам не искам давам и АМ...

# 614
Нана, всеки път, като ви чета и ме стяга гърлото, милата душичка много се измъчи. Дано бързо да се възстановява вече, а ти бъди силна, не се предавай, скоро ще мине всичко и ще се гушкате вкъщи! Напоследък все си поставям, че всичко е период и скоро ще мине.
Момичета, да питам, дали на някой се случва - Малчо много често прихлъцва и все едно се дави и не може да си поеме въздух. Често се случва като суче, може би поема много въздух и после не може да се оригне. Нещо средно между задавяне и хълцане, но като стане кашля, дави се и едвам си поема въздух и така няколко пъти, докато се успокои. Всеки път направо ми изправя косата. 😥

Общи условия

Активация на акаунт