ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 627
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
За кърменето предлагам само едната гърда, тя не миже и да стигне до втората.. Започна да суче по 5-10мин максимум и се започва рев, шутове, истерии... Вдигам я да отигне и пак като я сложа пак се започва с плач, чак до почервеняване. Не знам дали така успява да се нахрани или само залъгва глада, защото понякога след около час пак иска да яде. Иначе през деня почти не спи.
При мен е абс същото.. И аз все го мисля..
Cheburita, и на нас ни се случва понякога.

# 616
За кърменето предлагам само едната гърда, тя не миже и да стигне до втората.. Започна да суче по 5-10мин максимум и се започва рев, шутове, истерии... Вдигам я да отигне и пак като я сложа пак се започва с плач, чак до почервеняване. Не знам дали така успява да се нахрани или само залъгва глада, защото понякога след около час пак иска да яде. Иначе през деня почти не спи.
При мен е абс същото.. И аз все го мисля..
Cheburita, и на нас ни се случва понякога.

При нас е същото като причината е силна струя на млякото. Вчера беше по добре, но преди това цяла седмица беше кошмар.

# 617
Лошото е, че моя някой път се дави със собствената си слюнка. 😅 Много е започнал да се плюнчи на балончета.

# 618
Сега спинка,разстройството не минава вода е,температураъа 38'3 не могат да я смъкнат.Сега ще ходим на ренген пак ако е чиста снимката въпреки че кашля ще спрът антибиотика ,че той му дразни коремчето допълнително.що рев изревах като ги питах сутринта ще се оправи ли казаха ,че е мн малък и е силно обезводнен и не знаели какво ще се случи правели всичкп възможно.не дпирам да плача кърма вече нямам почти,а и той не иска изобщо гърдите а до вчера не се отделяше от тях.много ми е трудно да съм силна,сринах се психически.

# 619
Na_na, не искам да всявам съмнение в лекарите, но помисляли ли сте да го преместите във Варна (Незнам дали пътуването е възможно изобщо де). Тук в Терапията знам, че са много добри лекарите в детска пулмология. Всички познати майки, чиито деца са карали пневмония, лежаха там. Иначе нормално е да е вял като е дехидратиран, дори големи деца след ден повръщане и разстройство изглеждат много зле, дано да спрат АБ, поне би било знак, че нещата се оправят. Стискам палци всичко да мине бързо и да забравяш вече ужасното преживяване. А как са му изследванията, пускат ли му? Няма ли там подобрение в показателите? Пробиотик дават ли му за стомахчето, нещо друго затягащо?

Все едно чета за моето бебе- на 10 минута от кърменето започва ритане, ръмжане и дърпане, отскубва ми се от зърното все едно е ластик, чак боли. После неодволства малко и пак засуква. Изведнъж започна много да се плюнчи и се дави от слюнката, по дрехите постоянно е наплют. Чак се зачудих да не би при него зъбите да започнат от рано, защото при баткото избиха доста късно. Но четейки ви-  всичко е в норма Simple Smile вървят еднакво наборчетата

Последна редакция: сб, 27 юли 2019, 12:43 от Milk-choc

# 620
Na_Na дръж се малките бебетата са много борбени! Щом има темп. значи организмът му се бори. Стискам палци всичко да е наред и малката душичка да се оправя бързо. Мисли си само хубави неща. Знам, че ти е много трудно, но бебетата много усещат майките си.

# 621
  • WonderLand
Na_Na бъди силна и се дръж, ще се оправи бебчето и скоро ще се гушкате вкъщи. Но помисли за преместване във Варна или в София дори. Само не губи вяра, слагай го на гърда колкото и да нямаш и да се дърпа мъника

# 622
Na_na и аз мисля, че е по добре да се преместите в по-голям град или поне ако може се консултирайте с друг специалист поне за твое успокоение, че всичко се случва както трябва. Трудно е, но ще мине.

# 623
  • София
Na_na, стискам палци да се оправи малката душичка! Дано утре вече има подобрение! Кураж, мила и се опитай да мислиш позитивно, колкото и да е трудно!

# 624
Na_na, всички сме с теб! Дано се оправи възможно най-скоро малкото човече и да свърши този кошмар! Flowers Four Leaf Clover

# 625
Наистина всички сме с теб, всеки ден четейки ми е много болно... но съм сигурна, че е много борбен и ще бъде най-здравото и щастливо дете Hands Pray

Снощи моята беба в съня си повърна давейки се от слюнка и то два пъти... изкарах си акъла. За жълтото течение и аз съм така , и няколко дни се чудя от къде е тази миризма Joy

# 626
Днес му правиха отново снимка за щастие плевмонията е, затихваща вече,спряха му АБ за да могат да борят разстройството и пбезводняването.Сутринта има пак кръвна контрола за обезводняване дано е по добре,днес казаха че вс зависи от него.Той не иска да яде много по 20 гр.днес вече е 3.500 от приет в понеделник 4.150.
Извинявам се,че ви товаря с мойте проблеми,но и след думите на лекарите че е мн малък и не обещават нищо се сринах.Кърмата ми намаля храня с фризолак ли какво е там.Тази вечер пак няма да лягам стоя до него държа го за рачичката да ме усеща и тихичко си плача.
Вече няма да ви натоварвам и ще пиша когато има,подобрение,защото знам че ще го има,колкото и да ми казват,че е опасно обезводняването при бебетата.

# 627
Днес му правиха отново снимка за щастие плевмонията е, затихваща вече,спряха му АБ за да могат да борят разстройството и пбезводняването.Сутринта има пак кръвна контрола за обезводняване дано е по добре,днес казаха че вс зависи от него.Той не иска да яде много по 20 гр.днес вече е 3.500 от приет в понеделник 4.150.
Извинявам се,че ви товаря с мойте проблеми,но и след думите на лекарите че е мн малък и не обещават нищо се сринах.Кърмата ми намаля храня с фризолак ли какво е там.Тази вечер пак няма да лягам стоя до него държа го за рачичката да ме усеща и тихичко си плача.
Вече няма да ви натоварвам и ще пиша когато има,подобрение,защото знам че ще го има,колкото и да ми казват,че е опасно обезводняването при бебетата.
всички се молим бебчо да се оправи бързо и да се прибирате вкъщи ❤

# 628
Напротив, споделяй, защото не може сама млада майка да изживява такова нещо. За кърмата не се притеснявай, когато бебчо вече е здрав и сте у дома ще си възобновиш кърменето, тя няма да спре напълно и винаги може да се стимулира. Опитвай все пак ако живне малко да суче, за да подсилваш имунитета, не се предавай. Нормално е да хапва по малко и да сваля, всяка болест при деца на всякаква възраст води до това. Всичко ще е наред след като вече върви на добре.

# 629
Да Нана, не си сама, споделяй с нас, ако разбира се ти олеква поне малко. Всички тук се молим за вас и изпращаме много позитивни мисли! Надявам се, че утре бебчо ще е по-добре, а за кърмата не се притеснявай, както казаха мамите ще си я стимулираш после.

Общи условия

Активация на акаунт