ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 614
  • 762
  •   1
Отговори
# 630
Нана, моля се за бебчо, да се оправи бързо, милата душичка. Сърцето ми се къса като ви чета. Моля те, споделяй, ако ти олеква. Може и за добро да е сега адаптираното, да оправите разстройството. Може кърмата допълнително да го разхлабва.
Моля се утре да има вече подобрение!!!

# 631
Na_na, всичко ще се оправи! Малчо ще се пребори! Ще видиш, че утре ще е по-добре! Кураж!

# 632
Na_na,имаш стиснати палци и молитви и от мен. През половин час проверявам дали си писала. Бъди силна и вярвай-вярвай,че нещата ще се оправят.
Винаги можеш да си поревеш пред нас и дано ти олекне поне малко.
Пожелавам спокойна вечер,и едно по-добро утро.

# 633
  • WonderLand
Na_Na, не спирай да пишеш, ние сме с теб. Моля се за бебчо и вярвам, че ще се пребори и много скоро ще живне и ще се гушкате вкъщи. Говори му много, той усеща твоята любов и грижа. Всички вярваме в него и в теб. Как е температурата, успяха ли да я свалят?

# 634
Нана, всички ние тук ви мислим, споделяй какво се случва и ние да се молим за вас, само не спирай да вярваш, че всичко ще се оправи. Наистина много говори на малчо, той усеща всичко и това ще му помогне да се пребори. Може да се цедиш и с помпа по-начесто, хем да поддържаш кърмата и да я стимулираш, хем да му дават и от нея да яде, тя също му помага да се бори, защото е произведена специално за него в това състояние и му подпомага имунната система.

# 635
И аз проверявам често, какво се случва.
Споделяй, не спирай, знам колко е трудно в такъв момент сам в болница и с бебчо с проблеми, колкото и да искаш да останеш силен обстановката допълнително утежнява нещата! Всички сме с вас и се молим и пращаме позитивна енергия към вас! Дай Боже съвсем скоро да сте вкъщи и лошото да е зад гърба! Heart Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 636
Na na, присъединявам се към момичетата. Пиши ни всеки път, когато имаш нужда от това. Всички ви мислим и ви пожелаваме скоро да сте си вкъщи съвсем здрави. 🍀💙

# 637
Nana и аз искам да те окуража. Допускай само позитивни мисли и си мисли как след някой друг ден ще сте си вкъщи и ще се си се радвате един друг. Изпращам ти много сила и вяра.

Момичета на моето бебче почна да му сълзи очето. Дайте съвет с какво да го промия. С лайка дали ще стане.

# 638
Да, може с лайка.

# 639
Nana и аз искам да те окуража. Допускай само позитивни мисли и си мисли как след някой друг ден ще сте си вкъщи и ще се си се радвате един друг. Изпращам ти много сила и вяра.

Момичета на моето бебче почна да му сълзи очето. Дайте съвет с какво да го промия. С лайка дали ще стане.

Със лайкаа, преварена вода аз капвам и капка кърма. При нас не мина и ни изписаха капки тобрекс

# 640
Ние имахме запушено каналче на очето. Педиатърката също ни изписа тобрекс и каза да капя кърма.. На мен ми се стори странно ама като прочетох листовката на капките и започнах с кърмата и масажчета Grinning в крайна сметка не помогна и капките го оправиха за 2 3 дни. В същия период му излязоха пъпчици, за които казаха, че са бебешко акне.. Обаче преминаха като спрях капките. Още се съмнявам, че може да е било от тях.

# 641
Нашето акне още не е минало. Пъпките станаха груби и на места се лющат. Педи каза да мажа с мицеларна вода, взех на адерма, има бебешка, ама бавно изчезват.
Дупе
то с раните мина за 10-12 дни с мазане на бепантен унгвент. Друго си е да идеш на кожен, той ми каза така и веднъж на ден судокрем.
Нана,  как е бебчо днес?

Последна редакция: нд, 28 юли 2019, 11:17 от Elsi86

# 642
И нашата кожа сякаш на места е груба с много ситни пъпчици.. Не са червени, само груби. Дори не се забелязва ако не пипнеш.
Аз в началото мажех с крема за подсичане на мустела. Веднъж се зачерви повечко и започнах при всяка смяна със судокрем. Оправи се веднага. Честичко се зачервява, но до рани не сме стигали.

# 643
На на мислим теб и бебчо и се молим всичко да мине бързо. Присъединявам се към момичетата и ти пращам много енергия за да си силна колкото и да е трудно. И аз често влизам тук за да видя как сте. Кураж!

# 644
И нашето оче сълзеше и капахме Тобрекс, иначе ако се налага, промивам с физиологичен разтвор - има еднократни дозички, ползвам ги и за нослето при хъркане, за да втечни и изкиха сополчета.

Общи условия

Активация на акаунт