ЮЛСКО бебенце ръце протяга да прегърне силно мама. Тема 9

• 31 988
  • 688
  •   1
Отговори
# 450
Аз още не съм преносила, но да споделя, че се следя при коя гинеколог в поликлиниката. Той съответно не изражда, а и излезна в отпуск. Каза ми да ходя всяка седмица на тонове в майчин дом, където имам едно родено дете и сега ще раждам отново. Та дори и в държавната болница, в която ще раждам си плащам по 25лв за тонове.
Аз не съм здравно осигурена и не съм платила нищо освен упойката.. Явно е избирателно или на късмет... Няма такава държавица като нашата!

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 21:45 от Анонимен

# 451
Цитат на: Adell 666 link=topic=1127114.msg39057555#msg39057555 date
.. Общо взето като за 1во раждане мисля да ми е последно 😒🔫😂
[/quote

И аз така мислех след първото ужасно раждане, а ето ме вече с три. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 452
Аз съм осигурена и за раждането не съм платила и стотинка. Но тоновете си ги плащам, тъй като явно тях не ги интересува, че моя следящ излиза в отпуск.
Аз още не съм преносила, но да споделя, че се следя при коя гинеколог в поликлиниката. Той съответно не изражда, а и излезна в отпуск. Каза ми да ходя всяка седмица на тонове в майчин дом, където имам едно родено дете и сега ще раждам отново. Та дори и в държавната болница, в която ще раждам си плащам по 25лв за тонове.
Аз не съм здравно усигорена и не съм платила нищо освен упойката.. Явно е избирателно или на късмет... Няма такава държавица като нашата!

# 453
Adell, speedka още е много рано да се заричате за вторите 😀, и аз бях така ама му дойде времето. Иначе имаме и два аквариума, но не е същото😀
Този път толкова бързо се възстановявам, още на 12-тия час след секциото обикалях отделението, чувствах се по-пъргава от колкото като бях бременна.
Хайде преносващите мами, чакаме вече новини! Не го оставяйте за август, вече сте в “лъв”.

# 454
  • София
И аз много помня... трябваха ми 10г, но ето че родих втори път! Та да се похваля и тук - родих втората си дъщеря - Дара, на 22.07.19 в 6.47 с размери 3,010кг и 50см. Контракциите започнаха в 1.30, а към 3 часа ме приеха с 5см разкритие. Докато дойде моята доки и вече бях със 7см и нямаше как упойка, та втори път раждах без упойка. Преживява се. Имам само външни шевове и сме добре с бебка.
Поздрави на всички Hug

# 455
И аз много помня... трябваха ми 10г, но ето че родих втори път! Та да се похваля и тук - родих втората си дъщеря - Дара, на 22.07.19 в 6.47 с размери 3,010кг и 50см. Контракциите започнаха в 1.30, а към 3 часа ме приеха с 5см разкритие. Докато дойде моята доки и вече бях със 7см и нямаше как упойка, та втори път раждах без упойка. Преживява се. Имам само външни шевове и сме добре с бебка.
Поздрави на всички Hug

Честита радост!
Да е жива и здрава Дара!💝

# 456
Поздрави на всички Hug
Честито бебче! Hug

# 457
Поздрави на всички Hug
честито бебче да ти е жива и здрава Simple Smile

# 458
Adell, speedka още е много рано да се заричате за вторите 😀, и аз бях така ама му дойде времето. Иначе имаме и два аквариума, но не е същото😀
Този път толкова бързо се възстановявам, още на 12-тия час след секциото обикалях отделението, чувствах се по-пъргава от колкото като бях бременна.
Хайде преносващите мами, чакаме вече новини! Не го оставяйте за август, вече сте в “лъв”.
Аз раждах естествено.. От 03 до ден днешен още ме болят шевовете..дори забелязах дупка между дупките хахах.. Евентуално може, ако има вторри път да пробвам със секцио та да съм пробвала от всичко хах

# 459
  • Пловдив/София
Момичета, най-накрая и моят ден дойде! Тъкмо се бях навила на индукция и бебка тръгна през нощта с контракции, цяла нощ и чак до 11-12 на обяд правех бавно разкритие, но тогава се спукаха водите и нещата станаха много бързо- силни контракции на 2-3 мин, търпях час и нещо и ритах за упойка, сложиха ми малко и след час бях родила. Напъните ми се видяха безкрайно дълги и трудни, болеше си добре, но акушерката твърди, че са били само 15 мин и е минало чудесно :Д Малката е добре, но е на антибиотик и ще повисим тук поне 5 дена Sad започват другия вид грижи... Мерките й са супер на фона на притесненията с кръвотока- 3030гр, 51см, 2 дни преди термин.
Та така, щом ние се родихме, всички ще ви дойде ред :Д

# 460
Добре дошли на новите бебчета! Да са живи, здрави и много, много щастливи! Heart

# 461
  • София
Мами, чая от семена на копър в какви съотношения го правите?

# 462
Момичета, най-накрая и моят ден дойде! Тъкмо се бях навила на индукция и бебка тръгна през нощта с контракции, цяла нощ и чак до 11-12 на обяд правех бавно разкритие, но тогава се спукаха водите и нещата станаха много бързо- силни контракции на 2-3 мин, търпях час и нещо и ритах за упойка, сложиха ми малко и след час бях родила. Напъните ми се видяха безкрайно дълги и трудни, болеше си добре, но акушерката твърди, че са били само 15 мин и е минало чудесно :Д Малката е добре, но е на антибиотик и ще повисим тук поне 5 дена Sad започват другия вид грижи... Мерките й са супер на фона на притесненията с кръвотока- 3030гр, 51см, 2 дни преди термин.
ехее пипи да ти е жива и здрава, много щастие ви пожелавам. Но защо е на антибиотик?
Аз днес бях пак на преглед и тонове..всичко ок 1,5см разкритие, слязла е главичката още по-надолу и на 26-ти в 8 влизам да ме индуцират с хапче..ако не стане с хапче ще пускат система.. Simple Smile

# 463
Честито бебче! Hug

# 464
Пипи, честито бебе! 💐💝 Да сте живи и здрави и бързо да ви изпишат!

Чая от семена от копър с първото ми дете го правех в съотношение една чаена лъжичка на 200-250 мл. вода, запарявам не повече от 5 мин.
Днес й е седми ден и имам чувството, че започват да я мъчат леко колики.

Общи условия

Активация на акаунт