Колко често правите любов и харесва ли ви секса?

• 25 286
  • 255
  •   1
Отговори
# 75
Няма как да гласувам за достатъчно - пада се средно веднъж на 5-6 седмици .

Преди 10-15години времената бяха други , бързи запознанства,готини срещи .. само мерак и някой лев да имаш да излезеш с мацка .. че и защо не да се влюбиш ..

Сега и да имаш пари , няма чувства.. идо секс и да се стигне(което  ще е цяло чудо) ще бъде едно бързо забравимо преживяване ...
А любов ...не - просто забравете .
Може би само потребноста да правиш секс след няколко дни , но любов-атрофирало е това чувство ...

# 76
  • out of space
Отговорих с "да", но излъгах- често е, харесва ми, но копнея за едно по-различо "харесване", което ми се случва по-рядко, от колкото искам.
Та, леко завоалирано- обичам мусаката с кисело мляко, но друг път ям направо от тавата, трети път ми трябва и салата, ракия...
Омръзва, когато е едно и също, въпреки целия си чар и за това не е лошо да има изненади.

# 77
Отговорих "не", понеже в момента наистина не ми е достатъчно. Имаме малко дете и е много трудно да намерим подходящото време. Понякога е само веднъж седмично, а в добрите седмици 2-3 пъти, което на мен не ми стига. То и на мъжа ми, де, ама няма какво да направим към момента. Като порасне малкото, предполагам ще се върнем към предишната честотата. Друго, което не ми харесва е, че като има дете, липсва спонтанността, защото знаеш, че може само като спи, ама предполагам и това ще мине. Иначе мен не ме бърка "това в онова", точно страстта ми харесва, а некви флегматични дето по сто часа се лигавят не са за мен, сигурно ще заспя по средата Joy

# 78
  • Варна
С годините количеството намалява за сметка на по-доброто качество на секса.Смея да твърдя че на средна възраст и мъжът и жената правят по-качествен секс.Друга тема е когато броя на удоволствията намалее до критичен минимум.

# 79
Отговорих с "да", но излъгах- често е, харесва ми, но копнея за едно по-различо "харесване", което ми се случва по-рядко, от колкото искам.
Та, леко завоалирано- обичам мусаката с кисело мляко, но друг път ям направо от тавата, трети път ми трябва и салата, ракия...
Омръзва, когато е едно и също, въпреки целия си чар и за това не е лошо да има изненади.

Колкото и да е хубаво, всичко омръзва ако се прави по един и същи начин. Изненадите са солта на живота, но дали на всички хора им харесват?

# 80
Щом задавате такъв въпрос, значи не сте попадал на жена, която да ви желая достатъчно. Като я намерите изобщо няма да се питате даже. Постът на Sarania е много правилен! И за инфо да ти кажа, че със мъжът ми и бременна правим секс, значи не го ползвам само за осеменител ...
Ако аз не съм намерил жена да ме желае достатъчно, какво ще кажеш за всички мъже, които се оплакват от липса на секс? Ако и те не са намерили, значи тези жени са малко, което само потвърждава тезата ми.
Всеки мъж иска много секс,докато не попадне на жена,която иска много секс. Видях го като цитат някъде из фб и е много вярно.

# 81
Щом задавате такъв въпрос, значи не сте попадал на жена, която да ви желая достатъчно. Като я намерите изобщо няма да се питате даже. Постът на Sarania е много правилен! И за инфо да ти кажа, че със мъжът ми и бременна правим секс, значи не го ползвам само за осеменител ...
Ако аз не съм намерил жена да ме желае достатъчно, какво ще кажеш за всички мъже, които се оплакват от липса на секс? Ако и те не са намерили, значи тези жени са малко, което само потвърждава тезата ми.
Всеки мъж иска много секс,докато не попадне на жена,която иска много секс. Видях го като цитат някъде из фб и е много вярно.

почти невъзможно и двамата да искат еднакво количество секс, а когато има голяма разлика става лошо много скоро.
Със сигурност една искаща секс жената може да стопи лагерите на всеки мъж, колкото и потентен да е, просто физиологията е друга.

# 82
Много зависи чие оборудване ще се износи по-напред, така че това заключение не е много сигурно. Е да жената разполага и с резервно оборудване, ама поради физиологични особености и не дотам пригодност на съответните места, там издръжливостта е значително по малка. Така че е много относително кой ще каталяса по напред.

# 83
Много зависи чие оборудване ще се износи по-напред, така че това заключение не е много сигурно. Е да жената разполага и с резервно оборудване, ама поради физиологични особености и не дотам пригодност на съответните места, там издръжливостта е значително по малка. Така че е много относително кой ще каталяса по напред.
  Съветвам те да слезеш на земята, със сигурност мъжа ще каталяса първи. Познавам жена, която може да натръшка и 10 мъже.

# 84
  • Пловдив
Секс с мъжа ми или по принцип Grinning Grinning Grinning ?

# 85
Май с мъжа ти.
То с чуждо никога не е достатъчно 😆

# 86

Съветвам те да слезеш на земята, със сигурност мъжа ще каталяса първи. Познавам жена, която може да натръшка и 10 мъже.

Не знам, аз друго съм забелязал - след първия час почват да се умарят нещо.

# 87
  • Пловдив
Аз се умарям само като се правя на жокей Grinning
Ама съм мързелива и рядко го обяздвам Grinning Grinning

# 88
Е ти ако си мислиш, че ще лашкам цял час в мисионерската...Simple Smile

# 89
  • София
Е ти ако си мислиш, че ще лашкам цял час в мисионерската...Simple Smile
Коя ще умориш викаш?

Общи условия

Активация на акаунт