Колко често правите любов и харесва ли ви секса?

• 25 214
  • 255
  •   2
Отговори
# 165
  • Далечният изток
А някой прави ли просто...секс?!
Секс бе, в истинския смисъл?

# 166
  • София
Аз секс не правя, правя любов.

# 167
Аз също не бих могла да правя секс без любов.
Имам такива колежки, отиват заради тръпката, новото, разнообразието ако щеш.
Пробвала съм, ми не е същото. Не си ли отдадеш душата,все едно  гимнастика.
Не е моето.

# 168

Имам такива колежки, отиват заради тръпката, новото, разнообразието ако щеш.

Това съм аз.
Това с душата и с правенето на любов нито е моето, нито съм го разбирала някога защо така му викат. Любовта се изпитва, сексът се прави и хич не ми трябва да са заедно. Най-хубавият секс ми е първите 20 пъти, докато я има тръпката на новото, непознатото и неопитаното.
Разбира се нови тръпки може и на нови места напр. със стария човек, ама изкуствени работи...

# 169
  • София
На мен лично след тези 20 ми става найс Wink

# 170
...Разбира се нови тръпки може и на нови места напр. със стария човек, ама изкуствени работи...
Изкуствени зъби броят ли се?

# 171
хахаха, не знам още, това предстои 😄

# 172
Това с душите не мога да си го обясня.
Едно, че пазара е много изкривен - голямо предлагане, малко търсене. Второ, че тия дето си падат по чужди души ми намирисват на Луцифер и родата му.
Иначе хубаво е да даваш, ама намира ли се кой да взима?
Щото тая работа не е като оная.

# 173
Не знам за души, ама мен ме кефи да го правя с една и съща, когато тази същата ме кефи. Кой разбрал разбрал Simple Smile

# 174
Когато правихме 3-4 пъти седмично секс бях перфектно. От как спадна на 3-4 месечно/90% от които е само анален/ все ми се иска. Иначе свирк@та си остана на почит. И сега е дето имаше една песен с напев "черно ми е пред очите все ми се яде". Та глагола яде в моя случай може да е заместен с ...
Сашке, защо такъв рязък спад? На какво се дължи?

На нейната воля. Че се сетих оня виц за един дет казал - абе,  не е жена ми, не е жена ми, ама научих нови адреси.

# 175
Пичове, не се интересувайте, не опознавайте жените, особено собствените.

# 176
Ех пак съм изпуснала дискусията, ама то щото бях заета Stuck Out Tongue Winking Eye и стигнах до извода, че любовта е много хубаво нещо, ама секса си е секс

# 177
  • Пловдив
А някой прави ли просто...секс?!
Секс бе, в истинския смисъл?

Аз. Тия романтика нещо не са мой тип. Е не чак неща от сорта на "50 нюанса сиво".

# 178
Има дни в които ти се прави любов и има дни в които ти се прави просто секс. Всичко е според зависи. Важното е взаимното уважение и чувства.

# 179
  • Далечният изток
Секс без любов - възможно е.
Ама каква любов ще е без секс?!

Общи условия

Активация на акаунт