Колко често правите любов и харесва ли ви секса?

• 25 240
  • 255
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив

Доста често съм слушал, как разни мъжаги можели да свършват по 4-5-6 пъти на вечер.
От друга страна,  от страна на жените не съм чувал за чак такива подвизи за някой мъж или преувеличенията са огромни предполагам и от двата пола.

Имах една приятелка, казваше, трябва да се пробва всичко.

То от тия дето свършвали по 4-5-6 пъти на вечер най-да те е страх! Grinning

# 226
  • София
За хората, които имат интерес от него, но!
Бога ми, жена съм, ама на някои наистина им желая да забият токчета в челното стъкло.
Най- най близките ми жени - нещо човешко и друго. Лично, от жена на жена

# 227
Скрит текст:
Като гледам за повечето хора, е рядкост на днешно време  да изживеят нова тръпка и любов, придружена и с хубав секс. Но, за мен това е пълнотата.

Е че за кво ти е новата тръпка като няма хубав секс? То не че едното не може без другото, ама като тръпката е силна, няма как секса да е лош, иначе нещо ще куца. Може би съдя по себе си, иначе ако мъжа му е хептен малка пи*ката или държи по 3 минути, там вече не знам как стоят нещата от женската страна.
Иначе любов без секс, там играят много фантазиите и вече ако някога се стигне до нещо реално, може да не се окаже каквото се е очаквало .

Когато една жена се влюби, тя ще хареса и 3-те минути и 10-те см. Поне докато пърхат пеперудите.

За влюбеността не знам, но когато обикнеш най-правиш компромиси!
За 10-те см, все съм си мислила, че е мит. Случи ми се след 40 и тогава разбрах приказките .."Тясна", "Широка" - "Малък" , "Голям"

# 228
  • София
Кегел ползвайте.

# 229
Много е просто, пробваш, експериментираш, нагаждате се..като не ти е по мярка, има и други.

# 230

Доста често съм слушал, как разни мъжаги можели да свършват по 4-5-6 пъти на вечер.
От друга страна,  от страна на жените не съм чувал за чак такива подвизи за някой мъж или преувеличенията са огромни предполагам и от двата пола.

Имах една приятелка, казваше, трябва да се пробва всичко.

То от тия дето свършвали по 4-5-6 пъти на вечер най-да те е страх! Grinning
4-6 пъти х 5 минути Grinning

# 231
  • Далечният изток
Тия, които много приказват, са ясни...
В действителност се оказва, че осветлението във входа държи повече... Grinning

# 232
Баси якото ще е тва, 5-6 пъти по 5 минути... Не е като да ръгаш 1 час и да не можеш да свършиш.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 11:25 от rf22

# 233
Цък - цък - язък ! Mr. Green

# 234
Баси якото ще е тва, 5-6 пъти по 5 минути... Не е като да ръгаш 1 час и да не можеш да не можеш да свършиш.
Ами на мен така ми се струва, че тези, които се хвалят, че могат да правят секс 5-6 пъти в денонощието, едва ли издържат много. Не е важно количеството, а качеството, но някои мъже може би не го разбират и се хвалят. Сигурна съм обаче, че не обясняват колко минути трае сексът. Grinning

# 235
Нали, като зайците.... Simple Smile
Случвало ми се е само два пъти, 4 изпразвания за 2-3 часа сеанс с почивките. За последния път вече няма материал, ама тва не пречи де, накрая съм бил като изведено лимонче, буквално едвам стоиш на краката си.

# 236
Да се самоцитирам:

Цитат
Знаете ли, че: Възрастните птици Колибри достигат дължина 10-13 см. Или, както обичат да казват мъжете 18-20 см.

# 237
  • София
Гледате си от своята камбанария и правите генерални заключения, с което малко ставате смешни.

# 238
Нали, като зайците.... Simple Smile
Случвало ми се е само два пъти, 4 изпразвания за 2-3 часа сеанс с почивките. За последния път вече няма материал, ама тва не пречи де, накрая съм бил като изведено лимонче, буквално едвам стоиш на краката си.
А тя става и почва да ходи сякаш нищо не е било. Е тогава разбираш кой е силният пол.

# 239
  • София
Веднъж един любовник 3 пъти за под час го свърших, но той попринцип не беше от най-издръжливите. Готино си е повечко пъти да го гледаш така, ама на повечето мъже колене им омекват още след първия, поне от моя опит.

А женските рекорди мъж няма как да ги стигне, моят е над 13 за около 40 минути, ама не от мъж Joy

Общи условия

Активация на акаунт