"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 33 158
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Би могло да забременееш, ако овулацията се е изместила по-рано. Но болката няма как да е от това.

# 346
Преди първата ми бременност цикъла ми беше на 22-23тия ден между 5-6 дни кървене,а сега сред раждането първите два цикъла ми бяха на 30тия ден,а третия,който мина сега беше на 26тия ден само 3 дни кървене

# 347
Благодаря ви момичета, ще пиша допьлнително като потвьрдя резултат! Приятна вечер Simple Smile

# 348
При този цикъл не е изключено да има ранна овулация и да се случи да забременееш. Но тъй като може пак да е 30 дни може да е предстояща О. Няма как някой във форума да ти каже.

# 349
Да,ще чакам следващия МЦ  ..

# 350
Здравейте! От съвсем скоро с приятеля ми започнахме опити за бебче. Бебеправеното започна веднага след последият ми МЦ, който приключи на 15 юли,след което правихме опити по време на овулацията ми (изчислена и проверена с тест). В плодородния ми период 20-25 юли правихме няколко опита, няколко дни след тях усетих болки,като при МЦ, болки в яйчника и в кръста,напрежение в гърдите ( него все още го имам). Четох много ,бях и на гинеколог за профилактичен  преглед и ми каза,че вариантите са: симптоми на ранна бременност или за МЦ. Но аз не винаги имам симптоми за МЦ,въпреки че ми е редовен,камо ли толкова ранни. Въпросът ми е кога мога да си направя теста (след колко дни) и да знам,че ще отчете правилно? Защото си направих на 7-8 ден след евентуалното зачеване и беше отрицателен 😔

# 351
  • София
Тестовете се правят след закъснение на менструацията. Разбира се, че тест, направен "7-8 ден след евентуално зачеване", ще бъде отрицателен.

# 352
Тестовете се правят след закъснение на менструацията. Разбира се, че тест, направен "7-8 ден след евентуално зачеване", ще бъде отрицателен.

Да,знам просто проявявам нетърпение, заради симптомите ,които описах,ако не бяха на лице, бих изчакала и не бих го мислила толкова. Просто четох мнения,как някой жени са имали полож.резултат дори на 7-10 ден.

# 353
Бременността няма симптоми на този етап, те са по-късно. Нищо не се усеща. Тестовете също не показват нищо.

# 354
  • София
Бременността няма симптоми на този етап, те са по-късно. Нищо не се усеща. Тестовете също не показват нищо.

Аз лично имах някакви странни усещания, заради които бях сигурна, че съм бременна. Тест направих 3-4 дни преди датата на предполагаемия цикъл. Беше положителен.
Резултатът скоро ще е на 18 години.

# 355
Искате да кажете,че всички тези жени,чиито коментари съм изчела,включително и аз си въобразяваме или нещо подобно? Като искам да подчертая, че някои от коментарите се описва и последващата бременност след тези симптоми.

# 356
  • София
Grinning На този етап си въобразявате, да.

# 357
  • Пловдив
Просто симптомите на ПМС и ранна бременност са еднакви. Отдевлно, че човек, като очаква, започва повече да се вторачва и да забелязва неща, които ги  е имало и преди.

# 358
Grinning На този етап си въобразявате, да.

Възможно е да сте права,но не е начина да ми отговаряте с насмешка. Темата е чувствителна,поне за мен. Благодаря все пак.

# 359
Искате да кажете,че всички тези жени,чиито коментари съм изчела,включително и аз си въобразяваме или нещо подобно? Като искам да подчертая, че някои от коментарите се описва и последващата бременност след тези симптоми.

Когато целенасочено се опитваш да забременееш, обикновено търсиш симптоми. Почти винаги намираш някакви. Когато се окажеш бременна си казваш: Ето на - знаех си! Когато не си просто се разочароваш.
При разделянето на ембриона няма как да чувстваш нещо...нали кожата ти всеки ден се обновява...усещаш ли това обновяване на клетките? На 7-8-9 ден след ову ...нямаш повишавне на нито един хормон та да имаш каквито и да било усещания.
Мозъка и психиката могат да карат да усещаш какво ли не.
Правихме опити 5 месеца...първите 4 от ову до цикъл имах всички възможни симптоми...гадене, болки, замайване...на 5 месец решихме да починем. Пътувах ме и правихме секс без таблици и прогнози. В деня след очакваният ден на цикъла във фитнес залата всички ми миришеха на пот....вечерта приятелка ми сподели ,че е бременна и и се гади от миризми. Сутринта направих тест , които беше положителен. Симптоми не съм имала. Гаденето , замайването и болките започнаха много по-късно, когато всичко беше потвърдено от доктор.

Общи условия

Активация на акаунт