Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 126 860
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 2 625
  • София

АбсурТ, именно средата имах предвид. Бащата, майката и Даскалка могат да противодействат на облъчването, но не го правят.

Е, как да стане, като мамата участва в облъчването?
Тя ако имаше грам разум поне, като са ѝ скопени чувствата, щеше да опита да омекоти нещата за детето и да представи Даскалка като положителен персонаж.....

Уиш, да илядиш за ужасТ на враговете си!
Да си здрава и доволна от живота си! bouquet

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 12:31 от absurT

# 2 626
Скрит текст:
Абе къде ги гледате тези рождени дни?
Уиш, честита да си и от мен!

# 2 627
  • София
От НАП-лийкс, как откъде

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 14:34 от Cuckoo

# 2 628
Куку, АбсурТ, Вероника, благодаря! 24 евро, хммммм...Направих си две торти за утеха. След малко започвам да ближа рани. Simple Smile

Ау, Куку, онова в скрития текст е мнямммм!

# 2 629
Ехоо, докъде стигнахте с развитието по въпроса за съветите  Mr. Green

Изскочи ми едно мое старо мнение по темата (харесано от съфорумка), та си го припомних и искам да ви го цитирам. Това май е първото ми по "проблема" на авторката, захапан вече в 4-5 теми, лично пуснати или само използвани от нея за трибуна...

Цитат
Цитат
Цитат на: Daskalka в ср, 21 ное 2018, 07:45
... За три години, допреди да почна да я натискам да си изпълнява задълженията като майка беше прекарала с малкия сумарно 3 месеца, нищо, че си идваше по много други поводи без да дойде до тук да го види. Нито пари пращаше, нито нищо...
А защо всъщност трябва да я натискаш да си изпълнява задължанията като майка? И то точно ти!?
Щом не се интересува от детето, още по-добре! Тъкмо идеална възможност то по-лесно и бързо да го разбере това и да се приобщи към теб и новото ви семейство!
Щом се справяте добре финансово, както твърдиш, толкова ли някаквите мижави пари, които тя евентуално ще даде за него, са ви наистина нужни!
Щом не идва да го види, когато си е тук, ти защо я караш!
Въобще, за какво по-точно воюваш с нея!
Аз поне само бих се радвала на накъв незаинтересуван и неприсъстващ родител. Мисля, че на празно място много по-лесно се изграждат нормални отношения.
8годишно дете да не те приеме в продължение на цели 3 години и дори да те отхвърля до такава степен, при положение, че живеете заедно и ти се грижиш за него, ми се вижда странно. Явно и ти грешиш някъде. В отношението към него, към другите му близки. Каквато кукувица и да е баба му, тя му е баба, то е свикнало с нея и си я обича.
И за каква друга баба говориш, на която си плащала тока?

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 10:55
Както виждате, бяла и добра Wink съм била и въпреки някои лампички, които още тогава са ми светнали, мнението ми е съвсем спокойно, позитивно, градивно и доброжелателно! Тогава!
Ама, хора, половин година да циклиш все едно и също, с единствената разлика, че доизмисляш и доукрасяваш историята все повече и повече и изливаш все по-голяма помия върху другите участници в нея, ми не е нормално това... smile3527
А бабата, дето й плащала тока, в последствие се разви в бабата, искаща по 20лв на ден, а още по-късно - по 600 лв на месец. И да добавя под сурдинка - след тема-проучване на цените на детегледачка, пусната... познайте от кого  Whistling

Уиш, честита да си bouquet

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 14:42 от птица

# 2 630
  • София
птица ми даде идеята за следното - момчето явно е малко дяволче и отвътре го избива на дивотии, сигурно и с биологичните родители е било така, но за тях е нормално. Да не би целенасочено да дразни авторката, прекрасно знаейки положението, за да се карат и евентуално да се разделят? Ако е чул Даскалка да предупреждава мъжа за такова развитие?
Но мен ме изумява нежеланието й да говори лице в лице с майката и детето, а да се съобразява кой какво щял да каже?

Последна редакция: пт, 19 юли 2019, 15:14 от Cuckoo

# 2 631
Не думай Joy Сериозно ли чак сега ти хрумна

# 2 632
Да, наистина би било любопитно Даскалка да сподели, как е минало при психолога тази седмица. Беше казала, че ще нищят нея.

# 2 633
Днес ходенето до психолога доведе до страшен скандал. Ще пиша по-късно довечера.

Дамите, които ровите назад, за да търсите несъответствия, продължавате да бъркате бабите.

# 2 634
Явно нещата не са се развили както си очаквала.

# 2 635
Ще ни поднесе някоя изненада, ще чакаме. Аз съм изпуснала момента с психолога. Къде ходят на психолог,там в провинцията ли?

# 2 636
Ще ни поднесе някоя изненада, ще чакаме. Аз съм изпуснала момента с психолога. Къде ходят на психолог,там в провинцията ли?

Не е ясно къде ходят на психолог. Авторката не е казвала.

# 2 637
А и детенцето нали го няма. Бащата ли е направил скандал?

# 2 638
  • Варна
Може авторката да му е спретнала скандал на бащата. Аз на това залагам.

# 2 639
Обичайно нещата първо се развалят докрай, преди да започнат да се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт