Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 688
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 3 120
Че да направиш най- после разлика между задълженията на МАЙКАТА и на ЧУЖДАТА ЖЕНА към детето. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
АбсурТ, тук става въпрос за задълженията на БАЩАТА, който добровно е избрал да е отглеждащият родител. Има ли право според теб новата му партньорка да иска да изостави детето си?
Майката изобщо не става за родител, никой не твърди.обратното. Това сигурно прави нормални и морални намеренията на Даскалка да елиминира детето?
Даскалка, родител, който се отказва по каквито и да било причини от детето си НЕ Е родител, камо ли за да угоди на вкопчила се в него жена.
Поне имай смелостта да кажеш какво искаш на мъжа си. Ако остане с теб значи наистина е най-големия путьо и безхаберник.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 21:59 от TafTaf

# 3 121
  • София
Да спи отделно, да си оправя стаята, да учи и да си ляга навреме, да не играе нонстоп
За други деца е нормално, но за него и любимите му хора е тормоз. Ами....пускаш го да пасе. Родната му майка е казала, че ако не учи - ще пасе добитъка (така ли беше), значи да се готви отсега
Програма минимум - без дрехи и обувки последен писък и без скъпи игри и оборудване.

# 3 122
Всъщност детето тормози и малтретира хората около него. И той е нарцисът. Или да си затваряме очите, щото е дете, да хулим Даскалка, да й предричаме как няма да си роди дете. А, и защо така Даскалка не обича това добро дете, душица мила.

# 3 123
Ляга си в нормално време, тези часове, които са описала, са полезни за него. И ние се опитваме да е така, но понякога не успяваме и стоят и след 10. Като цяло това е целта - между 9 и 10 в зависимост от сезона и колко са дивяли през деня.

# 3 124
Режимът на едно дете изгражда навици.
Аз не зная какво толкова го терори даскалка.
А и като си има стая, ами негова територия е това, да си се грижи за нея.
Пф, понякога просто се чудя едно и също ли четем. И защо са всичките тези злобарски коментари, като идеята е детето да стане човек. При цялата ситуация.
И даскалка, дето е невинна жертва на обстоятелства три години вече, а сега още пет, да не си защити правата. Еми няма чак такъв балламурник.

# 3 125
Стереотипите са страшно нещо.

Ако пастрокът тропне с крак на жена си, че не иска детето й при себе си, тя трябва да сведе глава и да се съобрази.

Оф, това пък къде го прочете! В темата сме 39576483 жени с втори мъже, които живеят заедно с децата си и нито една, която е оставила дете заради мъж. Моля ти се. Сигурно щото живеем в София, де Wink

# 3 126
Таис, кажи, ти би ли зарязала детето си, второкласник, третокласник, нарцис или злобно човеченце, ама твоето? Като родител те питам, защото не ви разбирам с това залитане и разплитане на било ли терорист, не било ли...
И кой страничен човек има право да поиска от родител да си зареже родителските задължения, за да му угоди? Коя е тая невинна жертва?

# 3 127
  • София
То и аз не ви разбирам с това броене на парите й и иронизирането, ама на...
Тя може да не е богаташка в София, но в царството на слепите едноокият е цар...

# 3 128
Играчките му. Люк Скайуокър в купуван от мен, с другите така си дойде от бабата за 600 лв при бабата фенка на свръхестественото.

Но иначе аз съм го "побъркала" това дете и заради мен ще откачи съвсем.

# 3 129
Бианка, детето води война като прокси на възрастните, баби, дядо, майка. Аз какво, да стоя и ръкопляскам ли?

Таф, ами хубаво. Ама защо трябва всички да са като теб? Всеки с избора си. Моето щастие не е второстепенно, след това на момата англичанка. А за щастието на детето си трябва да се погрижат не аз и пастрокът, а собствените му родители, чието задължение това е.

Едит: Алина, ами дръж си го ти вкъщи, да те рита. Аз боксова круша не възнамерявам да ставам на никой.

Кого да държа вкъщи да ме рита?
Ако искаш аз да взема детето за да не ти пречи? Joy Само към мен още не си предявила претенции...

100 човека ти написахме, че не бихме търпяли дете да ни рита и просто отдавна нямаше да живеем с тези хора.
Можеш ли да осъзнаеш, че в главите на другите хора съществува вариант РАЗДЯЛА със златния, незаменим мъж?!?

Ако пък на всяка цена държа да живея с "ритащото" то ще приема, че ме чака мнооого работа по въпроса за да не ме рита никога повече.

Но да го изхъврля пък да задържа баща му и да му родя още едно - не, мерси!

# 3 130
  • София
Играчки се чупят, особено от момчетата. Пак добре, че има играчки.

# 3 131
Таис, кажи, ти би ли зарязала детето си, второкласник, третокласник, нарцис или злобно човеченце, ама твоето? Като родител те питам, защото не ви разбирам с това залитане и разплитане на било ли терорист, не било ли...
И кой страничен човек има право да поиска от родител да си зареже родителските задължения, за да му угоди? Коя е тая невинна жертва?
Е , Лун, намери кого да питаш. Значи, аз съм била и орлицата, и сатаната за моето дете . Как да го оставя.
Това просто е немислимо.
Аз съм споделяла във форума, че живеех с баща насилник. Била съм и майка и баща на моето. Една съдийка, когато беше на 11 год, ме посъветва да се изнеса, за да спася себе си. Значи- това тогава изобщо не го отразих, това беше не-мис-ли-мо. Да си зарежа детето. На каквато и да било цена. Сега чак схващам логиката и, но аз съм била болезнено привързана към сина ми, изцяло носех отговорност за него.

Но тук случаят е друг- майка без ангажименти, баща без ангажименти. И даскалка, добра или лоша , е единствена.

# 3 132
И какво показват тези играчки? Ти търсиш демони навсякъде, психирала си се яко. Повечето деца си чупят играките. Дъщеря ми и тя маха ръце и крака на куклите, дали не е обладана от зли сили и да смята да ни изколи всички в най-скоро време? Ох, не мога вече...то не е и смешно.

А защо бащата трябва да го има на рисунката? Детето нали живее с него, защо да плаче за него? Плаче си за майка си и баба си, които му липсват. Какво толкова?

И какви наргилета и алкохоли? Дават му да пие и пуши ли?!

# 3 133
Всъщност детето тормози и малтретира хората около него. И той е нарцисът.
Скрит текст:
Или да си затваряме очите, щото е дете, да хулим Даскалка, да й предричаме как няма да си роди дете. А, и защо така Даскалка не обича това добро дете, душица мила.
Дори да е така, НЕ е Даскалка човекът, който носи отговорността и трябва да го възпитава/превъзпитава.
В случая това е работа на БАЩАТА.
Даскалка Е страничен човек.И като такъв, ако не й харесва, има свободата да си тръгне и да остави баща и син да се спасяват.
И това е супер елементарно за разбиране.

# 3 134
Даскалке, много мъчно ми стана на поста с играчките. Пожелавам ти скоро да имаш свое дете, убедена съм, че ще го обичаш и ще се грижиш страхотно за него. Обвинения, обвинения, обвинения как не обичала чуждото дете, ама как не го гушкала, не му гукала насреща, ами и аз не обичам децата като цяло, само моето си. Сори.

Общи условия

Активация на акаунт