Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 536
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 375
Дадоха ти се идеи. Ето ти списък:
1. Приемаш, че бащата иска детето да живее с него и работиш заедно с него за оправяне на проблемите с това дете.
2. Не приемаш избора на бащата, стягаш си куфара, теглиш една майна и почваш на чисто.
3. Застрелваш детето, закопаваш го на тайно място и ползваш безупречното алиби, което вече си си измислила.

Ако ти се сещаш за други варианти, допълни.

П.С. Не драматизирай за бащата. Дъщеря ми не само че никога не е познавала баща си, но дори на 5-годишна възраст не знаеше какво означава думата "татко". Не е имала проблеми с проговарянето или интелектуалното развитие, а просто "баща" беше дума, която не ѝ говореше нищо. Като гледам, не е получила трайни увреждания от липсата на баща и сега е една щастлива и нахална тийнейджърка както си му е редът.

# 376
И аз съм имала съученици с майчините им имена, и детето сега има приятелчета само с майка. В големия град на никого не му пука.
Но ако на теб ти пречи - раждането не е задължително, и ергенски данък няма.

# 377
Да се обсъждат, нероден Петко, Петко в проект от донорска сперма или Петко в бъдещето, заченат по извънземен начин, в тази ситуация е нелепо.
Момичета, жената има конкретен проблем, а той няма нищо общо с това, че желае да има дете. Всяка жена, на определена възраст пожелава да има дете.

# 378
Да, повечето жени искат дете. Дали обаче е добра идея да поискаш идея точно от такъв мъж?

# 379
Не всяка жена пожелава да има дете. Това за момичетата, които ще понечят да четат нещо по темата "да не би случайно да са изроди щом не щат".

Даскалка се е заинатила да затвори страницата, да довърши започнатото, да се бори. Не мисля, че пари, бизнес, знания играят тук. По-скоро става въпрос за емоции. Само емоциите могат да те накарат да продължиш да се занимаваш с УФО като въпросните.

# 380
Не всяка жена иска дете, разбира се.
А и често тези, които искат, имат някакви граници - в случая е инвитро - аз също имам няколко такива познати и с брак, и без брак.

# 381
Да, повечето жени искат дете. Дали обаче е добра идея да поискаш идея точно от такъв мъж?

От прочетеното, поправи ме ако греша, останах с впечатление, че някъде далеч в миналото е имало момент, когато е желаела да има дете от въпросния. Нищо не ме кара да мисля, че все още продължава да има подобни намерения и желания. И въобще, защо се коментира този аспект от връзката й при условие, че темата е съвсем в друга посока?

# 382
Престани да си намираш оправдания на ината и на простотията, Даскалка.

Само това ще кажа сега и ще спра.

# 383
Уиш, с донорска сперма ли зачена дъщеря си?

# 384
Отговорът на този въпрос би имал значение само в Долно Нанагорнище, където местните все още живеят в 17 век. Всъщност, дори и там вече все по-малко значение има.

# 385
Да се обсъждат, нероден Петко, Петко в проект от донорска сперма или Петко в бъдещето, заченат по извънземен начин, в тази ситуация е нелепо.
Момичета, жената има конкретен проблем, а той няма нищо общо с това, че желае да има дете. Всяка жена, на определена възраст пожелава да има дете.

Проблемът има страшно много общо с това, че авторката иска дете!
Защото дете не може да бъде отглеждано в такава среда. Опасно е за живота му. Въпросът е много прост: ритника, който е получила авторката, утре ще бъде насочен към бебето, как авторката мисли да предотврати това?
Ако не е мислила за това ама е навита да ражда, даже вече веднъж е била бременна, какво повече да й се каже? Какви съвети да й се дадат?
Аз й казах да пращат детето пред вратата на билогичната, да изчезват за България, сменят адреса, имената и телефоните и майката ще не ще се оправя с детето.
Варианта, който предложи Уиш да застреля детето също става.

Ако трябва все пак да си говорим реалистично, ако тя иска да живее с този мъж, по всичко личи, че ще живее с това дете! Друг вариант не съществува! Затова и попитах мислила ли е как ще става това съжителство? Тя обаче упорито се дърпа от отговора защото единственото, което я вълнува е да плюем майката на момчето и да се кланяме на авторката каква голяма жертва прави като го гледа и колко е успяла (в нейната глава, разбира се)...

Ако все пак търси РЕАЛИСТИЧНИ съвети, то те могат да бъдат насочени единствено към:
1. раздяла с мъжа
2. работа по поведението на детето (и тук изниква въпроса за други бъдещи деца)

Кое не е ясно, не разбирам...или може би някои все още си въобразяват, че авторката ще намери начин да се оттърве от малкия и този въпрос няма да стои на дневен ред?

# 386
Наистина ли е важно с каква сперма е заченала Уиш?
Е, докато е важно-така ще е!
Хвърлях оче на темата от началото, още....гнусна история!

# 387
  • София
И аз съм имала съученици с майчините им имена, и детето сега има приятелчета само с майка. В големия град на никого не му пука.
Но ако на теб ти пречи - раждането не е задължително, и ергенски данък няма.

Това е грозно, ама отвсякъде!
Само защото жената иска да има дете от мъж, когото обича, а не от донор, щото видиш ли, в 21- век сме много напредничави, не е причина да изръсиш последното изречение.
И не, не е вярно, че в големия град на никого не му пука дали детето знае че има баща или че е заченато абсолютно безразсъдно и егоистично от някакъв напълно неизвестен тип.
Много им се иска на тия "авангардните майки" да не ги забелязват, ако не могат да ги приемат за героини на новото време, ама не им се получава.

# 388
Даскалке,не може всички дини под една мишница!
Подреди си приоритетите!
Нека мъжът ти да напусне другата работа и да гледа детето и да работи за бизнеса ви.

# 389
Отговорът на този въпрос би имал значение само в Долно Нанагорнище, където местните все още живеят в 17 век. Всъщност, дори и там вече все по-малко значение има.

Защо не отговаряш на зададения ти въпрос? 🤣🤣🤣

Всеки може да коментира на това ниво, както виждаш. Да не изпростяваме повече.

Общи условия

Активация на акаунт