Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 345
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 405
Тъй, тъй, поговорете си още малко. Тъкмо да разберете защо детето не може да я търпи и е "проблемно" Simple Smile

# 406
  • София
Много злоба на чужд гръб, но дали така ще ти олекне, се чудя?

# 407
Доведеното😀ще продължава да те прави "дива и щастлива"!
И аз да бях-и аз щях! Наистина!
К'ъв е тоя СОП, дето и майката, и лелята, и вуйната....ти пречи?
Моето, (лично, златно яйце) ще ме ритне, ако му взема и скрия нещо в спалнята! (Ако "нещото" е телефона, и ще ме зарови😁).
Не би ми хрумнало да  прилагам такива възпитателни мерки.
Същото бих направила, ако някой реши да използва такива възпитателни мерки към мен.

Девет годишен плачещ за мама?...може да му е тъжно и тегаво, и това да избие към друго, но хем да плаче, хем да убива котки...нЕма как да стане!
Освен, ако на девет, е завършен психопат, ама не вЕрвам!
Обобщено: с донорска, по любов и по бизнес...все тая!  Важно е после да си адекватен! Към детето, към партньора и към себе си!
Тук нищо не виждам! Нищичко...само въртели от думи, като продавач на сергия!

# 408
Много злоба на чужд гръб, но дали така ще ти олекне, се чудя?

Злобата е ясно защо е, на мен не ми пречи.

В подобни теми винаги диалог се случва с определени потребители, другото е пълнеж.

Който мисли рационално вижда какво е истинското положение. Който си проектира върху мен лични неща, пак се вижда какво и защо. Ако форумна помия ме плашеше, нямаше и да пускам тема. Че и втора. Няма лошо, нека продължават с това какво и що съм, щом им олеква ...

# 409
И все пак,детето колко годишно е...9г ли,ако е 9г обяснимо е държанието му,естествено,че на деветгодишно дете му липсват мама и тати!

# 410
  • София
Защо е злобата? Аз не се сещам

# 411
Чета темите на авторката от началото. Никъде не прочетих, че тя не иска детето. Също така и сега във развитието никъде не прочетох, че е казала или то или аз. Разбрах, че просто има условия ако остане при тях. И защо да няма?
Ако детето беше някое кротко, добричко момиченце едва ли би имало такава тема.
То е ясно, че ще остане при тях. Даскалка очаква предполагам отговор дали бащата ще се Грижи за него в истинския смисъл на думата или просто ще продължи да му се радва от време на време както досега.

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 19:44 от Arizona`

# 412
Явно все пак очакваш мнения от форумната "помия" щом пускаш тема след тема. След като диалог ти се получава само с двама потребителя защо не си пишете на ЛС, а занимавате целия форум?

# 413
Явно все пак очакваш мнения от форумната "помия" щом пускаш тема след тема. След като диалог ти се получава само с двама потребителя защо не си пишете на ЛС, а занимавате целия форум?

Ама то задължително ли е да се чете и пише в темата? Аз мислех, че само който иска, пък то за целия форум се отнасяло. Тц.тц...

# 414

Ама то задължително ли е да се чете и пише в темата? Аз мислех, че само който иска, пък то за целия форум се отнасяло. Тц.тц...

Авторката може да общува само с хора, които са на нейното мнение. Тя не търпи критика, различна гледна точка от нейната, нито да й се казва истината в очите. Явно и в живота е така. В тази тема само ти и Абсурт я подкрепяте (може би още 2-3 човека не пишещи активно). И тъй като тя не иска различно мнение, с 2-ма човека би могла да си общува и на личен чат, а не да пуска цяла тема. Все пак в темата се предполага, че ще пишат повече хора...

# 415
  • София

Аз бих те попитала, по твоя маниер ако действам, защо като не  искаш диалог и вече няколко поста със злъч и оплюване написа, не спреш, а занимаваш целия форум?
Защо не си излееш помията на лични и да се свърши? newsm78

# 416
Аз подкрепям авторката. Също така, смятам, че всеки разсъждава от собственат си камбанария. Т.е. Всеки осмисля проблема, доколкото му е капацитета.......Едното не пречи на другото.

Последна редакция: нд, 07 юли 2019, 19:52 от Lea_Lea

# 417
Според мен авторката е жертва на престъпен заговор. Употребяват я цяла кохорта изключително манипулативни люде. Но тя не разказа историята си с ох и ах, момичета,  вижте какво стана, а търси решения на проблема. Добре, че е наясно как функционира форумът и не се поддаде на провокации. А че има хора, дошли в темата да изливат помии срещу една абсолютно невинна жена, вече за мен е пълен шок. Да риташ човек в нейното положение, явно си е вид садизъм. Но и вътрешна потребност.
Аз лично продължавам да я подкрепям и чакам развитието. И искрено и пожелавам щастие. Тя се е борила за него и го заслужава.

# 418
  • Варна
Аз нито я подкрепям, нито съм срещу нея. Пиша каквото смятам, че съм "видяла" в нейните постове. Да видим какво ще стане.

# 419
  • София
В началото и на мен ми се струваше, че са я емнали някакво психопатно семейство, но ми обърнаха внимание върху някои нейни постове и се замислих. Както посочих, тя отблъсква всякаква вероятност да е НЕперфектна в някакво отношение, дори природно.
Даскалке, отговорът ти на това за бременеенето пак ме тласка към тези мисли. Казах как уточняваш, че си забременяла от раз и че и там си перфектна на 35+ и ти ми отговаряш, че да- напълно здрава си (разбирай "нямам недостатъци") и че и 20- годишните помятат. Е да де, ама ти не си 20- годишна, какво веднага рационализираш всяко едно нещо, което може да те представи в светлина, която не е перфектна. И то неща, в които няма нищо срамно и никой не би обвинявал за това.

В ситуацията, която ни описваш, според теб има ли някакви твои пропуски/недостатъци/неправилно поведение? Кои са според теб?

П.П. Децата с липсващи и незаинтересовани бащи (като съпруга ти) също са "копелета". Не само тези от епруветка.

Общи условия

Активация на акаунт