Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 099
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 905
  • София
За хора, претендиращи да милеят за малкия, изписахте доста помия и за двете деца, и за него, и за нашето бъдещо общо.
Ще видиш как теориите ти се сгромолясват, ако си родиш някое твърдоглаво като теб момченце Joy

Мен ме притеснява терминът "постегна", употребен за физическа агресия. Трябва да го постегне сега и веднага за превенция , а не да чака кога ще те удари, та да се задейства.
Дистанцирай се и прави само минимума. Не зная защо наистина се напъваш с такъв инертен човек и как той би участвал наравно във възпитанието на ваше общо дете. Подозирам, че ти ще си пак двигателят, но понеже е твое - няма да ти тежи.

# 4 906
Даскалке, помията беше в началото на темата, когато се пишеше за дете-садист, дете скорошен убиец, дете с потвърдени психиатрични диагнози и подобни. Може някои постове да липсват, но помним. Това, че изведнъж нежно се заговори, вкл. от теб, просто за поведенчески проблеми, е заради 5-6 потребителки, които от 300 страници ти задават настойчиви въпроси кога, как, по какъв начин са поставени зловещите диагнози и те оборват, когато се оплетеш в отговорите. Ако те бяха оставили, досега това дете щеше да си го обявила за масов убиец.

# 4 907
Миналата седмица бащата обвиняваше даскалката, че не може да се разбере с детето, и щеше да я напуска, ако детето е нещастно, днес вече е убеден.,че от това дете нищо не става по природа...

Много яко, съспенс, внезапни обрати... Направо турски сериал.

# 4 908
За първи път истински се ядосах, четейки тази тема. Искам някой да кастрира този плужек, за да не може да прави повече деца. А след това му пожелавам сина му, бъдещия селскостопански работник, да го смила от бой ката ден.
Аз също. Дотук следях по-дистанцирано, ама това ме уби, ако е вярно.
Как ще кажеш за детето си, че си знаеш, че не било стока и няма оправяне, ама айде от теб да мине няма да го зарязваш и ти...
Даскалка, ТИ сериозно ли си сигурна, че искаш дете/деца или дори кученце/котенце с ТОЗИ субект? Не ти ли свети лампичка, че човек с подобно отношение и бисери няма начин да е свестен дори да е втори Алберт Айнщайн в бизнеса ви?

# 4 909
  • ЯМБОЛ
               Плужек,но незаменим работник и има да изпълнява бизнес план точно разпределен до 2022 г.Сега му се очертава и трето работно място по план-работа за бебе!Детето обаче е ненужен придатък,най-добре е да се махне на 2000км,няма да има грижи и  и ненужно финансиране.

# 4 910
Колкото и да е добър като работник, този човек категорично не става за семейство. Ох, аз ако бях на нейно място отдавна да съм разделила нещата - работата си е работа, другото си е друго.

# 4 911
  • При семейството си
Ама и вие сте. Даскалка 3 години се опитва да убеди бащата, че детето му не е стока, архив събира в подкрепа на това, тъкмо да възтържествува и вие-лампички, индикации и т.н.

# 4 912
  • Куциндрел
Даскалке, помията беше в началото на темата, когато се пишеше за дете-садист, дете скорошен убиец, дете с потвърдени психиатрични диагнози и подобни.
Като видях какви диагнози е сложила по нета... то аз на всеки мога да раздам по една виртуална.

Миналата седмица бащата обвиняваше даскалката, че не може да се разбере с детето, и щеше да я напуска, ако детето е нещастно, днес вече е убеден.,че от това дете нищо не става по природа...

Много яко, съспенс, внезапни обрати... Направо турски сериал.
Панчаревска трагедия. Върти се, сучи се, но вариант бащата да си вземе багажа и да замине - няма.
Сега чакаме следващите му наследници да се появят.

# 4 913
Да речем, че всички желания се сбъднат и се роди дете от тази връзка..., обаче не прилича на проклетото искърско говедо, ами на льольото от село...
 Даскалке, направо те виждам след тридесет години, задобряла във вещерството, да пращаш магии по унуката на следващата проклетия в рода.

# 4 914
Горкото дете...дано има късмет! Ще е в мислите ми това детенце. Баща му е пълно куку, за жалост. Даскалицата да не говорим...мъчно ми е за детето. Това верно си е дете в риск!

Точно така, Даскалка облива детето с помия в много грозни постове няколко теми подред, сега посмекчи тона, почна да хитрува и извърта.

# 4 915
  • ЯМБОЛ
                    И да докара фирмата до печалба....

# 4 916
На авторката не и дреме какъв точно е бащата, на нея и трябва бебе, а тоя е подходящ, защото са обвързани, щях да кажа финансово, но не е финансово, а в бизнеса. Тя си има план и и е необходимо сега да забременее, за да си бетонира позициите. Детето тя ще си го възпитава, защото много добре знае как се възпитава дете.

Така че ни най-малко не я интересува мъжът и става ли за баща, или не, а колкото по-голям плужек, толкова повече я устройва.  Не виждате ли Simple Smile

# 4 917
Ами всъщност напоследък доста дами около мен се оплакват, че няма мъже, с които да градят връзка или поне да родят дете
Не е лесно, ставаме като Западнала Европа в това отношение

# 4 918
Айрис04, ами да е жива и здрава...дано да й се сбъднат мечтите и плановете. Детето щом майка му и баща му не го пазят от скочубри, не знам какъв шанс има в живота.

# 4 919
Аз застъпвам мнението, че тя не е виновна за проблемите на детето - те са породени от това постоянно отхвърляне от собствените му родители, които си го прехвърлят като хек наляво надясно и не показват никакъв реален интерес към него, даже не им дреме ще се развива ли, или не. Отказали са се от идеята, че то потенциално би могло да става за нещо.

Тя просто не е имала свои деца и не си е изградила модел за възпитание и отглеждане. То не става от днес за утре, лека полека се изгражда докато децата растат. А в нейния случай няма такава опция - тя поема един не особено добре възпитан, разглезен и отгоре на всичко травмиран 7-годишен сърдит малчуган, който е откъснат от майка си и е облъчван с противоречиви насаждания от всички посоки, същевременно срещайки затруднения в училище: проблеми с ученето, лоша среда от по-изпадналите съученици... все неща, характерни за изпуснато дете, което никой не следи.
Това е особено труден случай, тя не си го отглежда от бебе да се адаптират дружно един към друг.
И в устрема да "оправи" детето е сбъркала с напъването това да стане бързо, безапелационно и едва ли не да се нареди като народна песен.
Ама ей на - не става, защото нормалните в повечето семейства правила досега не са били прилагани и на малкия му иде като гръм от ясно небе. То може и да може да се приобщи към тях, да свикне и дори да се почувства по-добре, но не отведнъж.

То е все едно да си бил навън в студа и почти да си измръзнал, вече даже не трепериш, само ти е ужасно студено и изведнъж те слагат в топличка вана - ще ти се стори вряла и ще изпищиш. По-постепенно е трябвало да подходи от самото начало, за да не я намрази.

Общи условия

Активация на акаунт