Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 023
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 965
Гледам, нещо се размечтахте за макови полета и шепота на Мери Джейн.  Joy

# 4 966
Не бе, просто бистрим лицензионните режими в БГ Joy

# 4 967
Щото е забранено мечтаят. Аз като се разхождам из Амстердам, хич не ми идва на ум и даже не разпознах миризмата, добре че децата се възмутиха на висок глас. 😂 Ма те и течен шоколад с такова продават и въобще какво ли не и то в обикновени сладкарници.

Повече да не спамим, че ако прочете Муньо може да емигрира, хем ще е близо до принцеса.

# 4 968
Аз си мисля,че нещо с лодки се занимават. Не знам защо...

# 4 969
Да бе, лиценз за лодки. То да не е кораб.

# 4 970
аз си мисля за соларни технологии, те са с лиценз...но там трябва повече хора...а и не е начин на живот...марихуаната си е начин на живот.

# 4 971
Начин на живот било, точно. Верно сигурно е нива с коноп. Който мъжът на авторката  сади в саксии и пафка от 14 годишен, а пък техните му викат "Стига бе, муньо, стига с тия гръсти, няма ли да се ожениш най-накрая, да спреш да ходиш като завеян..."

# 4 972
Начин на живот било, точно. Верно сигурно е нива с коноп. Който мъжът на авторката  сади в саксии и пафка от 14 годишен, а пък техните му викат "Стига бе, муньо, стига с тия гръсти, няма ли да се ожениш най-накрая, да спреш да ходиш като завеян..."

Но тя и в София се занимавала с това, но сега с този гений и експерт са почнали да го развиват в голям мащаб Simple Smile)) намерили са се. Тя оценила таланта му и многогодишния опит, на тази възраст връзки се градят на база сходен начин на живот!
Между другото, от редовна употреба на марихуаната се развива и параноя та затова Даски все убийства, самоубийства, диагнози и тн са й в главата! Но някакси, не трябваще ли да е по-чил?

# 4 973

Накрая се намерила една космополитна столичанка, която да види потенциала в него и да сбъдне мечтата му. Купила 7 декара на село, че е по-евтино от София. В Китай било още по-евтино, но за съжаление никога нямало да могат да достигнат такъв мащаб.

# 4 974
Нали бизнесът бил с лиценз и се изразявал в производство, за което Муньо отговарял. Сега прегледах производствата с лицензионен режим, един не става за детска мечта или да се работи от сам човек, освен може би производство на наркотични вещества, но тези производители се броят на пръсти и хич не са престарели самодиви, които работят соло. Останалото е производство на горива, въглища, кокс, химикали за растителна защита, оръжие, боеприпаси и подобни. И тук се спука сюжетът. 😏

аз си мисля за соларни технологии, те са с лиценз...
Не са с лиценз. Има много документация, но не и лиценз.

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 17:51 от Анонимен

# 4 975
  • Куциндрел

Накрая се намерила една космополитна столичанка, която да види потенциала в него и да сбъдне мечтата му. Купила 7 декара на село, че е по-евтино от София. В Китай било още по-евтино, но за съжаление никога нямало да могат да достигнат такъв мащаб.

Ами щото не е срещнала китаец.

# 4 976
  • При семейството си

Харесвам когато подобни теми вървят към своя “хепи енд” 😂

# 4 977
  • София
... Ти искаш бившето дете да бъде пратено на майка си. Същата майка, която безропотно го е гледала първите 5 години, които са най-трудните, с акане в гащите, носене, тичане подир детето и не се е оплакала. Не е искала от вас да вземете детето, уредила е да го гледа майка и.
Майката си била гледала безропотно (?) пет години собственото дете, и то най-трудните пет, пък не се е и оплакала?  ooooh! На кого се очаква да се оплаче? А след този подвиг даже намерила кой да й го гледа по-нататък - истинска загриженост.
Викаш - пет години го гледала и стига толкова, други са на ред...
Ами това си е истинска майка-героиня, направо мъченица! Едва ли има други такива във форума.  Simple Smile
Наистина темата блести с бисери. То хубаво да се търси положителния герой, ама точно това ли намери за пример?

# 4 978
  • София
Даскалке, не са всички, които пишат за сеир и си чешат пръстите. Дори тези, които ти търсят кусури и ти казват критикарски неща. Не обиждаш с епитети, да. Факт. Ама говориш отгоре с "пак сте се напомпали", "абе вие сте мн объркани", "пак ли не можете да четете", което е ясно на всеки над 5-ти клас, че на практика е дискредитация на личността зад мненията, а не на самото мнение. Недей така и ще получиш доста по- различна формулировка дори от най- нахъсаните.

# 4 979
  • Paris, France
... Ти искаш бившето дете да бъде пратено на майка си. Същата майка, която безропотно го е гледала първите 5 години, които са най-трудните, с акане в гащите, носене, тичане подир детето и не се е оплакала. Не е искала от вас да вземете детето, уредила е да го гледа майка и.
Майката си била гледала безропотно (?) пет години собственото дете, и то най-трудните пет, пък не се е и оплакала?  ooooh! На кого се очаква да се оплаче? А след този подвиг даже намерила кой да й го гледа по-нататък - истинска загриженост.
Викаш - пет години го гледала и стига толкова, други са на ред...
Ами това си е истинска майка-героиня, направо мъченица! Едва ли има други такива във форума.  Simple Smile
Наистина темата блести с бисери. То хубаво да се търси положителния герой, ама точно това ли намери за пример?

Подвиг е, да. Това дете е от три годишно психопат вероятно, при това с някаква специфична, рядко срещана форма, която не може да се овладее с медикаменти, агресивно. Диагностицирано със СОП и дискалкулия още докато е било отличник. Ей на, Даскалка търси кой да го вземе и не намира, а майката намерила. Извод : Който търси намира ...... и под вола теле.

Общи условия

Активация на акаунт