Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 482
  • 5 227
  •   2
Отговори
# 75
Какво му е на бащата! Бащата си иска детето да е при него! Само защото новата му жена не иска и рови всякак, за да се отърве от сина му, та нямал бил топки, айде бе!?
Няма топки да вземе окончателно решение и да представи условията на спонсорката.

# 76
Авторката,трябва да знаеш ,че  никога няма да приемеш ,че ти си длъжна по-вече от майка му и второ-детето ще става все по-проблематично.Няма начин да си заживеете в мир и сговор.дори,утре да навършва 18 години.Твоят живот ще бъде отровен.Най-голямата ти печалба би била едно собствено дете,но омотана за винаги с тези хора.Не забравяй,че твоето дете ще бъде брат на детето на онази откачалка. И така,докато смъртта ви раздели.

# 77
  • София
Авторката- майката защо е в чужбина? Сигурно от хубаво. Ако знаеш, де, и ти се споделя.
Помня аз как си хванах багажчето за чужбина малкия като беше на 3 г., след раздялата с баща му, заради пустите му пари. Добре, че не е попадал бнд на такива като теб, имаше да се чета по форумите. Ти си "бетер" АЗД. ooooh!

Хайде стига, как за другите има пари в България, ама за някои толкова няма, че да си зарежат невръстните деца?
Всичко опира до безхаберие, не до липса на пари. Който иска да си е с детето, входове ще мие, ама тук, а не западняшки задници.....

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 17:01 от absurT

# 78
  • София
Даскалке, само един съвет имам аз.
Ако в отговор на ултиматума ти бащата се опъне на ината ти и предпочете детето, може и да си струва да драпаш толкова да си с него, въпреки останалата част от катуна, в който сама си се навряла с всички баби, бивша, пастрок и последният да затвори вратата.
Избере ли да разкара детето, бягай с 300 и не се замисляй за бизнес, връщане и особено за деца с подобен. Дано схванеш какво пиша.

# 79
Авторката- майката защо е в чужбина? Сигурно от хубаво. Ако знаеш, де, и ти се споделя.
Помня аз как си хванах багажчето за чужбина малкия като беше на 3 г., след раздялата с баща му, заради пустите му пари. Добре, че не е попадал бнд на такива като теб, имаше да се чета по форумите. Ти си "бетер" АЗД. ooooh!

Писано е в другата тема, накратко с две думи. Моичкият е стигнал до момент, в който вече не е можел да тегли повече кредити и тогава е поискала раздялата. Съжалявала, че се била оженила по любов, сега щяла да се жени за пари, да осигуряла себе си и детето докато била млада.

В Англия живее с бивш затворник, с който е имала връзка като ученичка, но тогава покойният й баща се е намесил и са прекратили отношения. Впоследствие са възстановили контакта, поддържала е с него отношения преди раздялата й с мъжа ми, на втория месец след като се разделят вече е при него в Англия. И е там досега. Да не пиша пак цялата сага, ако ти се чете виж в старата тема.

# 80
Я, нова тема по казуса Simple Smile

Авторке, непрекъснато повтаряш майката да си влезе в ролята на родител. моля, опиши подробно какво влиза в ролята на родител така, както го разбираш.
Ако това включва
1)взимане на детето при нея, мисля, че вече е ясно, няма да стане.
2)Плащане на издръжка. Тук може да се разберете.
3) Най-важното -да обясни на детето, което вече не е бебе, че Тя не може или не иска да го вземе и трябва да остане с вас. Защото нейното шикалкавене и лъжи по този въпрос са основната причина за вашите кошмари у дома.
4) Мога да ти кажа още от сега, макар че нямам кристално кълбо, че тя няма да вземе детето и след 8 клас. Евентуално може да замине там, след като завърши тук средно образование и отиде да работи, ако реши. Това значи, че ти ще изживееш живота си с това дете, тоест следващите 10 години то ще бъде в дома ти. За после вече не се знае. Ако отношенията ви не се променят, не мисля, че можете да издържите толкова.

Така като се замисля -ти нямаш полезен ход.
Имаш две възможности -да се примириш и да търпиш нещата такива, каквито са, или да се разделиш с бащата. Решението е само твое. Не си длъжна да отглеждаш чуждо дете при живи родители.
Ако решиш обаче да го правиш, прави го като хората. Гледай детето всеотдайно и не мисли за собствено. Няма да имаш нито физически, нито душевни сили. След 10 години няма да имаш и време.

Хората не те винят, че не искаш да се посветиш на чуждо дете. Винят те, че искаш нещо, което нямаш право - да казваш кой какво да прави.Решавай за себе си и остави другите също да решават за себе си.

# 81
А, дали е коректно човешко от твоя страна да искаш евентуално той да разкара детето

# 82
Ясно, мерси за споделеното.
Да си беше намерила работа тя да мие входове, ooooh! а не да търси на хляба мекото. Или мъжът ти да е смогвал да бачка на 5 работи, че да може да ги осигурява.
Ами, за жената съм, в случая.

# 83
Уейв, за какво драпахме за права и еманципация 🤣🤣🤣

Откакто свят светува жените винаги са били по-слабата страна от половинките си в брака, но като гледам по нашите страни скоро приемане, че може да бъде и обратното скоро няма да има.

Какво сега, трябва да се извинявам и са си посипя главата с пепел, че съм направила нещо в този живот ли? Сигурно се бъзикаш Simple Smile

# 84
Уейв, за какво драпахме за права и еманципация 🤣🤣🤣
Що, бе, точно права и еманципация е постигнала майката Joy
Развела се е, създала си е друго семейство, отишла е на майната си, гледа си кефа и новото мъжленце, за детето се сеща от дъжд на вятър, взима го само през ваканцията... ще му купи едни хубави маратонки, щото ти не разбираш... и ще ви го върне обратно... Точно кат един истински мъж Wink С топки Stuck Out Tongue Winking Eye
Кво не ти харесва Simple Smile

# 85
Аз си представих в твоята ситуация какъв е ултиматумът.

Тук в темата продължават да ти вменяват задължения , които не си длъжна да поемаш. Да не говорим колко си направила, никоя от пишещите в темата не го е правила, ама на- съдници.
Според мен си жертва на измамници, казвам  го с две думи, макар, че измамата не е планирана, интелектуална, или съгласувана. Намерили двама абсолютно безперспескивни и безпотенциални примитива свястна жена, единият я омагьосал да я ожени за себе си с гръмки планове, за да и вземе парите, после и нахакал и детето, безплатна гувернантка и възпитател, ти с му подсигурила дом и семейна среда , а онези двамата си живеят прекрасно на твой гръб. И цял форум те съди. Не истина просто.

Според мен , ако утре ти каже ще гледаМЕ детето, му отговори, че ще го гледа той. Билета и на влака къъм батака. С детето при бабата, или на квартира, нали е родител. Щом бизнеса е твой, уволнение. Сменяш си патрона и приключваш.

Тези зад гърба ти продължават да се наговарят ! Те те използват, ще те изсмучат и изритат. Ако не те- малкото , което расте с омразата си. Нищо не си струва такава переспектива!

# 86
Аз само не разбрах защо авторката нямала право на претенции какво ще се случва в нейния дом и семейство, и даже била егоистка по този повод.

# 87
Скрит текст:
Я, нова тема по казуса Simple Smile

Авторке, непрекъснато повтаряш майката да си влезе в ролята на родител. моля, опиши подробно какво влиза в ролята на родител така, както го разбираш.
Ако това включва
1)взимане на детето при нея, мисля, че вече е ясно, няма да стане.
2)Плащане на издръжка. Тук може да се разберете.
3) Най-важното -да обясни на детето, което вече не е бебе, че Тя не може или не иска да го вземе и трябва да остане с вас. Защото нейното шикалкавене и лъжи по този въпрос са основната причина за вашите кошмари у дома.
4) Мога да ти кажа още от сега, макар че нямам кристално кълбо, че тя няма да вземе детето и след 8 клас. Евентуално може да замине там, след като завърши тук средно образование и отиде да работи, ако реши. Това значи, че ти ще изживееш живота си с това дете, тоест следващите 10 години то ще бъде в дома ти. За после вече не се знае. Ако отношенията ви не се променят, не мисля, че можете да издържите толкова.

Така като се замисля -ти нямаш полезен ход.
Имаш две възможности -да се примириш и да търпиш нещата такива, каквито са, или да се разделиш с бащата. Решението е само твое. Не си длъжна да отглеждаш чуждо дете при живи родители.
Ако решиш обаче да го правиш, прави го като хората. Гледай детето всеотдайно и не мисли за собствено. Няма да имаш нито физически, нито душевни сили. След 10 години няма да имаш и време.

Хората не те винят, че не искаш да се посветиш на чуждо дете. Винят те, че искаш нещо, което нямаш право - да казваш кой какво да прави.Решавай за себе си и остави другите също да решават за себе си.

Да гледам чуждото всеотдайно, а да остана без собствено? Абсурд Simple Smile

То драмата е, че и на двамата био настоящето състояние на нещата им изнася и им се иска да продължи, но просто няма как.

Питаш какво разбирам под роля на родител в нашия случай:
1. По-интензивен контакт на майката с детето, защото липсата й му разказа играта. В крайна сметка работа има и тук, може да се прибере, макар и временно и прочее, има варианти ако я касае състоянието му.
2. Да си извадят и двамата главата от задниците и да почнат да го лекуват това дете, защото ескалира и сериозно ще нарани някой догодина. Няма да ми идват пред портите родители на чужди деца да ми търсят сметка какво е направил нашият на детето им.
3. Издръжката е принципен въпрос. Не сме й опрели до парите, но не приемам, че се е..ва с нас. Ако мъжът ми беше с обикновено момиче, а не с мен, така ли щеше пак да очаква тя да й поема всичко, както масово бачкат тук на минимална заплата? Аз съм му правила за по толкова рождени дни, не е въпросът в сумата, проблемът е, че издръжката - и неплащането й - показва друго нещо, че може да си прави каквото си ще, а ние трябва да се съобразяваме Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 17:32 от Не се сърди, човече

# 88
Чакай сега, не говоря за факта, че си заможна, говоря за това, че смяташ ,че всички са ти длъжни и твоята дума е закон, задето си осигурила материални придобивки. Пак ще те попитам - щеше ли да имаш такива претенции, ако не беше осигурила ти жилище, а мъжът ти?

tays, как така той й е нахакал детето, тя е знаела, че той има дете от предишен брак. Нищо не й е било спестено като информация.

Нина, искаш да ми кажеш, че на нейно място ти би искала да се отървеш от детето на мъжа ти от предишен брак и това за теб е нормално? И щом е било уж временно настаняването му при тях защо е взема голямо жилище и за тримата, а не взе жилище за 2-ма с възможността за временно пребиваване на 3-ти човек?

Първо ги е приела, после иска да се отърве от детето, ей това ми е непонятно.

Последна редакция: сб, 06 юли 2019, 17:38 от Уейв

# 89
  • София
Имам и по- черен сценарий от на Тайс Laughing
Детето ще я пречука, докато е малолетно.

Общи условия

Активация на акаунт