Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 373
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 165
Да, и майките, дето си оставят децата за осиновяване, някой да ги издири и принуди може би.

# 166
Детето винаги ще иска при родителя, който не го кара да ходи на училище. Ако учеше при майка си с нейния нов чичо, който го мрази, а ваканциите ги караше при бащата, щеше да плаче за него.

Факт е, че родителите искат то да учи в България, да не бъде откъсвано от роднинско-приятелската среда. Да имаше някакво противоречие между майката и бащата, всеки да тегли в различна посока - разбирам да чепкаме тази тема. Но те нямат никакви разминавания.

# 167
Да го остави на грижите на биологичната му майка и бащата,ако не се справят социалните ще го вземат и дадат на приемно семейство.Да видим дали тогава ще му минават чалъмите и дали ще се държи така нагло и арогантно.

# 168
12 нови страници по една стара тема...
Очаквам скоро да й ударят ключа и авторката да пусне нов ъпдейт със старите бъгове.

# 169
Аз пък се замислих, защо бабата не го иска. Да не би да е бил един шут и на нея, ама да я е срам да си признае?

# 170
  • София
Ми, агресори са. Вашите синове бият ли момиченца?

# 171
Да, и майките, дето си оставят децата за осиновяване, някой да ги издири и принуди може би.

Да, но те ги изоставят и край. Не ги залъгват ще те взема днес, ще те взема утре, ще те взема догодина. Че и капризничи за дрехи и обувки моля ви се.
Мястото на детето пък изобщо не е при баба му. След година и малко като го тресне пубертета съвсем....може и баба му да отнесе някой ритник.

# 172
А къде е мястото му? Новата жена на баща му ли да отнесе ритниците? Питам само Simple Smile

# 173
  • София
Мястото на това дете не е при никого. Ако нещата, които авторката казва, са верни. Някакъв пансион с нискорезултатно (вероятно) лечение. Без досег с хора и животни, на които да вреди.

# 174
А защо да й вярваме? Тя не понася детето, то за нея е по-черно и то дявола. Аз не й вярвам.

# 175
На авторката й е удобно да повтаря, че детето страда за майка си, така звучи нали някак по-човешки от нейна страна, че не иска просто да се отърве от него, а го прави за негово добро. Щастлив е, щото ходи през ваканциите на аху-иху, както казва Емма, и не очакват нищо от него.

На това дете му липсват възпитание, разбиране, подкрепа, ясни правила и родителски авторитет. То няма нищо от тези неща. Никой не го е научил как трябва да се държи, израснало е в ужасна среда и никъде не го искат. Майката си вее байряка в Англия и го мотае, бащата вятър го вее на бял кон, дума не може да каже, бабата го изгонила, мащехата търси начин да се отърве от него. Е, какво да бъде поведението му? Как няма да се озлоби? То няма други механизми да се справи с цялата тая помия, освен с лошо поведение да роптае срещу случващото се. То просто няма стимул да се държи добре! Като се държи лошо какво се случва? Нищо. Наказват ли го, има ли някакви сакции?
Докато бащата не постави ясни граници, не започне да възпитава детето и да настоява НЕПРЕКЛОННО да се държи човешки, цивилизовано и да уважава жена му и останалите хора нищо няма да се промени! Трябват правила и много твърдост и категоричност при спазването им. Детето трябва да разбере, че домът му е при авторката и мъжа й и че иска, не иска трябв ада се интегрира в тази среда. Нооо както писах, мъжът очевидно няма топки да вземе нещата в свои ръце, а дасклака сама нищо не може да направи. Така си отглеждат един бъдещ престъпник....

# 176
Бабата си е отгледала децата, не е длъжна да гледа децата на децата си. Мястото му е при майка му и при баща му, дори и разделени. Майката се връща и си сяда на задника, вместо да се развява с бивши затворници.
Че кое дете не иска да е с майка си?

# 177
И кой ще я върже с белезници майката? Наистина ли мислите, че можеш някой човек да го накараш да прави нещо, защото така трябва?

# 178
И кой ще я върже с белезници майката? Наистина ли мислите, че можеш някой човек да го накараш да прави нещо, защото така трябва?
Тогава тя, и само тя трябва да му каже - " Аз не те искам и няма да те взема при мен , щото затворника ми е по-важен. Затова се връщаш в България и ще си останеш завинаги там. За теб ще се грижи Даскалка.. Не ме чакай". Тя го мотае това дете, тя го обърква.

# 179
На този свят ли съм или в паралелен? Където безотговорните родители го обясняват на детето в прав текст? Хайде да спрем с приказките вече, детето е 2 клас, не ние.

Общи условия

Активация на акаунт