Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 373
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Всъщност, ти ще спечелиш най-много ако се разкараш от тия хора, но явно се изживяваш като месия.
Надявам се, че поне нямате официален брак с тоя, дето май и двамата му сте се фиксирали в бившата. Иначе добре си уредила и него, и детето му с бизнес, жилище и слугинаж.

И не си темерут. Липсва ти самочувствие и себеуважение, въпреки опитите ти да се самоубедиш в обратното. Затова и не те уважава никой от другите в картинката.

# 1 246
Даскалка,
Защо те изгониха свекърите?

Не подозираш ли, че мъжът ти те "обича" само заради парите ти?

Щом си толкова добър възпитател, защо не работиш с проблемни деца? Имаш ли опит с такива?

Как разбрахме, че майката е със СОП? Кой я диагностицира?

# 1 247
Как разбрахме, че майката е със СОП? Кой я диагностицира?
Даскалка Joy

# 1 248
Това семейство е някакво тотално фрийк шоу. Ама и даскалката не е по-различна, щом се е набутала там, неслучайно казват, че Господ хора събира.
Аз не мога да си представя как ще ми изхвърлят багажа като мръсна котка, и аз пак ще се натискам там. То бива липсва на достойнство и себеуважение, ама това е брутално.

# 1 249
Ох,вече започвам да си мисля, че момата англичанка е права и че детето наистина ще е по добре само с баща си.
Колкото бях на страната на авторката, толкова сега си мисля че може би тя има голяма вина за състоянието на детето.

# 1 250
Това семейство е някакво тотално фрийк шоу. Ама и даскалката не е по-различна, щом се е набутала там, неслучайно казват, че Господ хора събира.
Парица е царица! - казваше баба ми.
Не е фрийк шоу. Шоуто е временно, докато бизнесът върне инвестицията. Даскалка ще се прави на майка до няколко години. Собствено бебе ще си роди от нормален мъж.
Джолева, има вина - недоказуема е. Маскира я като режим и дисциплина.

Последна редакция: сб, 13 юли 2019, 15:19 от tainichka

# 1 251
Тотално не мога да се сетя за бизнес, от който разбира само 1 човек в държавата...

# 1 252
По-напред в тази и оригиналната тема има отговори на горните въпроси, не може през две страници да пиша пак от Адам и Ева.

Бианка, няма как да се сетиш, защото няма как да си наясно с всичко, което е възможно да се прави. Работим за много тесен нишов пазар, основно чужбина, Азия и Америка. В България засега една продажба, с потенциал като се поизфука клиентът какво си е взел да се появят и други. Продуктът е специфичен, в завършен вид варира от 12 до 35 хиляди евро.

По повод да видели героите в темата какво съм пишела. Ами да видят, какъв е проблемът? Мъжът ми знае, че съм в разни съпорт групи, включително, че съм писала и срещу него, и срещу детето в тях. Аз не съм на 15, че да се крия. До телефона ми има свободен достъп, ако погледне, ще види и тази тема. Нищо измислено няма в това, което съм публикувала, така че грам не ми дреме кой ще го чете.

# 1 253
Тотално не мога да се сетя за бизнес, от който разбира само 1 човек в държавата...
Аз мога - даваха преди време един ковач-фалшификатор на съкровища, които продавал в Турция. Много неща сподели относно изработка и техника, пласиране.  Хванали го, когато направил сделка за панагюрското златно съкровище. Човекът каза, че такива талантливи и изкусни майстори като него са пет човека в страната.
Ако става дума за талант в областта на изкуствата, не е чудно.

# 1 254
  • София
Даскалка ще се прави на майка до няколко години. Собствено бебе ще си роди от нормален мъж.

Само дето егн-то се върти. Това инатене и чакане няма да я подмлади.
Май точно това е ключът, че не е сигурно дали точно фрийк шоуто не са последният й шанс за семейство, особено предвид чепатия й характер.

Бианка, може да гушат гъски. Черният им дроб се търси много навън, а фермите у нас са 2-3 само. И са много печеливши. Simple Smile

# 1 255
И при тези свои възможности ти си отишла в малък град, където е най-трудно и за специалисти, и за извънкласни занимания на детето. Защо просто не сте в София? Защото мъжът ти не иска, предполагам. Да ти кажа, ако съм финансово мега добре както описваш, и само с едно дете, пък било то и на мъжа ми, и проблемно, доста варианти ми изникват как да си живеем без нерви. Но ти имаш само 1-2 коридора за изход, които виждаш...

Гъски май гушат на много места Simple Smile Трюфели да не са Simple Smile За мъжа вече знаем, че има нюх...

# 1 256
Било скъпо в София. В Китай било най-евтино, но не разбрахме защо не са отишли в Китай. Развиваше с апломб едни кухи теории напред авторката, та от там помня.

Айде и и моите пет цента - търговия с органи. Понеже напред се сгъстиха теориите за дрога и арести, та си викам - много ги чатка такива криминални дейности, съмнителна работа.

# 1 257
Биианка, заради базата.
Спомням си, че имаше някакви седем декара...

Аз пък си мисля, че е някакво производство на билков екстрат, ама нещо много екзотично.
И технолог е Професорът, който е измислил формулата и го произвежда това чудо. А базата е за дрогата .

# 1 258
Сещам се само за на Цеци Красимирова мъжа и подобни бизнеси, но моето въображение не е богато откъм билки, признавам.

# 1 259
Мъжът ми е оттук.

Китай беше пример, нашето никога няма да стане толкова обемно, че да се местим там. Просто принципът е същият, оптимизация на разходите.

Не ме четете сериозно, дами, не ме четете сериозно Simple Smile Казвала съм, че съм правела същото и преди да се съберем, какви гъски и билкови плантации в София, на покрива на блока ли 🤣🤣🤣.

Общи условия

Активация на акаунт