Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 482
  • 5 227
  •   2
Отговори
# 2 790
  • София
А ти откъде си сигурна, че всичко е точно така, както ТИ го представяш?

# 2 791
Бас държа, че половината третокласници тука не си минават стаята с парцал и няма да бъдат обявени за психопати, ако не желаят да го правят. Половината от нещата, което описва като престъпления на детето са просто смехотворни, другите са типични за дете с проблемно поведение поради раздяла на родителите, неглижиране и на всичкото отгоре живот с с чужда жена със собствени демони и странни педагогически похвати.
Хубаво, че бащата поне не е толкова  сляп, колкото се твърдеше.

Уишче , ЧРД!

# 2 792
Уиш, не ми се искаше да честитя в точно тази тема Joy Но ЧРД и от мен:joy:

# 2 793
А ти откъде си сигурна, че всичко е точно така, както ТИ го представяш?
Ние не сме сигурни в нищо или поне е бяхме, докато  не се оказа, че детето е диагностицирала от самата Даскалка и по Интернет.
Е как да и се вярва за всичко.

# 2 794
Iris, такова почистване (метене и моп) правят и в училище. И там ли са садисти?

Извинявай, но 9 годишно дете е напълно в състояние да си измете и измие стаята. На същите години вашите дядовци/прадядовци са пасли волове, овце, бачкали са по нивите...

На трудови навици едно дете се приучава вкъщи.

А домакинята в един дом не е слугиня.

# 2 795
  • България
Е, то е ясно на какъв. Зависи към коя група принадлежиш. Вариантите са:
- фен-клуб на Даскалката;
- групи за натиск "Спасете детето!" и "Даскалката на сапун!";
- разнородна тълпа зяпачи и сеирджии.
 Mr. Green
-И групата на колебаещите се. Laughing
Истината е някъде там. Пак пиша - желанието да се роди дете в близост до терминатор, силно ме озадачава.

# 2 796
Даскалка, хванала си се за дреболиите да въвеждащ ред и дисциплина, вместо да установиш с детето човешки отношения, основани на доверие, разбиране и уважение, а не както ти си представяш че е редно между родител и дете на командир и изпълнител.

Нищо,  ти продължавай както си знаеш, пък ще видим кой е по-инат.

# 2 797
Даскалка , а има ли нещо, което ти мислиш, че трябва да промениш в подхода си към детето? И пак по-важния ми въпрос, как си представяш постижимото за всички вас като семейство, реалистично, имайки предвид даденостите на мъжа, детето и теб. Кое е най-важно като краен резултат?

# 2 798
Ирис, плашиш ли ме нещо? То бива, бива проектиране на лични неща върху нашия случай, но това вече е малко смешно.

МоарейнД, до раждането шансът да не живеем заедно доста нараства. Този ритник в корема не беше случаен, очаквам повторно мое забременяване да го накара да ескалира отново и да ми посегне повторно, при което вече ще бъде изведен от дома ми. Това, разбира се, ако прескочим трапа с терапията и другите неща с мъжа ми сега

# 2 799
Съзнателно се готвиш да предизвикаш агресия с ново забременяване?!
No comment.

# 2 800
МоарейнД, до раждането шансът да не живеем заедно доста нараства. Този ритник в корема не беше случаен, очаквам повторно мое забременяване да го накара да ескалира отново и да ми посегне повторно, при което вече ще бъде изведен от дома ми.
Я да видим сега колко от коментиращите все още не са разбрали истинската крайна цел?
Даскалка, нали си много честна, слагаш всичко на масата и мразиш игрички? Заща не кажеш на мъжа си за този "план" за елиминиране на сина му?
На мен ми изглежда като гнусен шантаж на дете на 9 г. Дете, което от една страна харесва романтично филмче като Моана, страда за майка си, оправя си стаята, но от друга е почти изпечен престъпник, който загрижената мащеха от самото начало планира как да разкара от живота си, като обаче запази баща му единствено за себе си. Та имаше някой с ненормална психика???
Google, ако още четеш темата, ето ти отговора на въпроса към мен и Кечър.

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 22:29 от TafTaf

# 2 801
 Темата  става абсурдна. Та вие говорите на различни езици.
Даскалка, голям инат си, това определено оказва влияние в реакциите на другите спрямо теб. Ти не възприемаш друго освен онова, което си си наумила.
"Разговаряш" само за да надговориш другия и да му наложиш своето. Помисли докъде ще те доведе това. Не за една, две, три еднодневни теми във форум, а в личния ти живот.

# 2 802
Таф, тояа последното беше мега култово.

Забременяване като опит за отърваване от детето на съпруга.🤣🤣🤣🤣

А не бе, ще търпя да ми посяга ...

# 2 803
Тази тема е точно като истинския живот Simple Smile И извън бг-мама съм така, хората са винаги с полярно отношение към мен, или ги кефя, или ме мразят и в червата, като обикновено втората група преобладава 🤣🤣🤣

То защото си безгрешна, рядко са хората като теб, ама ей на и от темата се разбра, че не си сама Joy

Ний, повечето изпечени грешници, много се дразним като ви светне ореола и запляскате с криле, направо сте непоносими Joy

Жена, иска се много талант мъжът ти да е съгласен за всичко с теб и да го докараш до мисли за раздяла - вземи помисли над това.

# 2 804
Жено, нали самата ти беше писала в някоя от 100 си теми, че малкият бил натъжен и плакал, когато си загубила детето. Искал да има братче или сестриче!
Хайде поне ти си помни писанията!

"Веднага изведен от дома ми", нали ТафТаф Wink

Общи условия

Активация на акаунт