Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 872
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 2 865
  • Варна
Абсурт, тя не го държи буквално, а по заобиколни начини. Така е нагласила нещата, че той да не си тръгне. Ама не защото я обича. Умна си, разбираш.

# 2 866
Даскалке, милион пъти ти се написа , че детето не трябва да е цар, не трябва да му се позволява да прави, каквото си иска. Трябва да има правила, но начина по който ги налагаш е крайно погрешен. Ама ти това не искаш да го проумееш, а 200 страници въртиш едно и също.

п.с. Досега

# 2 867
Тя го държала по заобиколни начини...бе тя е подчинила целия си живот в момента на това семейство, което включва бивша, нов мъж на бивша, няк'ви баби, които също ѝ правят отвсякъде сечено, детето и то я е докарало до лудост....само аз ли виждам, че тя е в най-неизгодна позиция?

# 2 868
Тя го държала по заобиколни начини...бе тя е подчинила целия си живот в момента на това семейство, което включва бивша, нов мъж на бивша, няк'ви баби, които също ѝ правят отвсякъде сечено, детето и то я е докарало до лудост....само аз ли виждам, че тя е в най-неизгодна позиция?
И като е в най-неизгодна позиция, защо стои?
АбсурТ според теб какво иска авторката? Да заживее в мир и радост с това дете и баща му??? Каква е крайната цел според теб? И какво очакваш тя да постигне наистина? Ти какво би посъветвала дъщеря си, ако сама се навре в аналогична ситуация?

# 2 869
Разбира се, че тя е в най-неизгодна позиция.
Зарязала си е уредения живот и отишла на райната си, вложила е сума средства, на ново място, сама, без близки. Реорганизирала си е целия живот за този мъж. Той просто се е преместил от една къща в друга. Лесно може да се изнесе и да продължи по старому или с нещо ново. Тя не.

# 2 870

Всички виждат, че е в неизгодна позиция, освен тя. Напред писа каква голяма работа е и как без нея бащата на детето трябва да си търси нова работа. Оказа се, че той е готов да се раздели с нея, а тя е неподготвена.

Ум патки пасе, както писах преди сто страници.

пс - на мен нещо не ми се вярва да е зарязала кой знае колко уреден живот. За да дращи с нокти и зъби за един женски полов орган, както му се присмива, пътят й назад няма да е бил цветя и рози.

# 2 871
  • ЯМБОЛ
             Аз не виждам и една причина да се завижда на тази жена за каквото и да е.

# 2 872
Абсурд, как я защитавал, ама ако ти беше снаха оле мале. Joy Да не ти дава да видиш простото внуче, което си отгледала, и да обикаляш училището, че да го видиш. И да го обижда и лепи диагнози, защото мляска и не си мие пода Simple Smile Едва ли щеше да подскачаш от радост.
Само аз ли виждам връзка между изискванията за чистене и опиканите дрехи....крещи за отчаян опит за протест.
Всъщност какво значение има. Едва ли ще можем да помогнем на някой от участниците в тази драма.

# 2 873
Не и завиждам,но много ме е яд на такива жени,които със зъби и нокти драпат да останат в блатото.Разбирам да си икономически зависима,ама да осигуриш комфорт на някой си,за да те мачка си е чиста глупост.

# 2 874
  • София
Абсурт, тя не го държи буквално, а по заобиколни начини. Така е нагласила нещата, че той да не си тръгне. Ама не защото я обича. Умна си, разбираш.

Не тя, двамата са нагласили така нещата- на него му изнася, защо пак се търси безпомощна жертва?
Ако той се е продал заради материален интерес, то контрата е в нея пак, защото тя твърди, че има чувства към него.

♥ HAPPY ♥, темата се изпразни от факти и трезва мисъл, и се лашка от емоции и фантазии на база преживелици и болни места на съфорумките. Скучно и безсмислено преливане от пусто в празно.

ПП. Къде видя, че Даскалка е забранила на бабата да си види внучето? Дали тя- бабата не ходи в училище да го вижда, след като е прекратила връзки с авторката и ѝ е изхвърлила дрехите на улицата? Коя би имала наглостта да постъпи така с теб и после да ти цъфне в къщата? newsm78
А, ти, би я поканила на кафе, нали, щото? newsm78

# 2 875
Не и завиждам,но много ме е яд на такива жени,които със зъби и нокти драпат да останат в блатото.Разбирам да си икономически зависима,ама да осигуриш комфорт на някой си,за да те мачка си е чиста глупост.

Имам няколко такива познати, които си отглеждат търтеи и плащат всичко - тяхното обяснение е, че искат семейство и това е единствения им вариант. Всичките са без брак - още една прилика с авторката. Явно муньовците много се пазят от гражданското.

# 2 876
  • here and now
Ами дефакто е икономически заивсима, защото инвестицията не се възвърнала.
Ако приеме, че детето си остава с тях форевър и си подреди живота стъпила върху това, ще е много по-лесно. А пък ако майката толкова ѝ завиди и си го вземе в Англия още по-добре. Ама не.... Хората трябва да си изпълняват задълженията според нейните разбирания за това. То всички искаме така, ама няма...

# 2 877
Май бащата не даваше да се вижда с бабата, след като го изгонили, взели и т.н. и т.н.
Каквито и да са точните детайли, това са хора, които не поставят детето на 1 място наистина, а само собственото си его. Включително авторката. Затова няма да си решат проблемите, които са далеч повече от детето.
Това е истината.
Ако беше твое внуче, въпреки всичките ти думи в темата по виртуален казус, надявам се да преглътнеш егото и да постъпиш както е добре за детето.

# 2 878
  • София
Че, коя тук ще каже, че не иска нещата в живота ѝ да се развиват според нейното желание?
За едни телефонни разговори панаири се спретват и "бягане с 200", щото не станало на нейната, ама защо Даскалка драпа да си постигне целите, които не са само "да не говори милото с мама си".

# 2 879
  • София

Ако беше твое внуче, въпреки всичките ти думи в темата по виртуален казус, надявам се да преглътнеш егото и да постъпиш както е добре за детето.

Ха, ами ако преценя, че за негово добро е да не бъде при мен, а никой друг не го иска, какво правим?
И за какво его иде реч въобще?
Едно ще ти кажа- няма такова нещо като "само за негово добро".
Ако човек не е кадърен да направи за себе си добро, няма как да знае и може да направи за другиго.
Така че, всичките тия турски сериали само промиват мозъците, нищо друго не постигат.

Общи условия

Активация на акаунт