Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 940
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 3 135
Децата на даскалката никога няма да си повредят играчките. Най-вероятно от страх какво ще последва.

# 3 136
Играчки се чупят, особено от момчетата. Пак добре, че има играчки.

Той няма необезобразена играчка. Всички ли да са толкова чупливи?

И снимки ще правя, и записи, и ключалка ще си сложа. Защото в някой момент ще ми почукат социалните на вратата. Да не мислите, че не е в състояние да спретне някоя сълзлива история как съм го пребила или нещо от рода? Като нищо друго не проработи, и към това ще прибегне.

Аз хубаво ще се махна, само че както е тръгнал не е далеч мигът, в който ще ги занимават и двамата родители с поведението му и нанесените от него щети. С или без мен в живота на баща му. И недейте ме убеждава, че като ме няма ще се успокои. Знаете колко е "спокоен" при всички други. Само сам с баща му не е пробвано още, но баща му ще трябва да бачка денонощно да го храни, кога ще го възпитава, не знам ...

# 3 137
Случаят тук, Таис, е че не-родителят иска от родителя да абдикира от детето си, да го прати там, закъдето и самият не-родител дава обяснения, че се пиело уиски, пушело наргиле, че има мъж-бивш затворник... Даскалка като голям човек, може да приеме, че е сбъркала много в преценката си за хората и съответно е взела необмислени решения и  ако има дупе, ще си вземе съответното решения Тя, не да изисква от родителя да си отпрати детето. Тя обаче не ще да приеме собствената си грешка, иска да продължи да греши по-надълбоко и с по-тежки последици. тя не е невинна жертва. Съвсем целенасочено си следва приоритетите.
Тук, повечето от вас, имате деца. Родители сте. Ша ли си запокитите детето, каквото и да било то в очите на външен човек???

# 3 138
Скрит текст:
Даскалке, много мъчно ми стана на поста с играчките. Пожелавам ти скоро да имаш свое дете, убедена съм, че ще го обичаш и ще се грижиш страхотно за него.
Обвинения, обвинения, обвинения как не обичала чуждото дете, ама как не го гушкала, не му гукала насреща, ами и аз не обичам децата като цяло, само моето си. Сори.
И аз така...не си падам по Чужди деца.
Обаче, познавам се.И дори не съм доближавала мъж С дете.Ергени-бол по света.
Не е като да съм се залепила за баща, пък после да психясвам детето му от тормоз, за да го прогоня.

# 3 139
А те пък социалните като видят ключалката няма да си дадат сметка кой има нужда от психиатрична помощ (и не, това не е детето!)

# 3 140
  • София
Бащата и синът трябва да си тръгнат, в конкретния случай.
Напротив, тя носи отговорност - за себе си. Когато детето напикае жилището на баба си - чудесно, няма да се меси. Но когато е засегната И злата мащеха - тогава тя е в правото си да се защити, щом няма кой друг.

Даскалке, моят син не си пада по играчки, но успя да разбие един скрин, като тихо и кротко си блъскаше чекмеджетата, докато механизмите се потрошиха. После подкара шевната машина, но аз съм си виновна, че дотогава не се намесих.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 14:21 от Cuckoo

# 3 141
  • София

Не , ве , Абсурт, няма тормоз. Но има проекции. Номерът е да натрием носа на даскалка, че за нищо не става.
Макар, че тя единствена го е отглеждала, дори и това и предстои за в бъдеще. Ама не- грешната даскалка с големите принципи.
Не зная защо в тази тема има толкова злоба към човек, в чиято ситуация никой не е бил.

Ще ти кажа защо!
Заради прословутото "Щом мама е щастлива, детето също трябва да е щастливо"!
В случая, мама е щастлива на Албиона с другия, никой не може да я застави да го вземе, затова чуждата жена трябва да обгрижи резултата от щастието на мама.
Безапелационно и което е най- наглото в цялата ситуация- по начина, по който би се харесало на детето и мама му.
Ако не може така- аут от картинката на тая мъчителка на чужди дечица. Щото, тя е родена затова- да изгледа детенцето на щастливата мама. Колкото и години да решават зад гърба ѝ, няма значение.
Меркурий, МАЙКАТА  е тази, която е зарязала детето. Бащата е този, който е тропосал всички ежедневни възпитателни дейности на чуждата жена. 3 години, лъжейки я, че майката има намерение да го вземе.
МАЙКАТА и БАЩАТА зад гърба на чуждата жена решават да продължи тя да се грижи за детето още поне 5 години.
ВЪПРЕКИ  всички изцепки до този момент.
Кои, по- точно ако може, родителски задължения е поискала Даскалица да зареже бащата?
Дотук точно за обратното е борбата и ултиматумите- да си поеме ангажиментите.
Докога ще четете като Дявола- Евангелието, се питам?

# 3 142
На повечето деветгодишни играчките им изглеждат така. Ако видите на моя син играчките, ще решите, че детето ми е бъдещ терорист. Честно, аз повече бих се притеснила, ако детето ми пазеше играчките си и от страх да не ги повреди не си играе с тях.

# 3 143
Дами, вие проблем нямате. Чистете им стаите до пенсия. Вменявайте им, че могат да си правят безнаказано каквото си искат още от детската градина. Не им създавайте елементарни трудови навици,  то като опре яйце до дупе ... ама ако опре, защото мама ще дондурка доживот...

Само че по света има и друг начин на живот.

И това не е тормоз.

# 3 144
Скрит текст:

Не , ве , Абсурт, няма тормоз. Но има проекции. Номерът е да натрием носа на даскалка, че за нищо не става.
Макар, че тя единствена го е отглеждала, дори и това и предстои за в бъдеще. Ама не- грешната даскалка с големите принципи.
Не зная защо в тази тема има толкова злоба към човек, в чиято ситуация никой не е бил.

Ще ти кажа защо!
Заради прословутото "Щом мама е щастлива, детето също трябва да е щастливо"!
В случая, мама е щастлива на Албиона с другия, никой не може да я застави да го вземе, затова чуждата жена трябва да обгрижи резултата от щастието на мама.
Безапелационно и което е най- наглото в цялата ситуация- по начина, по който би се харесало на детето и мама му.
Ако не може така- аут от картинката на тая мъчителка на чужди дечица. Щото, тя е родена затова- да изгледа детенцето на щастливата мама. Колкото и години да решават зад гърба ѝ, няма значение.
Меркурий,
МАЙКАТА  е тази, която е зарязала детето. Бащата е този, който е тропосал всички ежедневни възпитателни дейности на чуждата жена. 3 години, лъжейки я, че майката има намерение да го вземе.
МАЙКАТА и БАЩАТА зад гърба на чуждата жена решават да продължи тя да се грижи за детето още поне 5 години.
Скрит текст:
ВЪПРЕКИ  всички изцепки до този момент.
Кои, по- точно ако може, родителски задължения е поискала Даскалица да зареже бащата?
Дотук точно за обратното е борбата и ултиматумите- да си поеме ангажиментите.
Докога ще четете като Дявола- Евангелието, се питам?
Така е, майката е зарязала детето си.
Бащата го иска при себе си.
Те двамата, майката и бащата, СА решили детето да живее в Бг, при бащата.Не дължат обяснения никому защо така са решили, нито на Даскалка, нито на пастрока.
Даскалка НИКОЙ НЕ я задължава да го гледа.
Има цялата свобода на света да си тръгне, да се раздели с този мъж и "наглия" му син.
Никой не я е оковал с вериги в този дом, да отглежда детето зорлем.
Е, защо не си тръгва?Никой не я спира....

# 3 145
absurT, искаш да кажеш може би, че е някаква висша проява на разум и рождено право да си въобразява авторката, че този, който й е тропосал нещо  неприятно на главата, ще вземе да й го отнеме, понеже за него ситуацията и разпределението на ролите е ок? Ааааа и щото "лъжат", трябва те да се променят. Тя, след като е установила този факт, продължава да чака и да изисква от тях нещо за себе си Ами, браво за желязната логика!
А авторката - невинната жертва, дето нищо не може да реши за собствения си живот и да го направи, щом се е накиснала сама в такава ситуация!? Ами ок, нека други вземат решения за нея, пък тя ще продължава да го играе "невинната жертва".

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 14:01 от Меркурий

# 3 146
Дами, вие проблем нямате. Чистете им стаите до пенсия. Вменявайте им, че могат да си правят безнаказано каквото си искат още от детската градина. Не им създавайте елементарни трудови навици,  то като опре яйце до дупе ... ама ако опре, защото мама ще дондурка доживот...
Ако го "изкрещя", дали ще схванеш и разбереш?  Smiley
НА ДЕТЕТО ТИ НЕ СИ МУ НИКАКВА.И НЕ СИ ДЛЪЖНА НА НИЩО ДА ГО УЧИШ, НИТО ДА ГО ПРЕВЪЗПИТАВАШ!
КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА ДА ТЕ ТЕРОРИЗИРАТ, ОПЛАКВАШ СЕ НА БАЩА МУ, ТОЙ ДА ВЗИМА МЕРКИ И ДА ГО СТРОЯВА!
КАТО НЕ ГО ПРАВИ И ДЕТЕТО ПРОДЪЛЖАВА, ТИ СИ СВОБОДНА ДА СИ ХОДИШ, А НЕ ДА ПРЕДПРИЕМАШ КОНТРАПСИХОМЕРКИ, ЗА ДА ТОРМОЗИШ ЕДНО МАЛКО ДЕТЕ!

С извинение за "КРЯСЪКА" към останалите четящи и пишещи...   Two Hearts

# 3 147
А те пък социалните като видят ключалката няма да си дадат сметка кой има нужда от психиатрична помощ (и не, това не е детето!)

Алина, ти сериозно ли?

Ами документи имам в тази стая, миличка, ценности. В София защо сме масово с по две врати даже?

Почвам да ти ставам фенка, честно.

Адвокат ли си?

# 3 148
Франси, ама го гледа три години като никаква.
Тя. И сега още пет. Никаквата.
И тя няма къде да си ходи, защото си е у дома.
А защо патев не си тръгва ,е друг въпрос.
Сигурно защото даскалка е вещицата, дето за три години му съсипа детето.

# 3 149
  • Варна
Да ви кажа, в тая фамилия, с все притурките, всички са изтрещели. И всички имат нужда от специализирана помощ.

Що се отнася до играчките, няма да ви снимам куклите на дъщерята, че знам ли, някой ще свирне на социалните. Те са голи, рошави и нашарени като индианци в атака. До една.

Общи условия

Активация на акаунт