Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 135
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 575
Е тя целта няма да е да я хванат така левашки.

# 4 576
  • София

Просто същият неприятен маниер на общуване, явно не са малко такива жени.

Значи, щом издържа на канонадата от обиди и квалификации, без да падне до нивото на обиждащите, маниера ѝ на общуване е кофти!? newsm78

# 4 577
За теб може да е приятен
Всеки е различен

# 4 578
  • Варна
Аз познавах момиче, което обезглавяваше кукли и нарязваше играчки . Афиширане  на  прикрита агресия в дома и. За сега не е убила никого, но е игнорирала родителите си, причинили и тормоза.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 17:39 от Viviana91

# 4 579
Напротив. Помогна ми да си обясня доста неща по отношение на масовата нагласа за родителстване в наши дни. Вече не се чудя защо родителите на битите деца така и не направиха нищо. И някои други чуденки ми отмряха.
Чакай да тръгнеш по родителски след 15 годишнината на детето да видиш там родителите как колят и бесят учители, само защото "дъщеря ѝ заснела в час с телефона как не им обръща достатъчно внимание". Това по квалитетното мнение и критерий за педагогика на тийн-ка на 15 и юруш овцете вече тръгват да събират подписка да гонят учителката от училище. Просто не знаеш колко наистина са зле много родители, ще се изумиш. Така че, релакс.

# 4 580
Казваш - ще попадне и на себеподобни, мии дообре.

# 4 581
  • Paris, France
Ние по един или друг начин решение ще намерим, но обществената нагласа към динамиката във второто семейство при такива като нас, с обърнат полово финансово по-силен партньор е потресаваща.

Това с обърнатия полово партньор не го разбрах. Единият партньор е транссексуален, хомосексуален, хермафродит?, Другият партньор седи с него заради парите му, до които, обаче, няма достъп? В кое второ семейство е тази динамика - вашето, това на майката с пандизчията или някое друго, че много станаха.

Тази вечер ще принтирам поста на Алина с новостите като бивше дете и другите, да си ги имам, за всеки случай.

# 4 582
Съмнявам се. Повечето родители позволяват д аим се качват на главата. После следват ред сополо, ред сълзи, ама аз не знам защо стана така, че не иска да учи, не иска д авлиза в часовете, говоря, но не ме слуша. Ами, затова. защото оставят деца да им се качват на главите. Но това е извън темата.

Случаят на Даскалка е по-комплициран – чуждо дете, че и с поведенчески проблеми. Аз се изумявам как потребителки се осмеляват да ѝ дават съвети, при условие, че случаят е наистина специфичен и изисква намеса на специалисти.

# 4 583
"Анти-даски отбора", МОЛЯ? Ти, Даскалка, като пишеш във форума, с каква идея го правиш? Да чуеш чуждо мнение, защото понякога то е най-трезво, да получиш евентуално някой друг съвет, който може да ти бъде полезен или да си напишеш тезата за "детето-изродче" и всички дружно да се съгласим с нея? И ако не е последното, всички сме лоши, завиждаме, обиждаме и т.н. Ами съжалявам много, може и да ме баннат, ако ти напиша точното определение за теб, ама ти определено имаш повече нужда от специализирана помощ, отколкото детето. Макар и абсолютно анонимно, е гнусно това, което правиш спрямо него. Това е дете за Бога, дори и реално да е такова, каквото го описваш, макар че се съмнявам за 100% достоверност.
Питам те директно и, ако обичаш отговори, а не се прави на разсеяна - толкова ли си зле, че като не ти харесва животът ти с тези обстоятелства, просто не можеш да кажеш край на всичко и всички??? Май да. Ти сама по-напред си го казала - златния ч*п. Обаче евала пък на селския бек, не се отказва от детето заради някаква фуста. Ще те разочаровам, няма и да се откаже, поне не и заради теб, щом досега не го е направил. На второ място (минимум) си скъпа, свиквай с този факт.

# 4 584
Базила, учудва ме как още не си разбрала, че от авторката по-голяма спецЕалистка нема.

# 4 585
Базила, учудва ме как още не си разбрала, че от авторката по-голяма спецЕалистка нема.
Simple Smile Жената е доста начетена, има мнение и вероятно затова боде очите. Не видях аз да се счита за въздесъща и специална, фактите са си факти. Ако е така последователна и неемоционална, не е учудващо, че е успешна в бизнеса. Пусна тема по даден казус и наистина се оказа интересна, защото в самата тема се показаха нагласи и тенденции, не говорим за личностите на отделни потребители, лагери, мнения, а за генерални нагласи.

# 4 586
И какви са генералните нагласи?

# 4 587
И на мен ще ми е интересно да ги чуя нагласите, че и генерални.

# 4 588
Да наистина, Даскалка. Какво значи това "нас". Кого визираш.

Е, аз това го попитах преди два дена? Ама тя така предизвиква интерес към космополитната си персона. Миналият път бях близнаци, сега вече тризнаци. Трябва да е по-успяла от “момата англичанка”.

# 4 589
Ох, много е досадна Даски. Даски, отново, никой няма проблеми с "новата схема" на семейство и жената да е тази, която печели повече пари. Не са едно или две такива семейства, а и тези неща се променят с течение на живота. В България уейдж гепът е един от най-малките в Европа и много българки изкарват наравно с или повече от мъжете си. В моето семейство майка ми изкарваше много повече от баща ми в някакъв момент, а преди това баща ми изкарваше многократно повече и направо страшно много. Тези неща се променят в продължение на живота на един човек. Мъжът ми е суперфеминист, пълен джендър, но би ме удушил с голи ръце, ако тормозя детето ни. Той обожава сина си и се гордее с него и за него детето е много по-важно от всякакви професионални успехи. Понякога ми споделя притеснено, че не е сигурен, че синът ни ще хареса неговите постижения. Това е нормалното за един човек и баща.

Проблемът е с отношението ти към детето! Това, че ти си насилник на това дете и го клеветиш и обиждаш във форум на майки. Аз съм майка и бих УБИЛА жена, ако тя се държи по този начин към детето ми, записва го, поства му снимки, картинки, аудиозаписи във форум.
Възпитанието е право и задължение на РОДИТЕЛЯ. Това момче е НИКОЙ за теб, не ти е син, не ти е доведен син, ти си гадже на баща му. От там твоето НАХАЛСТВО да тормозиш чуждо дете е това, което вбесява мен.

Общи условия

Активация на акаунт