Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 178
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 560
Даскалке, аудиторията няма проблеми с нормите на съжителството, а с подхода ти към детето. Тормоз и унижения са неприемливи - без начение дали става дума за чуждо или свое дете. Клеветите са подсъдни. Изнасянето на записи и снимки няма да го коментирам, ясно е.

# 4 561
Е, ти пък сега, това си е висш пилотаж твоето. Къде ти такъв капацитет у Даскалов и Даскалова от Горно Нанадолнище?

С по няколко аса в ръкава, хахаха JoyJoyJoy
Като Слави Трифонов, "с два пистолета във всяка ръка".  Mr. Green

# 4 562
Аз лично не очаквах толкова мащабна нагласа, че възпитанието в елементарни норми на съжителство с другите и отношения в семейството изобщо е подчинено не на логиката, а на "господството" на децата, колко толеранс има към откровени простащини и няколко други неща, поради което благодаря на модовете, че не врътнаха ключа.

Темата четеш ли я? Написаха ти конкретни примери за реакция в дадена ситуация (Какво? ти написа, имаше и други постове). Ти си решила, че има само едно правилно поведение и то е твоето.

Аз си промених гледната точка за много неща, а ти, която специално търсиш чуждите мнения - продължаваш да си мислиш, че си най-правата.

# 4 563
Не че нещо, ама наистина е като Сирената. Grinning

# 4 564

Може отново да е бременна, затова да е "нас"?
Тцъ. Ние, Кралят.

Луна, ghostwriting-ът иска упражняване, да.

# 4 565
Тайничка, вие разполагате с парчета информация и базирате съветите си на нея. Но аз знам цялата картина, вътре съм, живея в нея. Голяма част от съветите няма да проработят при нас по обективни причини. И това няма нищо общо с така лансираното от анти-даски отбора твърдение, че съм се мислела за съвършена, непогрешима и прочее от рода. Нищо подобно няма, просто няма как да отчетете незнайни за вас неща при даването на съвет, а аз не мога да седна за всяко нещо да обяснявам от Адам и Ева, особено при обема фантазии, които следват всеки опит да се внесе контекст.

Едит:

# 4 566
  • Paris, France
Ей сега помолих 15 годишната ми дъщеря, която се занимава с рисуване като основно хоби да каже като какви животни би ни нарисувала. Резултат - мене и майка ми като котки, като аз съм малко коте. Брат и като маймуна, баща и като носорог, майката на баща и като костенурка. Себе си е избрала да нарисува като папагал.

Психолозите?

# 4 567
Нищо подобно няма, просто няма как да отчетете незнайни за вас неща при даването на съвет, а аз не мога да седна за всяко нещо да обяснявам от Адам и Ева, особено при обема фантазии, които следват всеки опит да се внесе контекст.

Което прави темата ти абсолютно безполезна за теб самата.

Скрит текст:
Още много незнайни неща ли има? Smiley Тъкмо мислех, че сме поизчерпали фактите от твоя живот.

# 4 568
С тази фейсбук-мъдрост направо ме спечели за каузата.  Joy

# 4 569

И дотук пусна поне две сламки. Първата беше с помятането с близнаците, втората, че темата й има 90 000 преглеждания, може да има и други, като оставим настрана дупките и разломите в историята. Сирената нали е Ghost Writer и трябва да се упражнява, а е с бан.

# 4 570
  • София

Скрит текст:
Още много незнайни неща ли има? Smiley Тъкмо мислех, че сме поизчерпали фактите от твоя живот.

Но пък, силно полезно поле за вихрене на теб! Mr. Green

# 4 571
Нищо подобно няма, просто няма как да отчетете незнайни за вас неща при даването на съвет, а аз не мога да седна за всяко нещо да обяснявам от Адам и Ева, особено при обема фантазии, които следват всеки опит да се внесе контекст.

Скрит текст:

Напротив. Помогна ми да си обясня доста неща по отношение на масовата нагласа за родителстване в наши дни. Вече не се чудя защо родителите на битите деца така и не направиха нищо. И някои други чуденки ми отмряха.

# 4 572

И дотук пусна поне две сламки. Първата беше с помятането с близнаците, втората, че темата й има 90 000 преглеждания, може да има и други, като оставим настрана дупките и разломите в историята. Сирената нали е Ghost Writer и трябва да се упражнява, а е с бан.
Лош вкус за теми има обаче.

# 4 573

Коя е Сирената? Щото не съм аз 🤣🤣🤣

# 4 574
Няма начин - за толкова теми и постове да не напише нещо за Канада.

Просто същият неприятен маниер на общуване, явно не са малко такива жени.

Общи условия

Активация на акаунт