Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 099
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 635
А, то е много сложно да стоплиш, че детето ще е по-добре далеч от някой, който не го иска и му трови живота.
Мхм, както и за повечето.
Това беше ирония.
Естествено, особено ако е обратното. Детето не иска Даскалката.

# 4 636
Защо я дразните така, че няма да има дете? Това е отвратително!
И аз повтарям същия въпрос от много време, особено предвид, че преди 2 месеца е загубила близнаци.

# 4 637
Защото са много загрижени за детето. Уж.
Мачкат като невидели, ама ще ѝ накривят шапката.

# 4 638
  • Куциндрел
Даскалката иняма детето взаимно не се искат.
Явно утре няма да има развръзка и чакаме появата на още едно дете.

# 4 639
Дами, пак се почна с помията.

Аз не съм дошла тук, за да отгледам тяхното дете. Това, че искам дете е било проговорено още преди да се съберем да бъдем семейство, така че никой не му извива сега ръцете на мъжа ми по темата. Освен това аз имам вече забременяване, не е бил изнасилен или заставен с пистолет в главата тогава. И е съвсем естествено останем ли семейство да стана майка, така че не виждам защо изобщо това трябва да се подлага на дискусия дали трябва или не трябва и прочее.

Да обезнаследя малкия? Малко се оляхте. До преди малко обяснявахте, че съм му никаква, как стана сега пък, че ще го обезнаследя 🤣🤣🤣. Той си има двама родители, какъв е проблемът, ще наследи каквото му оставят. От мен така или иначе не може да наследи нищо.

Вярно много сериали гледате.

# 4 640
  • Paris, France
И аз повтарям същия въпрос от много време, особено предвид, че преди 2 месеца е загубила близнаци.

Не е изгубила близнаци преди 2 месеца, а в средата на май е бил терминът - щели са да се родят в средата на май ако не беше пометнала. Четете!

Даскалка, не ми се търси, но вчера ти писа, за втори или трети път, че сте говорили с бащата да се направят нещата така, че вашият общ, нероден Петко да наследи в пъти повече от сина му. Препрочетох няколко пъти, мигайки.

# 4 641
Защото ще наследи огромни активи от майка си, разбира се Wink А бащата сигурно преживе ще припише няколкото си имота, 5 на новото дете, 1 на първото и така всичко ще си е на мястото....

# 4 642
Голяма работа, кой какво щял да наследи. Дали нероденото бебе или съществуващто дете.
Ми много ясно. Едното (което е в проект) ще наследи половината от наследството на баща си плюс цялото наследство от Даскалка.
Другото ще наследи половинта от наследството на баща си, но пък то също има майка, която ще наследи.....
Те хората са живи и здрави, бебе ще правят, няма нужда да ги слагаме на смъртния одър.

# 4 643
Върнете се назад и прочетете пак за близнаците, не е точно това, което би си рекъл човек, ако чете само последните й постове.

За наследствата първа се изцепи Даскалката, даже се смяхме назад.

# 4 644

Не е изгубила близнаци преди 2 месеца, а в средата на май е бил терминът - щели са да се родят в средата на май ако не беше пометнала. Четете!

Даскалка, не ми се търси, но вчера ти писа, за втори или трети път, че сте говорили с бащата да се направят нещата така, че вашият общ, нероден Петко да наследи в пъти повече от сина му. Препрочетох няколко пъти, мигайки.
Честно ти казвам, няма никакво значение, ако ще да е било преди година. Да се говори така на жена, която още няма деца и наскоро е загубила бебе/та, е гадно без значение от точната дата.

# 4 645
И двамата родители живеят с по-богати от тях партньори. Пастрокът има син, вече голям, към 20 годишен. Може би и той трябва да си обезнаследи детето, за да даде на малкия? Всеки си осигурява децата, хора. Майката също няма брак с пастрока. Разделят ли се с нас, вторите партньори, и двамата се връщат в стартова точка, само че с вече едно по-голямо общо дете и всички екстри покрай него - да трябва да му осигурят дом, прехрана и т.н.

# 4 646
  • Куциндрел
До наследството има време, сега на дневен ред е забременяването.

# 4 647
Което, останем ли заедно, ще се случи, Цеца. И поставените въпроси за съдбата на детето си остават валидни.

# 4 648
  • Куциндрел
Карайте я едно по едно.
Нали знаеш - човек предполага, Господ разполага.

# 4 649
Не че тя поправя неточностите, ама не е загубила бременността си преди два месеца, просто май месец й е бил термина. За човек, който постоянно се присмива, че си измислят потребителите, е доста ларж за грешките, които не й вършат работа, за да захапе.
Имам чувството, че някой много се смее, гъбаркайки се с пишещите.  Rolling Eyes
Не знам кое е по-отвратително. Да й се пояснява, че няма дете или тя да гледа сеира как се джафкате.

Най-чудно ми е защо тази тема още не е заключена.

Общи условия

Активация на акаунт