Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 178
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 860
  • При семейството си
Аз много  рядко пиша в тази епична тема, но чета уж всичко. Явно обаче съм пропуснала за "К...., миличък, моля те, не така....недей, нищо, че аз точно това целя..."

Та въпросът ми е - какво замества многоточието след "К". Ако не е цензурно поне дайте жокер  Sunglasses.

Предварително се извинявам, че отклонявам вниманието ви от текущите разисквания.

Не, името на детето, което се чуваше в пуснатия от Даскалка запис.

# 4 861
  • София

Е, да де, но тя е сега наред да обясни как баби и майка настройват детето против нея, и провалът й се дължи на тях. При нея всичко е 6.

На никакъв ред не е- написа още в началото на първата тема как стоят нещата.
И написа, че тъй като не може да се справи след 3 години гледане, иска съвет как да накара майката да си вземе детето, което реве за нея.
Само дето, четенето с разбиране, не се отдава на всеки. Mr. Green

# 4 862
За детето, което е живяло години в тази отровна семейна среда, е най-добре да бъде с роднини и близки, които могат да му създадат стабилна среда, да му дадат обич и усещане за сигурност. Много добре ще се чувства с която и да е от бабите, най-малкото няма да го клеветят и тормозят.
Колкото и бедно да го гледа бабата, дори пак да нямат пари за ток през зимата, по-добре с нея, отколкото на място, където го чакат да прави опит за самоубийство.

# 4 863
Откъде накъде ще го гледат баби за да е свободен за употреба баща му, който при това не иска детето да е при баби, а при него. Така описан, човекът е Муньо наистина, защото допуска с детето му да се случва каквото се случва, но ще е къде по-голям Муньо ако си запрати детето при баби заради психопат.

# 4 864
Аз бях, дето мислех, че бащата е показал топки, ама явно съм сгрешила и все пак си е боклук.

Колкото до автжрката, мисля, че ще стане нарицателно в тоя форум. Дано сме живи и здрави да си гледаме децата, че какви опасности ходели на два крака по света...

# 4 865
работи планово за дете
Оф, този избор на думи ми действа много умилително. Връща ме стотина години назад в седемдесетарско-осемдесетарското ми детство. Как го изкопа този архивен израз?! Май отвътре ти идва.

# 4 866
Така, след днешната сесия.

Казва, че е точно като майка му (съгласна) и като 600-лв бабата (не знам, не съм живяла с нея), с които цял живот говори и промяна няма. Бившата тъща се държала точно като малкия (по повод заяжданията), многократно го е провокирала за скандали, случвало се е включително да излиза от стаята, а тя да го следва и да скача като петле в лицето му да се разправя и т.н.

Айде и аз да изпея на нов глас, че в основата на проблема е бащата. Възможно най-доброто нещо за това дете е, бащата да спре да мисли в посока "Ми той си е такъв" и да спре да го сравнява с бабата, която по същия начин ходела да се налага над него. То е ясно, че щом детето е било гледано от същата тази баба, вероятно е усвоило този маниер от нея. Т.е. това не е вродено поведение, а придобито и има огромна вероятност да се преодолее с повече въздействие от страна на бащата върху детето.

Даскалке, оставам с впечатление, че теб самото дете колкото и да те дразни, се ядосваш повече на липсата на реакция от страна на татко му, така ли е? Дразниш се, че бащата е абдикирал, мисли в посока детето му "да избута селскостопанския барем до тракторист" (не запомних точната фраза, за да я цитирам)?

# 4 867
   Не е странен израза-работата по правене на бебе започва?!Или и това е в безнес плана???

Краси, работният ни график е пълен до 2022ра, така че няма как да не се планира покрай него. Какъв е проблемът някой да работи планово за дете Simple Smile
Да! Взела си пари по програма и от 2017г до 2022г няма мърдане.Мунчо, не Мунчо...магии, СОП - парите иначе се връщат.
Аз също съм само бенефициент, Даскалке, та двамината с мъжа ти ( той бачка) сте като скачени съдове.

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 14:03 от babian

# 4 868
Аз се притеснявам, че *** е способна на крайности, за да се получи това, което си е наумила. Бог да го пази детето.

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 14:44 от Blackbling

# 4 869
Сега пък от проект съм била взела пари 🤣🤣🤣. Каква е Даскалка, че да може да намери клиенти с такъв далечен хоризонт сама, не е възможно, лъже!

Блекблинг, сериозно? То жега, жега, но чак пък толкова... От какво точно би трябвало да пази Бог детето?

# 4 870
От това да не му направиш нещо непоправимо. Впила си нокти в бащата все едно е последния мъж на земята, вместо още сега да го изгониш с детето. Като обсебена си от този мъж.

# 4 871
Хубаво де, какво правиха 5 г.тъщата и майката, че изпуснаха това дете? За мен гледането от която и да е от двете баби в това семейство не е добре - едната го е гледала 5 г.и детето е изтървано, другата- с магиите. Моето дете е много малко, бебе все още, но спи от началото в отделна стая, има изграден режим за абсолютно всичко-мога да напиша по часове какво се прави, и това съм го създала, защото смятам, че за детето е най-добре, не мисля, че хаосът е ОК. Всички сме щастливи от този факт, и не ходя с камшика вкъщи (не че той разбира много де).
Някой изказа предположение, че англичанката щяла да иска да се събере с мъжа-не го вярвам, той няма пари.

# 4 872
Скрит текст:
От това да не му направиш нещо непоправимо. Впила си нокти в бащата все едно е последния мъж на земята, вместо още сега да го изгониш с детето.
Като обсебена си от този мъж.
Не е обсебена, сметкаджйка е, като във всичко в живота си.Вложила е една крупна сума в този мъж, и докато не я види отново в сметката си, няма да отпусне хватката върху мъжа.А през колко "трупа" ще мине, докато си види пак парите, за нея няма значение.Типичен психопат.

# 4 873
  • Варна
За първи път истински се ядосах, четейки тази тема. Искам някой да кастрира този плужек, за да не може да прави повече деца. А след това му пожелавам сина му, бъдещия селскостопански работник, да го смила от бой ката ден.

# 4 874
Хубаво де, какво правиха 5 г.тъщата и майката, че изпуснаха това дете? За мен гледането от която и да е от двете баби в това семейство не е добре - едната го е гледала 5 г.и детето е изтървано, другата- с магиите. Моето дете е много малко, бебе все още, но спи от началото в отделна стая, има изграден режим за абсолютно всичко-мога да напиша по часове какво се прави, и това съм го създала, защото смятам, че за детето е най-добре, не мисля, че хаосът е ОК. Всички сме щастливи от този факт, и не ходя с камшика вкъщи (не че той разбира много де).
Някой изказа предположение, че англичанката щяла да иска да се събере с мъжа-не го вярвам, той няма пари.

Те, не че са го изпуснали. Ако се върнеш 2-3 страници назад, може да прочетеш какво е написала Даскалка след психолога днес. От написаното става ясно, че всъщност детето е попило някакви лоши черти и поведение от баба си и майка си.

Общи условия

Активация на акаунт