Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 126 925
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 980
  • София
Начин на живот било, точно. Верно сигурно е нива с коноп. Който мъжът на авторката  сади в саксии и пафка от 14 годишен, а пък техните му викат "Стига бе, муньо, стига с тия гръсти, няма ли да се ожениш най-накрая, да спреш да ходиш като завеян..."

Но тя и в София се занимавала с това, но сега с този гений и експерт са почнали да го развиват в голям мащаб Simple Smile)) намерили са се. Тя оценила таланта му и многогодишния опит, на тази възраст връзки се градят на база сходен начин на живот!
Между другото, от редовна употреба на марихуаната се развива и параноя та затова Даски все убийства, самоубийства, диагнози и тн са й в главата! Но някакси, не трябваще ли да е по-чил?

E тя нали членува в такива групи, къде имало много случаи на убити мащехи.

# 4 981

хахаха, това го бях забравила. Според мен, наистина детето е в опасност с тази луда жена. Тя може да го нарани от чиста параноя...

# 4 982
  • Куциндрел

хахаха, това го бях забравила. Според мен, наистина детето е в опасност с тази луда жена. Тя може да го нарани от чиста параноя...
Хем четох, хем съм пропуснала групите за мащехи.

# 4 983

Международни групи!

# 4 984
  • София

Е как? Без нейните грижи щеше на една и съща височина да седи. Самия факт, че някой има нужда да се доказва и изтъква преди куп непознати хора в анонимен форум чрез подобни снимки (които не показват абсолютно нищо, тъй като всички деца растат!) и записи говори за много сериозни отклонения и нужда от лечение. Дано детето се отърве!

Нищо подобно няма. Пусна снимките, за да покаже как го облича, как го праща на рожден ден, за да ви покаже тази страна от грижите. За израстването на височина пак затова ви показа- защото докарахте дотам, да я обвините, че гладен го държи.
Толкова отклонения на куп не бях срещала, че и лечение препоръчваш преди себе си да си погледнала.

# 4 985
абсурт, глупости, лъжеш!!! никой не я е обвинявал, че го държи гладен. хвалеше си грижите--някакви упражнения, благодарение на които дръпнал еди колко си см за една година. ти вече съвсем през просото!

# 4 986
  • Куциндрел
То пък колко трябва да ти е акъла, за да пуснеш снимки да докаваш кой как обличаш?

# 4 987
Снимките бяха за съвсем друго, и касаеха възпитанието, а не - растежа.
Но кой ти гледа вече снимките, в последните страници върви елитна дискусия , която е образец за някой форум от клюкарки. С малки изключения.

# 4 988
  • Варна
Разбира се, че облечен ходи, да не би да трябваше гол?

# 4 989
Кредит без адекватен доход? Че и за 20 години?

Не е малоумен мъжът ти. Чисто луд е.

Дано поне секс да прави като хората.

Влюбен - загубен първият път, а и това дете все пак е трябвало да яде. Не е очаквал, че ще го зареже, според мен, иначе защо да налива толкова в чуждо жилище?

Вторият път, като гледам, е подходил по-практично 🤣🤣🤣

самата даскалка тук пише, че мъжът е бил влюбен загубен в първата си жена. а сега днес написа, че бил натиснат да се жени от роднини, защото бил на 30 вече на село. нонстоп противоречия и лъжи

# 4 990
Но кой ти гледа вече снимките, в последните страници върви елитна дискусия , която е образец за някой форум от клюкарки. С малки изключения.

Как доказа възпитанието със снимки? За растежа писа и за облеклото.

# 4 991

Как доказа възпитанието със снимки? За растежа писа и за облеклото.
Не. Друг беше коментарът, който ги придружаваше. Предполагам, че си стои. Сега аз да преразказвам, е някак излишно.

# 4 992
  • София
абсурт, глупости, лъжеш!!! никой не я е обвинявал, че го държи гладен. хвалеше си грижите--някакви упражнения, благодарение на които дръпнал еди колко си см за една година. ти вече съвсем през просото!
Хайде, извади ѝ поста и виж какво обяснява за вратовръзката, с която го е накиприла за рождения ден.
И дишай, че току-виж си пукнала жила от злоба баш накрай сагата........

# 4 993
Къде е тоЗ край?
333 страници...,

# 4 994
  • София
То пък колко трябва да ти е акъла, за да пуснеш снимки да докаваш кой как обличаш?

Дали не колкото и на тия, които драпат да им докаже, обвинявайки я във всички вселенски грехове?

Общи условия

Активация на акаунт