По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 149 243
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 285
Може ли линк за шампоана на Клоран, моля.

# 286
Може ли линк за шампоана на Клоран, моля.

# 287
Много благодаря!

И още един въпрос - повечето шампоани за растеж изсушават дължините, и този ли е такъв или да се надяваме на едно приятно изключение?

# 288
  • някъде под слънцето...
Дами
Някой пробвал ли е серията Рапунцел?
Насочена е към  проблеми косопад и по бърз растеж.
Четох добринотзиви и се чудя дали да я взема, за стимулиране на растежа.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 09:10 от sl

# 289
  • Варна
Аз минавам само да кажа за Ревалид. Около месец ползвам шампоана, лосиона и таблетките. Засега не забелязвам да е намалял косопадът, но за сметка на това ужасно почна да ме сърби скалпът напоследък. По принцип не страдам от чувствителен скалп Sad

# 290
Някой, ако ползва Алпецин - доволни ли сте? Ускроява ли растежа, намаля ли косопада?

# 291
Ползвах шампоана за растеж на Loreal и този на Kloran. Определено след Kloran косата ми расте като луда...

Искам да попитам има ли нещо, което може да тонира/изравни цвета на косата, но да не е боя/къна?
Тези гланцове за коса вършат ли работа?
Идеята ми е да прикрия едни червени нюанси в дължините, а косата ми е почти до кръста и не искам да я боядисвам, но ако няма друга опция ще се наложи...
За мен няма да ти свърши работа нищо друго освен боя и къща. Даже с амоняка боя трудно се маха червено. Понеже съм на същия хал в момента-боята без амоняка неми покри червените нюанси в косата и май ще трябва на фризьор със специални коректори.

# 292
Много благодаря!

И още един въпрос - повечето шампоани за растеж изсушават дължините, и този ли е такъв или да се надяваме на едно приятно изключение?
На мен не ми се изсушават дължините, но аз си щадя косата не съм я боядисвала вече година, не ползвам преси и рядко сешоар на студена или хладка струя.

# 293
  • Deutschland
Някой, ако ползва Алпецин - доволни ли сте? Ускроява ли растежа, намаля ли косопада?

Аз съм ползвала и при мен нито намаляше косопада, нито коса растеше. Само изсушава жестоко. Става въпрос за тъмносиния, с кофеин

# 294
  • някъде под слънцето...
Купих спомнатите  шампоан ли лосион от серията Рапунцел  на  Лола козметикс.

Започвам ги.

# 295
Много благодаря!

Да изсушава, за моята коса е супер, но майка ми като си го взе не го хареса, защото е с по- суха коса и ми го даде да го ползвам.

# 296
Благодаря за отговорите, момичета!

Мисля си дали да не го ползвам като преуош на скалпа - както Стамиген и Анаген шампоаните на Напура и да си мия после с моите познати шампоани.
Някой може ли да сравни гореспоменатите на Напура с този на Клоран? Впечатлих се от това, че косата растяла много от него, затова. Bowtie

# 297
  • Варна
Мнения за тази индийска смес? https://hennafox.com/product/113/bilkova-smes-za-kosa.html

# 298
  • SF
Два пъти съм купувала шапмоана на Клоран с хинин заради горещата препоръка в аптеките, но ефект не съм видяла, нито си харесвам косата, когато го ползвам.
Това е продукт, който не бих повторила. За косопад видях ефект като поникване на нови кичури коса от Парусан.

Напоследък в Ремедиум много силно ми препоръчват корейски шампоани.

# 299
  • Dope Reach

Нямам мнение, но виждам нийм като съставка. Ниймът уж бил много полезен при косопад и желание за засилване на растежа. Купих си такъв на прах и ще почвам да си правя маски с него. Дано има резултат.

Общи условия

Активация на акаунт