По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 149 353
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 465
  • SF
Моля, покажи на картинка розовата вода, от която си доволна и ментовото масло. Simple Smile
В дрогериите и сувенирните магазинчета е пълно с такива продукти, но много често те са само ароматизирани води и есенции.
Не търся розова вода за освежаване на въздуха, а ще си я впръсквам в корените.
По препоръка на момиче от вас, вчера си купих шампоан Здраве с черен пипер. Благодаря ви!

# 466
  • Варна
И аз си поръчах гумен масажор, гледах в YouTube една мацка го препоръчваше за в банята при миене на косата, но и за това ще върши работа. Аз масажирам масло от корен от репей.

# 467
Може ли снимка на този масажор?

# 468
Розовата вода, която използвах до сега беше на марката Alteya Organics. Но преди няколко дни си поръчах на марката wooden spoon. Най-важното е да видите състава на розовата вода. Трябва да е 100% роза дамасцена ако искате наистина хубава розова вода. Освен за коса я изполвам и за лице.

Ментово масло съм си взимала 2 пъти, но имаше само на марката Rivana, затова не мога да кажа мнение за друга марка.

# 469
Аз си взех от тази Розова вода
https://inaessentials.com/collections/frontpage/products/%D0%B1% … D0%BE%D0%B4%D0%B0
Взех и от лавандуловата, сложих ги в шише с пулвелизатор заедно с хининова вода.

# 470
  • Стара Загора
В Джъмбо продават масажор за скалп, взех си в събота такъв, цената му май беше 2,50лв.

# 471
Моят масажор е гумен и е този:

# 472
В Avon в новия каталог видях масажор за скалпа 8.99лв

# 473
  • Варна
В Джъмбо продават масажор за скалп, взех си в събота такъв, цената му май беше 2,50лв.
Точно такъв май поръчах. Язък..

# 474
Здравейте момичета, извинявам се, но не съм чела по назад..
Проблема ми е че днес отидох при най некадърната фризьорка... Показах ѝ какво искам '' да, да всичко е точно'' час и половина по-късно (да уточня не исках почти никакво намаляване и косата ми е много рядка) тя ми прсви косата толкова къса че дори не мога да я вържа с ластик, нещо между каре и черта... Плакала съм до сега. Трябва ми нещо бързо и ефикасно. Нещо изпробвано и действащо. Косата ми е рядка, мазна. Една приятелка каза че била доволна от този шампоан

Чувам много добри отзиви от серума на ординари за коса но той е за сгъстяване, нищо и него ще пробвам и без това имам нужда. Аз съм ползвала хининова вода но егект особен не видях. Мисля да започна да мия косата с бира.
Моля ви помогнете... Много съм разочарована.

# 475
Yoana16 , при мен косата порасна доста след употреба на стимуланта на Икаров и рициново масло. Също така препоръчвам шампоана на Тианде Био Рехаб.
Желая успех!

# 476
  • София / Перник
Здравейте момичета,

Имате ли отзиви за тоника за растеж на коса на Тианде?

# 477
  • Пловдив
Yoana16, на мен ми помогна L’Oréal Professionnel Serioxyl Denser Hair. За около месец и половина косата ми пораста с близо 4 см.

# 478
Здравейте момичета,

Много омазнява косата и не ми хареса,шампоана люти Много. Шампоана го изхабих ,но тоника не и не мога да кажа дали има ефект.

# 479
  • Бургас
Здравейте момичета,

При моя близка много помогна в комбинация с шампоана.Беше буквално оплешивяла след режима на Узунов

Общи условия

Активация на акаунт