По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 149 349
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте за колко време ви израства 4 пръста коса?
Четох някъде, че косата расте с около 1 см месечно ..  което означава около 6 месеца, коетооо ми се струва време чакане Sad

# 481
  • SF
Трудно е да кажа, защото през тези 6 месеца си подстригвам косата, така че малко объркващо, но за 6 месеца, моята се удължава с около 2 см. Останалите предполагаеми 4 са подстригвани.

# 482
Здравейте момичета, извинявам се, но не съм чела по назад..
Проблема ми е че днес отидох при най некадърната фризьорка... Показах ѝ какво искам '' да, да всичко е точно'' час и половина по-късно (да уточня не исках почти никакво намаляване и косата ми е много рядка) тя ми прсви косата толкова къса че дори не мога да я вържа с ластик, нещо между каре и черта... Плакала съм до сега. Трябва ми нещо бързо и ефикасно. Нещо изпробвано и действащо. Косата ми е рядка, мазна. Една приятелка каза че била доволна от този шампоан

Чувам много добри отзиви от серума на ординари за коса но той е за сгъстяване, нищо и него ще пробвам и без това имам нужда. Аз съм ползвала хининова вода но егект особен не видях. Мисля да започна да мия косата с бира.
Моля ви помогнете... Много съм разочарована.

Здравей,
Пробвай да правиш маска с корен от репей - има видео в youtube на Теа Минкова как се прави.

# 483
Yoanna16 мъжът ми си докара екзема на скалпа на главата с шампоаните на Алпецин. Правих му маска с Домашния еластисайзър и така се оправи.

# 484
  • волно калдъръмче
Домашния еластисайзър
Това отвара от ленено семе ли беше?

# 485
Домашния еластисайзър
Това отвара от ленено семе ли беше?

# 486
Yoanna16 мъжът ми си докара екзема на скалпа на главата с шампоаните на Алпецин. Правих му маска с Домашния еластисайзър и така се оправи.

lora_1, ще прекачиш ли снимка на течния витамин А? В последната аптеката, в която ходих и питах ме изгледаха все едно за първи път чуват за такова нещо. Sweat Smile

# 487
Аз живея в Белгия и в бъркоча сложих от всички масла, които имам, но пропуснах витамин А, защото живея в чужбина и тук е скъп. Майка ми в България си го е купила в аптеката.

# 488
  • волно калдъръмче
аз още не схващам колко е количеството на вит А

# 489
# 490
Бубанка, майка ми е дала под 2 лв за ампулата от местната аптека. Това от Зоя е доста скъпо. Аз към еластисайзъра прибавям различни масла, а вместо рициново, ако се сложи Ямайско черно рициново масло е още по-добре.

# 491
това ми попадна като изчистено и непредлагащо се в аптека
30 мл = 2 мл (1 ампула) х 15 пъти
15 ампули х < 2 лв =  най-малко 17 лв

# 492
  • Пловдив
Последният път, когато търсих витамин А в аптека, ми казаха, че вече не го продават в ампули и взех малко шишенце /мисля 5 мл/ за около 2-3 лв.

# 493
това ми попадна като изчистено и непредлагащо се в аптека
30 мл = 2 мл (1 ампула) х 15 пъти
15 ампули х < 2 лв =  най-малко 17 лв
Ще питам майка ми откъде точно я е взела. Принципно може и без витамин А. По-добре инвестирайте в ЯЧРМ (ямайско черно рициново масло).

# 494
Може и тривитаминол , също има Вит А, аз съм много доволна

Общи условия

Активация на акаунт