По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 143 210
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 585
  • SF
Кой е шампоанът на  Напура, от който се сгъстява косата? (растат допълнително косъмчета)

# 586
  • Някъде там
Използвам този в момента: https://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napur … -na-kosata-200-ml, след него правя още едно измиване с керастаз за дълга коса.
Преди него използвах този за силен косопад: https://www.zlatnaribka.com/napura/napura-protiv-kosopad/napura- … malna-kosa-200-ml

# 587
Здравейте! Искам да си закупя витамини за коса, кожа и нокти. Спряла съм се за сега на тези - някой има ли опит с тях, добър избор ли са? Дерматолог ми каза, че имам нужда от бирена мая. Ходих и при специалист относно косата, имам проблем с растежа и ми обясниха, че витамините били изключително важни за процеса, поради тази причина и се допитвам в темата. И ако не съм подбрала правилните продукти, бихте ли ми препоръчали? Благодаря предварително!

# 588
Аз пия от последните на Або фарма . Определено ноктите ми станаха по - здрави . Мисля по нататък да си взема на Солгар .

# 589
Най- добрите витамини, който съм пила са на GNC комплекс за коса кожа и нокти. Сега пръскам и този спрей и шп към него , осезаемо се усеща промяната , много съм доволна https://www.notino.bg/green-pharmacy/hair-care-bilkov-eliksir-za … kosopad/p-505117/

# 590
За мен най-добрите хапчета са Priorin , после Ducray.

# 591
  • Между гори и планини
Бирената мая помпа цялото тяло, да се има предвид.

# 592
Добри отзиви съм чувала за таблетки те на Phillip Kingsley. При мен само бирената мая помогна.

# 593
Използвам този в момента: https://www.zlatnaribka.com/napura/stimulirane-na-rastezha/napur … -na-kosata-200-ml, след него правя още едно измиване с керастаз за дълга коса.
На суха коса ли нанасяш Напурата, както е по описание? На мен ми е много тегав този момент...нанасям в корените на сухо и леко масажирам. После леко навляжнявам ръце и пак масажирам и след това обливам косата да се намокри и добавям още количество от шампоана и от тази гл. т. не ми е хич икономичен, доста шампоан си отива така. Отделно, като не се разпенва, имам чувството, че нищо не мия. Ще се замисля дали да повторя. Иначе сякаш малко е попораснала косата. но не мога да преценя дали е от шампоана, тъй като не е толкова осезаемо. Може би просто трябва да направя по-продължителен период с шампона, но пак казвам, ще помисля.
Иначе съм купила и на Меди за растеж...та ще кажа и за него след време.

# 594
Много благодаря за отговорите на всички! Тъй като виждам, че сте изпробвали различни неща, бихте ли ми препоръчали някакви масла/кристали/маски за растеж и заздравяване на косата, но такива които не вредят на руса коса. С балеаж съм, но все пак ме е страх да не навредя на косата си. Благодаря предварително!

# 595
От известно време си правя една маска.
Със синапено семе, рициново масло, жълтък и мед, стимулант Икаров.
Вариант на тази с горчица, но съм си я видоизменена с оглед на проблемния ми скалп.
Цялата ми глава е в антени, мисля, че забелязвам растеж на нова коса.
А косата се подхранва и става разкошна.
И косопада ми намаля, имах съвсем лек.
Чудо маска, правя я вече всяка седмица.

# 596
Жълтъкът трудно ли се отмива после?

# 597
  • Между гори и планини
Не, аз редовно си правя маска с жълтък, слагам лъжичка кокосово масло или зехтин, разни масла от аптеката за коса. Хубаво нанасям по скалпа и стоя с хавлиена кърпа и найлонова торбичка, да се затопли. После си измивам косата с шампоан. Много хубава става косата.

# 598
Маска става също и с варено ленено семе. Когато се свари пуска желе. Прецежда се и става за маска за коса, за лице, за пилинг.

# 599
Жълтъкът трудно ли се отмива после?
Самият жълтък не се отмива трудно, има даже и вариант за измиване с жълтък... номерът е максимално да няма остатъци от белтъка че той стяга от по-гореща вода и става като пресечен на косата. И пак по възможност да не е с много гореща вода измиването де, за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт