По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 143 141
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 825
Навсякъде пише, че не трябва да се стои повече от 2-3 часа с масла в корените. Гледам да го спазвам, но аз и без това се къпя само вечер, така че не ми е проблем. Не знам какво би станало ако се спи с масла в корените. Спала съм веднъж, но бях нанесла само по дължините.

# 826
  • Между гори и планини
Цяла нощ кой нормален стои?  Аз стоя макс 40 минути. Бъркам желтък , кокосово масло и разни масла за коса. Правя масаж на скалпа, увивам с найлонова шапка и хавлиена кърпа.

# 827
Спя с еластисайзер и кокосово масло по дължините 🤷🏼♀
Но за корените се чудя…

# 828
  • волно калдъръмче
Моят вариант е друг. Със смес от затоплени масла се облива косата (може и само едно масло) и се стои така с шапка и топла кърпа за поне половин час.

Корена и дължините ли се обливат?
Да. Накланяш главата назад и поливаш на дъга над челото. То се стича където трябва.

# 829
Някой ползвал ли е на тази марка шампоан и дали има доволни ?

# 830
Цяла нощ кой нормален стои?  Аз стоя макс 40 минути. Бъркам желтък , кокосово масло и разни масла за коса. Правя масаж на скалпа, увивам с найлонова шапка и хавлиена кърпа.

Много жени го правят, за мен също е странно, но има такива. Слагат си маслата вечер, лягат и се къпят сутринта.

# 831
Кой от двата спрея на Меди е по силен Numinox или Cellagen?

# 832
Зависи от гледната точка.
Целаген си го ползвах с кеф и имах резултати.Нуминокс още седи в шкафа наполовина пълен вече втора година.
От Нуминокс ужасно ме сърби скапла,не знам дали е от комплекса насочен към мъжете,но не е моят продукт.Ползвам много рядко,пръскам вечерта преди да си легна и на сутринта мия косата,иначе се чеша като крастава.Даден продукт трябва да ми доставя удоволствие като го ползвам,насила няма как да се получат нещата.
Целаген ми беше любим серум,понасяше ми добре,много нови косички постоянно растяха.
Сега ползвам Напура,но по-натам пак ще подновя Целаген

# 833
Зависи от гледната точка.
Целаген си го ползвах с кеф и имах резултати.Нуминокс още седи в шкафа наполовина пълен вече втора година.
От Нуминокс ужасно ме сърби скапла,не знам дали е от комплекса насочен към мъжете,но не е моят продукт.Ползвам много рядко,пръскам вечерта преди да си легна и на сутринта мия косата,иначе се чеша като крастава.Даден продукт трябва да ми доставя удоволствие като го ползвам,насила няма как да се получат нещата.
Целаген ми беше любим серум,понасяше ми добре,много нови косички постоянно растяха.
Сега ползвам Напура,но по-натам пак ще подновя Целаген
Тази Напура навсякъде я чета от кой шампоан на всичките ви расте нова коса? 😂

# 834
Нуминокс не съм ползвала, но и от мен един глас за Целаген. Много добър продукт!

# 835
А аз си бях купила и двата и ги ползвах едновременно Simple Smile

# 836
Съставките на двете са еднакви Numinox се използва и от мъже значи би трябвало да е по силното от двете

# 837

Някой пил ли е 2400мг Saw palmetto и дали има ефект при намаляване на Тестостерон/Дихидротестостерон?

# 838
Шоколадче,виждам че ти е забавно,но е факт,на много от нас ни расте коса.Аз имам проблем с мъжки тип оредяване на косата,дали по наследство или борба между хормоните или менопауза,но е факт,че косата ми оредява над челото.По-точно на мястото на "рогата" Grinning
Като ползвах Целаген ми растеше коса на проблемните места,по слепооччията...навсякъде.
С Напура не виждам някаква фрапираща разлика,просто поддържам.
Ползвам Стамиген,Анаген и Енерджи
На много хора им е смешно,включително ММ. Жени,които не са имали проблем,няма как да разберат и видят разликата.

Съставките на двете са еднакви Numinox се използва и от мъже значи би трябвало да е по силното от двете
Съставките не са съвсем еднакви.Нуминокс е специално за мъже,не гледайте какво пишат ЗР

# 839
Шоколадче,виждам че ти е забавно,но е факт,на много от нас ни расте коса.Аз имам проблем с мъжки тип оредяване на косата,дали по наследство или борба между хормоните или менопауза,но е факт,че косата ми оредява над челото.По-точно на мястото на "рогата" Grinning
Като ползвах Целаген ми растеше коса на проблемните места,по слепооччията...навсякъде.
С Напура не виждам някаква фрапираща разлика,просто поддържам.
Ползвам Стамиген,Анаген и Енерджи
На много хора им е смешно,включително ММ. Жени,които не са имали проблем,няма как да разберат и видят разликата.

Съставките не са съвсем еднакви.Нуминокс е специално за мъже,не гледайте какво пишат ЗР
Значи имате проблем с дихидротостерон пиете ли някакви добавки за коса?!?! Saw palmetto/Pumpking seed oil/Omega 3?

Общи условия

Активация на акаунт