По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 143 080
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 840
Дехидротестостеронът се бори трудно,добавките не помагат.Лекарствата от своя страна вредят на нещо друго или имат не много приятни странични ефекти.Решението е да се ползват продукти външно,в умерени дози.
Мога да напиша дисертация вече Grinning

# 841
  • Бургас
Аз пък изобщо не виждам ефект от Целаген, може би защото не ми харесва аромата и не го ползвам по указание два пъти на ден.
Взех си Напура Анаген миналата седмица, ползвах го веча два пъти, ако не друго, поне ми е много по-приятен. Държа го повече от 5 мин, мислите ли, че е добре или не е желателно?

# 842

Някой пробвал ли я е ?

# 843
  • Между гори и планини
Леле каква цена за 100 мл! 😲
Предпочитам турските маски, жълтък и кокосово масло, достъпни и доказани. Пък нищо , че се плакнат.

# 844
Толкова пари съм дала за какви ли не скъпи продукти за растеж и не съм видяла никакъв ефект.

# 845
  • SF
Просто твоята коса расте по-бавно. Моята също.
Но аз от време на време трябва и да подстригвам порасналото, така че си държа една и съща дължина.

# 846
Преди имах ефект от всичко -тривитаминоли, репеи, други масла. Сега след упорита грижа месеци наред нищо!!! Русото ми скапа косата, въпреки че не съм обезцветявана никога... Оредня и се накъса.

# 847
Аз съм много доволна от маслата (арганово, рициново, розмарин, мента)  виждам резултати, трябва постоянство,разбира се. Косата се сгъстява бавно, много по-бляскава е и по-мека. Забелязвам, че от розмарина дори след измиване има осезаем аромат и след измиване на косата. На мен миризмата не ми пречи. Идвам да попитам за тази оризова вода. Някоя от вас пробвала ли е? Имате ли някакви отзиви?

# 848
Оризовата вода мисля, че е с цел косата да поеме протеин. Има видеа в интернет, не съм пробвала.

# 849
Оризова вода си правя вкъщи . Накисвам ориза за няколко часа и си поливам главата с водата . Олио слагам в краищата за по лесно разресване . Водата от копривата също е много полезна за косата.
А как мога да си направя вода от розмарин ?

# 850
Купуваш пресен розмарин от някоя от големите вериги и го вариш за 10тина минути. Прецеждаш и слагаш в шише с пулвелизатор.

# 851
Купуваш пресен розмарин от някоя от големите вериги и го вариш за 10тина минути. Прецеждаш и слагаш в шише с пулвелизатор.

Задължително ли трябва да е пресен ? Не може ли да е пакетче ?

# 852
Да, задължително е да е пресен. Има тази седмица намален в ЛИДЛ.

# 853
От Миноксидил има ли доволни хора от употребата му (нови растежи) ?

# 854
И аз да изразя мнението си за Целаген. Купих си го заради многото положителни отзиви за него и го ползвам от малко над месец. Първоначално започнах да го използвам по два пъти на ден, както е посочено в инструкциите за употреба, но от него ми се омазнява адски бързо косата и затова започнах да го слагам по веднъж на ден вечер, а само в събота и неделя по два пъти. На мен лично не ми помогна въобще за този един месец употреба. Даже имам чувството, че ми засили косопада. Да не говорим, че от него косата ми се омазнява два пъти по-бързо от преди. Не бих повторила покупката. Явно съм от малкото, на които не им е повлиял добре.

По отношение на водите на Ина есеншъалс мога да споделя само за водата от салвия - никакъв ефект от нея.
Добър ефект откъм хидрация на косата съм имала от розовата вода на Алтея, която ползвам не само за коса, но и за лицето.

Растеж на косата по около  2 см. на месец (моята расте по 1 см. по принцип) имах само от серума на Епруваж, който ползвах преди година.

Аз обаче търся нещо за сгъстяване на косата. Косата ми с годините и появата на белите косъмчета става все по-тънка. Можете ли да препоръчате нещо?

Общи условия

Активация на акаунт