Първокласници. Тема 1

• 21 135
  • 758
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Нас изрично ни инструктираха ПО-РАНО от 8.00 да не ги водим. Нямало кой да ги поеме. От 8.00 до 8.10 най-късно да сме на линия. Шантава история. Ще си пренаредя малко работното време, добре, че имам възможност.

# 466
На нас ни казаха най - късно в 7.45 да ги водим.Започват в 8ч. Можело и по-рано, от 7ч била там госпожата.
Пари ще ѝ давам за всеки случай, има малко портмоне. Имат лафка вътре в училището, водят ги под строй и ги изчаква госпожата. Сутрин ще закусва вкъщи, за преди обед ще слагам плод, на обяд или на стол, или от вкъщи ще ѝ приготвям нещо, ще трябва да предвидя нещо и за след обяд. Ама с толкова неща, да не се обърка детето. Laughing Ще свикне.

# 467
Нашата РС предстои... на 11.9. На мен обаче ми се искаше да пазарувам от по-рано. Някъде из темата бях срещнала списък, но за съжаление не го запизих. Може ли някой да пусне пак 🤗

# 468

Това е нашият списък.

# 469
Здравейте
Вие които бяхте на РС казаха ли дали ще има пак РС като започнат училище?

# 470
Не са казали и мисля, че няма да има.

# 471
  • shumen
Не мисля,че ще има.
А аз си мисля дали ще има още от 17.09.купони за стол?
На нас ни прдстои РС,но от други майки разбрах,че ще имат танци за 25 лева на месец,който иска разбира се.

# 472
  • Варна
От 17.09 ще продават купони при нас, от 18.09 ще има кетъринг.
За списъка - ама верно ли в някои училища не са дали никакъв списък? При нас още в края на юни на първата РС дадоха списък.

# 473
При нас на РС събираха пари за купони. Купува ги госпожата от занималнята.

# 474
Мхм, то училището ни още е под въпрос приключен ли е ремонтът или не... Добре, че ми е второ, че карам по спомени с пособията. Благодаря за списъка.

# 475
На мен тефтера за съобщения ми се струва излишен. Достатъчно е да има ФБ група, вместо да напишеш 25 съобщения в 25 тефтера. Ако има нещо, за което да се обърне внимание за конкретно детенце ... с лично съобщение на месинджъра.

# 476
  • Варна
Е, нашите учителки са възрастни, може да не искат да пишат в месинджъра. Така или иначе като е излишен много важно, ще имаме един тефтер повече Simple Smile

# 477
Ами като е излишен тефтера, замени го в списъка със...смартфон. Вместо тефтер да се купи модерен телефон ..😆

# 478
Нашата учителка не желае да фигурира във фейсбук групата на класа. Така, че тефтера ще се използва. То и аз го предпочитам, по фейса ми е несериозно.

# 479
  • Варна
Ще имаме група и ние. Макар че класната не е твърде ентусиазирана. Ще ползва и тефтерите.

Общи условия

Активация на акаунт