Професионални серии за коса 127

• 56 820
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Направи ни едно селфи де...да се порадваме и ние.

# 706
Да, аз също бих искала да видя косата на Prinzesata, след терапията

# 707
Е сега вече не знам какво да правя, защото все пак поръчах терапията на Ланза, не се сдържах на тая цена. Но след ревюто на Принцеса вече не знам дали се радвам или не.
Дай едно селфи на косата да видим тоя блясък - че аз съм много придирчива на аромати и ме стъписа с описанието на първата стъпка. Обаче ако дава блясък и се задържа поне за седмица, ще се жертвам.

# 708
Аз лично не харесвам продуктите, със слаба и фина коса съм, тежки ми идват и ми алергизират скалпа. Доволна съм от Еластисайзър на Филип Кингсли.

Именно аз също съм наистина слаба тънка коса, преди години изглеждаше много добре, беше станала доста дълга, по-гъста, но започнах да я боядисвам и накрая направих огромната глупост да се изруся на кичури, от тогава започна ужаса. Косопад, накъсване (толкова много ми се скъси косата само от накъсване), изтъни се много, започна да се омазнява страшно бързо(на следващия ден след като съм я изнила вече е мазна и сплескана), близо 2 години ще минат от както я изрусих, сега вече само в крайчетата има светличко, позакърпих проблема с косопада сега не е чааак толкова много, обаче е много слаба, нацъфтяла, рядка... искам нещо, което да я възтанови каквато си беше. Идеи? Моля помогнете вече съм се отчаяла, не ме бърка колко пари ще дам, просто да има ефект. Благодаря.

За косопада ви препоръчвам да си вземете от аптеките на Дюкре имат лосион, който се впръсква в корените този, който е за жени и също така пак на Дюкре Анакапс хранителна добавка . Винаги пускат септември промо цени на цялата им серия за косопад и пускат на 3 кутии хранителни добавки, като плащаш 2 и 3та е подарък. За капсулите е важно да се пият 3 месеца. Изключително ефикасни са пила съм няколко пъти и винаги дават резултат.

# 709
Ужас и аз очаквам утре терапията.. сега ми е кофти😁😁 И аз обичам да се омазвам и да ми ухае хубаво. Обичам миговете с косата ми. Да не е спам скоро си взех епруваж маска, очаквах от нея мека хубава коса ама не. Два пъти стоя с нея по 30 мин под шапка и затоплям. Косата ми е все едно мръсна и сляпена. Аз ли греша ?
П.С. Косата ми е гъста и плътна.

# 710
  • Варна
 Момичета аз съм особено чувствителна на тема аромати тъй,че не приемайте много насериозно мнението ми за смърдела на първата стъпка Laughing. Реално миризмата не е някоя химия,мирише на горчив бадем,амарето или нещо подобно.Просто на мен не ми харесва-това е. Следващия път вероятно ще и нагърмя няколко капки масло от мандарина или пачули и ще реша проблема с ароматерапията.

Ох,опитах се да снимам,но камерата не хваща блясъкът,за който говоря. Знаете,че руса,нестилизирана коса трудно изглежда блестяща. Окото ми го отчита,но камерата не.
Скрит текст:
.      

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 22:25 от prinzesata

# 711
Благодаря, Принцеса  Simple Smile
Ми блести си косата ти, много хубава изглежда  Heart Eyes

Аз освен за миризмата се притесних и за консистенцията на стъпка 1 - казваш, че трудно си я разнесла  newsm78

Ама пък никога не съм оставяла невзета пратка, така че сигурно ще се запозная и аз с терапията. Иначе днес мих и сложих маската на Ланза - много е добра тя.

А някой може ли да даде мнение за маската и балсам на Наноген за обем на косъма>
https://www.zlatnaribka.com/balsam-za-obem-za-zheni-nanogen-thic … paign=lowerfunnel

# 712
Аз съм възмутена от аромата на шампоана олиосета. Чудих му се доста време и накрая реших да го взема. Ами мирише ми на болница. Joy Засега само 2 пъти съм мила с него и не мога да кажа дали ми харесва или не. Но след като го отмия, косата ми стои доста твърда. Макар, че след маската нещата се оправят.
Наскоро си взех и хидратиращия на moroccanoil, харесва ми. Гъст е, прави обилна пяна и косата се усеща добре след него. Не знам аз ли съм капризна към аромати, мирише ми евтино. Очаквах повече. Но му давам 8/10.
Имам нов много любим вече продукт, а именно ексфолиращата маска за скалп на ФК. Уникално нещо. Веднъж месечно си отделям време да се поглезя. Нанасям еластисайзър с нар, стоя 2-3 часа. След това по скалпа нанасям маската, чакам още 30 мин и мия. Още с нанасянето се усеща едно ментово охлаждане, дори към леко парене. Измих с ш morrocanoil, маска deep repair (която също искам да похваля, най-накрая открих моята маска). За финиши нанасям пак на макадамия изглаждащия крем, на макареш за връхчета и лакме л2. Суша със сешоар.
Е няма такъв кеф след това. Не съм си чувствала скалпа толкова чист никога. И ефекта се задържа. Самата коса е невероятно мека, пригладена, няма хвърчащи, стърчащи и прочие. Не мога да спра да я пипам. Grinning
Цялото това нещо го правя веднъж месечно (еластисайзъра и ексф. маска), понеже мия косата си веднъж седмично. Отделно използвам стилизанти и преса (също веднъж седмично) и ми се отразява чудесно.
Да добавя, че маската препоръчват да се използва веднъж месечно.

От много време се каня на Ланза Ш и М, но пак съм се заринала с продукти. Sad

# 713
За момичетата с изрусени, жадни коси. Кой Еластизайер е по-удачен:екстрийм или не. И като аромат, то нар, кокос, какво ли не Grinning
_________
Аз от година съм преустановила лудите покупки, но тази година се подготвям за черния петък. Дано ни изненадат приятно.

# 714
  • Варна
 Руса Мама за моята категорично Екстрийм. От ароматите...всичките са хубави за моя капризен нос. Най-много харесвам обаче неролито ако ще е ароматерапия  Laughing.
 Луди покупки и аз не правя отдавна макар,че ежемесечния ми бюджет за козметика за някой сигурно е лудост  Laughing.

# 715
Аз реших да дам още един шанс на Еластайзър, но този път екстрийм (в момента е намален в рибата) Може би обикновеният е слаб за моята коса. Поръчах си и от ампулите на Напура за почистване на скалпа Simple Smile
Този път реших да пробвам и да напиша в коментар към поръчката каква мостра искам и преди малко ми звъннаха да ми кажат, че нямат никакви мостри Grinning

# 716
Тъъъй...терапията  LANZA Keratin Emergency Service за критично увредени коси  newsm78 newsm78.
 Измих косата с шампоана Ланза Кератин викам си ще спазя целия протокол  Laughing. Пише една помпа от продукта да се разтрие между дланите и да се нанесе кичур по кичур на цялата коса-да ама не....Това чудо въобще не се разнася. Не се сещам за аналог,с който да сравня. Първите стъпки на Олаплекс и Колорплекс са приказка в сравнение с това. Косата започна да скърца и стана като тел. За всеки кичур употребих по една помпа значи отидоха поне 5-6-7. Имах намерение да мина с терапевтичната преса-е отказах се. Няма никакъв шанс да отделя тънчки кичури и да ги обработвам от тая телена топка,с която се сдобих на главата си  Laughing
 Смотах ужаса под шапка за баня и загряваш едно 10-15 мин. със сешоара. После омотах с хавлия и постоях още половин час поне. Мирише ужасно Confused направо съм в потрес. Как аджаба толкова скъпарска терапия може да смърди по тоя начин все пак е Ланза м....а му  Laughing. Както и да е изтраях я. Когато свалих шапката телта се беше поразкарала,но косата определено си беше твърда. Изплакнах продължително,подсуших с кърпа и нанесох две сериозно помпи втора стъпка. Чумата поомекна и се витализира на мига,но...все още не беше моята коса. Плеснах и една помпа олио Ланза за капак и изсуших със сешоара без четка ей така отгоре отгоре.
 Съжалявам,че няма кой да ме снима  Laughing. Чупливата ми по принцип коса е направо къдрава и с блясък какъвто никой кит не ми е докарвал. Много плътна и в същото време изключително витална.
 С абсолютно смесени чувства съм...Очаквах СПА ритуал поне от клас Олаплекс или Лалга. Откровено съм разочарована от смърдящата първа стъпка/втората що-годе се търпи/.
 Когато се грижа за косата си го приемам за лично време и ми носи удоволствие. Е днес единственото удоволствие изпитах накрая когато се погледнах в огледалото. Супер изглежда косата,но подозирам,че дискомфортът,който трябваше да изтърпя,за ефекта ще прати шишачите в дъното на шкафа.
Или косата ми не е кой знае колко увредена или аз нещо не направих като хората.
  *dreamer*
помагай  Laughing Hug.

А да попитам за шампоана Ланза Кератин -в момента съм с Керастаз Хронолоджист , който много харесвам  ,но усещам скалпа ми започва да се дразни  и искам да го сменя с нещо което да ми харесва като действие също толкова . Виждам ,че е е доста намален в Агората ,та да побързам .

# 717
Аз си поръчах вчера олиото на Ланца и Аминексил, като писах, че искам мостри - нииищо... Някакво писмо,  че са много щастливи, че поръчвям за 1-ви път от тях 😏 даже код с отстъпки не виждам да са ми пратили

Днес исках да си поръчам Ланза, гледах "намаленията" ама и с тях цените са като в Рибата и Арлен, за олиото ме е яд, че беше наистина на оферта, ама и без тестери май ще пропусна.

sissy96 На същото мнение съм за хидратиращия шампоан на Морокан, като изключим аромата усещам уникално добре косата и е мноого икономичен, доста време изкаравам с него.

Сега ме запалихте и с този Еластайзър Simple Smile

# 718
Sissy96, аз също имам ексфолиращата маска на Филип Кингсли и я ползвам редовно. Моята коса е тъничка, естествено руса перушинка Simple Smile Би ли споделила техниката си на нанасяне на маската. Консистенцията е гъста и вечно имам усещането, че не разпределям добре продукта по целия скалп,a би трябвало на теория да ми е по-лесно отколкото на момичетата с хубави гъсти коси...
Благоадря!
Скрит текст:
Аз съм възмутена от аромата на шампоана олиосета. Чудих му се доста време и накрая реших да го взема. Ами мирише ми на болница. Joy Засега само 2 пъти съм мила с него и не мога да кажа дали ми харесва или не. Но след като го отмия, косата ми стои доста твърда. Макар, че след маската нещата се оправят.
Наскоро си взех и хидратиращия на moroccanoil, харесва ми. Гъст е, прави обилна пяна и косата се усеща добре след него. Не знам аз ли съм капризна към аромати, мирише ми евтино. Очаквах повече. Но му давам 8/10.
Имам нов много любим вече продукт, а именно ексфолиращата маска за скалп на ФК. Уникално нещо. Веднъж месечно си отделям време да се поглезя. Нанасям еластисайзър с нар, стоя 2-3 часа. След това по скалпа нанасям маската, чакам още 30 мин и мия. Още с нанасянето се усеща едно ментово охлаждане, дори към леко парене. Измих с ш morrocanoil, маска deep repair (която също искам да похваля, най-накрая открих моята маска). За финиши нанасям пак на макадамия изглаждащия крем, на макареш за връхчета и лакме л2. Суша със сешоар.
Е няма такъв кеф след това. Не съм си чувствала скалпа толкова чист никога. И ефекта се задържа. Самата коса е невероятно мека, пригладена, няма хвърчащи, стърчащи и прочие. Не мога да спра да я пипам. Grinning
Цялото това нещо го правя веднъж месечно (еластисайзъра и ексф. маска), понеже мия косата си веднъж седмично. Отделно използвам стилизанти и преса (също веднъж седмично) и ми се отразява чудесно.
Да добавя, че маската препоръчват да се използва веднъж месечно.
От много време се каня на Ланза Ш и М, но пак съм се заринала с продукти. Sad
[/quote]

# 719
Какво ще кажете ,добре ли ще е комбинация първо Еластайзър,после  шампоан за бърз растеж https://www.zlatnaribka.com/shampoan-za-stimulirane-na-rastezha- … hydroclenz-250-ml и последно  балсам за хидратация.Косата ми е суха ,в краищата много суха. Или е по добре да е само за един вид проблем ,примерно продукти само за хидратация или само за растеж.

Общи условия

Активация на акаунт