Всички дружно на море, а после тук с чертички две - Бебеправим -Тема 355

• 19 889
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Батмам много красива снимка! Ще дойде лелята, аз бих чакала седмица над максимума, за който е идвала и бих видяла лекар.

Рокет и аз като Сън00 ще ти кажа, че много бременности започват със зацапване и приключват успешно. Няма да се предаваш духом! Нито телом! Лежиш, лекарства, най-добрите възможни специалисти и каквото е рекъл господ! Стискам ти палци!!!
Калиниста много е противоречиво с тия тръби. Има + и - в край на сметка преценяваш до каква степен се чустваш в застой и имаш нужда да действаш.

# 121
По принцип два пъти годишно си ми закъснява до 40 ден, но ден-два преди да ми дойде зацапвам, влагалището ми един вид се отпуска (аз лично си го усещам) . Просто се усеща различно. Случвало се е да ми го предизвикат преди 5-6 години, веднъж. Тогава нито изследвания ми направи гинеколожката, нито нищо. Просто заключи , че никога няма да имам деца. За основание каза, че нямам овулация. Даде ми Оргаментрил , мисля че така  се казваше и след като ми дойде пуснах изследвания на своя глава и се оказа, че няма проблем.
Никога не ми закъснявало повече от 40 ден, каквото и да се случи, а сега почва да подминава и ни вест, ни кост и се чудя да отивам ли, да седя ли да го чакам още? По принцип с толкова дни закъснение би трябвало да отчете теста, затова го зачерквам този месец като евентуално успешен.
Към 20 ден имах зацапване, ако може така да се каже. Няколко кървави нишки, в прозрачана слуз, а не чиста кръв и много му се чудих, но го отдадох на стреса.

# 122
Bat_man , направи един тест

# 123
Bat_man , направи един тест
Точно преди да пусна въпроса направих шуър и беше категорично отрицателен.
Ivied благодаря, смятам да изчакам. Никак не искам да се тъпча с хормони, но не знам нормално ли е, като не ми се е случвало

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 18:35 от bat_mam

# 124
Йо, пожелавам ти от сърце всичко да е прекрасно до финал Sparkling Heart
Рокет, почивай и не се филмирай. Каквото има да става, ще стане. Ти си лежи и слушай лекарите. Пращам ти положителна енергия Sparkling Heart
Калиниста, много успех на теб ти пожелавам от сърце! И като се върнеш в Щатите при мъжа ти веднага да направите бебчето Sparkling Heart
Орхидея, даваш данни за първи ден на последната менструация, дата на предполагаемата овулация и на коя дата чакаш следващ цикъл(това е датата на теста) Simple Smile
Даниела, недей и ти като Джули! Има такива периоди, ще отминат и ще дойдат слънчеви дни Sparkling Heart
Батмам, може би трябва да отидеш скоро на лекар.
Момичета, като влязох преди малко и гледам 47 коментара, си помислих нещо хубаво. Хайде да започваме с добрите новини Two Hearts Изписали сме за 2 дни почти 10 страници. Добре вървим Smile
С това темпо за 8-9 дни сме приключили темата.
Който иска да бъде включен в късметлийското списъче, да пише Simple Smile и го давайте по-ведро. Да идват да ръсят забременелите от раз

# 125
Рокет, молитвички за положителен край. Пий си хапчетата и не спирай да се надяваш вътрешно.

# 126
Добро утро, момичета!

Рокетчеее, почивка мила. Лежи си пий си лекарството и стискай. Аз ще стискам силни палчета. Прегръщам те.

Калиниста, Иви, ти е казала. Ако си в чуденка претегли на везни плюсовете и минусите, до колко имаш психическата, а не физическата нужда да го направиш.

Батманче, за твое успокоение отиди на доктор.

Хубав ден, момичета! Аз се връщам при списъчето, за да видя за кого стискам палци Hug

# 127
Привет, момичета! Flowers HibiscusFlowers Blossom

Борн, чудесна тема, дано донесе много положителни тестчета!:sparkles:

Мулан, благодаря за списъчето, чудно е! Blush

Рокет, присъединявам се и аз към стиснатите палци.Flowers Four Leaf Clover Надявам се на възможно най-хубавия край - едно здраво и щастливо бебе.

Аз както бях обещала, се отчитам с лелка за съжаление (изтървахме и бебето Zodiac Pisces  Frowning1 )

Пожелавам ви прекрасно лято и сбъдване на най-съкровените ви мечти! Flowers Bouquet  Не се знае, кога пак ще се включа. Давам си малко почивка от всякакви мисли за деца, защото се усещам че започвам да се вманиачавам, а това не е добре. Хората са казали "Колкото по-силно стискаш пясъка в ръцете си, той толкова по-лесно изтича". Така че се надявам, след положителните емоции от лятото да се завърна с хубави новини Simple Smile
А и освен това, догодина ме очаква сватба и ще гледам да си фокусирам вниманието там People Bride With Veil 
Прекрасен ден ви пожелавам! Nature Sunny

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 11:26 от Didi_26

# 128
Утру, момичетааа, още два дни и половина до уикенда, дано минат бързо Simple Smile Нали за него живеем.
Калиниста, ако смяташ, че проверка на тръбите ще те успокои- действай. Ако ще се параноясваш и ще си мислиш, че нещо лошо ще се случи- недей, но винаги ще си бъдеш в невидение и ще се чудиш, дали това не е причината. Личен избор и въпрос на усещане. Никой не може да ти даде гаранция, че всичко ще е 6, но то е така с всичко в живота, особено с медицинските процедури.

Ив, има ли гостенка?

Бат, новини?

Тинти, къде се криеш? Виждам ти лайковете, но не пишеш. Какво става с тебе?

А Скорпи къде е? Няма я от месеци! Да няма изненада?

Тулипче, радвам се, че се завърна и ти, хубаво е да виждам ветерани Simple Smile

Викиееее, как си? Знам, че четеш. Включи се с едно дълго постч-е.

Теди, как си днес? Четеш ли задълбочено? Laughing

Тема обсъждаща немисленето номер 6756737:
И на мен ми се иска да вярвам, че като "напълно забравя" за правенето на дете, нещата ще се случат, но това с забравянето ми е малко невъзможно и пак искам да ми дадете рецептата, ако е възможно? Нито книги, нито училище, нито физическо натоварване ми помагат. Пазарувам по много също, абе правя какво ли не, но няма как да не го мисля. Засега спрях с тесовете и температурите поне.

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 11:56 от Анонимен

# 129
Рокет - стискам паци всичко да е наред. Не съм сигурна дали ще те успокоя, но аз и с двете си бременности имах кървене (не дори зецапване) до към 12-13 седмица и после всичко се нормализира. Всички сме с теб!

# 130
Борн и Мулан, благодаря ви за прекрасната тема и късметлийското списъче Hug

Рокетче, не знам колко успокоително би могло да бъде, но се сетих за всичките момичета, които са карали "цветна" бременност и дори не са подозирали какво се случва, а пък да не говорим че не са приемали и прогестеронови препарати. Е, накрая са си родили живи и здрави бебчета, така че се успокой и си мисли само за хубави неща. Всички тук (пишещи или непишещи) сме с теб! Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Four Leaf Clover

# 131
Здравейте момичета,
Надявам се да приемете още един новобранец в редиците си.
Накратко за мен - на 34 съм. Повече от година правихме опити и май месец видях заветните 2 черти. За съжаление не се разви и преди 2 седмици направих аборт. Днес на контролния преглед всичко изглежда в норма и док даде зелена светлина. Та затова бързам да се запиша в темата. Очаквам лелката към 26-ти.

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 16:35 от fillme

# 132
Джулс, и аз искам рецепта, за да не го мисля, чак вече ми омръзна всички да ми повтарят, че трябва да се успокоя и да си го избия от главата и щяло да стане... аз да си бях стояла тихо и кротко на диванчето да чакам, без един преглед и изследване, пък много ми е интересно кога ли точно щеше да стане... сега поне усещам, че вървя в правилната посока.

Скорпито и нея я гледам в инстаграм, готино си изкарва, разхожда се, ходи на канго, изглежда ми весела и щастлива и се радвам за нея, дано и тя като йоанка да се появи с гръм и трясък и да ни зарадва така. Simple Smile

fillme, съжалявам за случилото се, дано бързо да забременееш пак и да е с успешен финал всичко!

# 133
fillme, добре дошла.
Преди малко те четох в другата тема. Нетърпелива си като мен 💕, обаче най-добре е да изчакаш поне един цикъл. Момичетата тук ми повтаряха същото, а аз бързах да се запиша в списъчето, веднага след като ми дойде. Хващах се за сламка, че имало и такива, които забременяват веднага след аборт - само това ми беше в главата и мислех, че ще чи се случи. Изводът е, че е хубаво да почакаш, не само, заради физическото възстановяване, ами и емоционално.
На мен в акъла ми е, че вече 4 месеца не става, а ако се пазех и започнех сега, нямаше да го отчитам толква този факт и щах да съм една идея по-спокойна.
Сега си мислиш, че може да си от тези, при които ще стане и се надявам да е така, но понякога нещата изглеждат различно.
Помисли си, все пак.

На всичко други, за да не ги изброявам - Гуш!

# 134
Още веднъж много, много благодаря на всички за подкрепата! Не знам какво щях да правя без вас и нашата темичка! Heart

Относно рецепта за избиване от главата, според мен не за всички има такава. Евала на тези, които го постигат. Аз и за секунда не съм успяла да го направя.

Общи условия

Активация на акаунт