Мека мебел - тема 8

• 138 298
  • 899
  •   2
Отговори
# 495
Здравейте! Интересува ме дали някой има дивана от следният линк и дали е доволен от него и като цяло от диваните в Айко? https://aiko-bg.com/product-33553010836 Ако има мнения и за качеството на диваните във Виденов и Нани ще съм благодарна да споделите мнение. Благодаря!

# 496
Имам диван на Виденов, купуван преди 10 години. Още на третия месец седалката, която се ползваше интензивно се сплеска. Циповете на калъфите се развалиха на второто сваляне. Шперплата под седалката е тънък, двегодишното ми дете успя да го счупи от тичане по дивана 😀.
Мястото за спане не е удобно, особено ако се ползва от двама възрастни.
Иначе е сравнително висок и удобен за седене.
Като цяло не съм доволна. Но за парите му не съм очаквала чудеса.
Ще изчакам децата да пораснат още малко и ще го сменя с друга марка.

# 497
  • Варна
Хетера, може ли да споделиш дали убива при сядане този диван? Гледах, че е тънък дунапрена . Моля те, сподели впечатленията си, защото и на мен много ми хареса. Има ли възможност за избор на дамаска?

# 498
  • София
Хетера, може ли да споделиш дали убива при сядане този диван? Гледах, че е тънък дунапрена . Моля те, сподели впечатленията си, защото и на мен много ми хареса. Има ли възможност за избор на дамаска?

Само изглежда тънък. Изобщо не убива дебел е дунапрена, аз и сина ми седяхме и лежахме на него и според двама ни е много удобен. Попитах продавачката каза, че е с покет пружини. Дамаски знам, че има сива, светло бежава и зелена налични , но не съм питала възмижна ли е поръчка с друга дамаска,предполагам, че да, защото ето в това клипче има дивани от същия модел в различни цветове.
https://youtu.be/vRN01TGf-FQ

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 12:01 от hetera

# 499
  • Варна
Благодаря Хетера.

# 500
  • София
Мнения, моля?

# 501
  • София
Това на коя фирма е, защото аз не схващам от снимката?
На външен вид - за мен подобни падащи облегалки са неудобни, защото опитът ми показва, че при по-силно облягане падат назад и гърбът/главата на седящия пропада

# 502
Може би зависи от механизма - моите подглавници са вероятно на някакви зъбци, защото за да ги прибера назад, трябва да ги дръпна докрай напред, чува се едно щракване и чак тогава се прибират назад. Не съм имала случай да поддадат при облягане.

# 503
  • София
Това на коя фирма е, защото аз не схващам от снимката?
На външен вид - за мен подобни падащи облегалки са неудобни, защото опитът ми показва, че при по-силно облягане падат назад и гърбът/главата на седящия пропада
Диванът е от Айко. Фирмата е BOXXX.

# 504
Някакви отзиви от дивани Нани- Сена?
https://divaninani.bg/sofas/sena

# 505
  • София
Може би зависи от механизма - моите подглавници са вероятно на някакви зъбци, защото за да ги прибера назад, трябва да ги дръпна докрай напред, чува се едно щракване и чак тогава се прибират назад. Не съм имала случай да поддадат при облягане.
сигурно е така. Имаме диван със странични... не са облегалки, подпиралки някакви са и те са на този принцип, който споменаваш, имаме и такъв,на който задните облегалки падат доста леко при по-силно облегане и натиск

# 506
Здравейте! Simple Smile
от известно време издирвам разтегателен диван и днес като че ли попаднах на такъв, който да покрива голяма част от изискванията ми - ето този. Това, което ме притеснява, е следното - когато диванът се разтяга, предната част ляга на две метални крачета - чудя се те дали са достатъчно издръжливи, как мислите? Няма да го ползваме за всекидневно спане, но имаме две доста диви деца и се притеснявам да не го счупим без време.

# 507
  • Сред мелниците
Имаме ъгъл в трапезарията на подобен принцип при разтягането.
При внасянето и настаняването му сами успяхме да откъртим едното краче , от глупост, но го закачихме отново и не сме имали проблеми  5-6 години, макар да го разтягаме много рядко.
Погледни носещата конструкция, на която е закачено крачето , дали е дърво, а ако има и планка, където се хваща крачето практически е като всяко друго легло.
Но както знаем едно бясно дете може да унищожи всичко, пък две вече си е предизвикателство!
Купувай го, като го счупят ще го поправяте ;

# 508
Имаме ъгъл в трапезарията на подобен принцип при разтягането.
При внасянето и настаняването му сами успяхме да откъртим едното краче , от глупост, но го закачихме отново и не сме имали проблеми  5-6 години, макар да го разтягаме много рядко.
Погледни носещата конструкция, на която е закачено крачето , дали е дърво, а ако има и планка, където се хваща крачето практически е като всяко друго легло.
Но както знаем едно бясно дете може да унищожи всичко, пък две вече си е предизвикателство!
Купувай го, като го счупят ще го поправяте ;
Благодаря, ще погледнем Simple Smile

# 509
Здравейте дами, бихте ли препоръчали ъглов диван, който да има и функция сън? Бюджет до 1500лв.

Общи условия

Активация на акаунт