Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 57

• 41 188
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • SHOOT ME 10 $
Ужастни...😪

# 331
Нищо след лечението няма да ви напомня, че сте изкарали това заболяване. 
Анджек! 😊 Ето за това си го причиняваме. Не е само от суета, ами е спасително за психиката и жената в нас. Незнам как стои въпроса с реконструкциите при вад. Нямаш ли шанс да си направиш?

Да бееее, направо си е за Мидкооо, Да облажи окото човека.

Ми да🤣 То ако за Мидко не е тогава за кой? 😋

Мен ми вляха една банка желЕзо и съм много доволна😊

# 332
  • София /Абсурдистан
Ема, аз ако знаех колко ще ме боли, хич и нямаше да правя реконструкция, само квадрантектомия. Обаче, хирурзите ме уплашиха, казаха, че при толкова агресивен рак + че е възпалителен при мен и вървеше с мастит, отново ще се появи след 3-4г макс. И аз се изплаших много, та затова. То и аз съм бъгната в главата на тема визия, ама и страха е голяма сила, та се реших на радикални мерки. А сега за 2-3 месеца съм качила 15 кг., ей така, от нищото. Ям само малко, колкото да не е без хич и нищо вредно уж. Броя калории, под 1200 са, ама аз съм и с инсулинова резистентност и хипогликемия и ми става лошо. И въпреки това, килограмите хвърчат нагоре.  В ужас съм. Няма как да ме видиш, защото не се снимам  Simple Smile А снимката във Фейса е точно когато съм се разболяла преди 2г, но още не съм знаела, че съм болна.
Кукли и играчки не съм правила нови, че от ходене по болници не ми остават сили и нямам вдъхновение. Надявам се от следващата седмица да направя нещичко, като поприключа с леченията.
Стиснете ми палци моля за утре, че влизам за няколко дни в болница в ревматологията, защото едвам мърдам, така ужасно ме боли. Трябва някак си да ми напаснат онкологичните лекарства с ревматологичните, пък те са несъвместими, та не знам какво ще става. Утре като разбера нещо, ще пиша пак. Сложих в багажа таблет, киндъл и гоблен. Да не мисля за глупости поне. Щото утре и баща ми влиза в болница, но в хематологията. Абе моето чудо ничие ... УФФФФФФФФФФФФ ....

# 333
  • SHOOT ME 10 $
Лейди, приятелко, минава ми една мисла катонапример, щом онкологичните лекарства не се понасят с тези ревматологичните, ми джасни ги, тия ревматологичните и се поогледай за някой масажист снажен ли ...😉
Да приключим деня с усмивка😁

# 334
Хайде лека нощ приятели! По- малко терзания и болки пожелавам на всички ни.
Лейди, стискам ти и на краката!

# 335
  • София /Абсурдистан
Лейди, приятелко, минава ми една мисла катонапример, щом онкологичните лекарства не се понасят с тези ревматологичните, ми джасни ги, тия ревматологичните и се поогледай за някой масажист снажен ли ...😉
Ако можеше масажиста да ми направи и нови стави, цена нямаше да има  Mr. Green
За протокола - не мога да лежа по корем изобщо, не ставам за масаж  Sunglasses

# 336
Ако можеше масажиста да ми направи и нови стави, цена нямаше да има  Mr. Green
За протокола - не мога да лежа по корем изобщо, не ставам за масаж  Sunglasses
Заради протезите ли? Мисля, че и Зори е писала същото. На мен доктора ми каза, че след 6 седмици мога да спя по корем. Нямало им нищо.

# 337
Лейди, за калориите - ако понасяш овесени трици - по 3 супени лъжици на ден накиснати с нещо - сок, чай, вода, мляко. Много засищат и уж били полезни и за стомаха и за всичко. Много хвалят и елдата. Вечер една кафена чашка попарена с вряла вода и на другия ден го прецеждаш и ядеш пак с нещо - мляко, мед. Мирише ми на нафталин, но било много полезно и чат чат се прежалвам. И се отслабва от нея, изпробвано от мен.
И не се ядосвай за тоталната. Ако ракът ти е бил възпалителен направо си победител. По-добре ли щеше да е ако го мислиш денонощно.... Полека лека ще се възстановиш, споко.

# 338
  • София
Лейди, щом си с инсулинова резистентност, взимаш ли някакъв метформинов препарат? На мен Дудов ми каза да си пия Глюкофажа, нищо, че вече нямам проблеми с инсулина. Каза, че е добре да държа ниско теглото, но също, че Глюкофажа имал и противораково действие.

# 339
Здравейте, мацки и Митак!
Да се включа и аз, стига съм се забавлявала анонимно!:grinning:
Оперирана преди месец РМЖ, ще започвам химио, лъче, хормоно.
И на работа ходя по малко, и за мъжо се грижа, че като чу диагнозата ми, тотално изперка, не спи, не яде, и на химио ми забранява, да не ме убие!!! Цирк голям!
Другата седмица ще трябва да избягам от вкъщи, за първа вливка! Стискайте палци да не се усети и да ме извлече от болницата (50 кг съм, на гръб ще ме метне направо!)!

# 340
Добро утро другарю и другарки😁 Ох пак осъмнах! Нощите ми не са приятни😔
Гледам тук от два дена стаята, болницата (важна болница е, но е старичка и според мен скоро ще я обновяват. Тук всичко обновяват на време преди да се скапе) и си разсъждавам на колко ли светлинни години сме в България от тези тук. И ме е яд! В стаята ми има картина, в стаята за гледане на телевизия големи букети от живи цветя (огромни рози), декорации, абе човешко! Във Враца имаше хлебарки като раждах големия син. А ми се щеше и моята държава да е на това ново и да си живея вкъщи, където съм родена😔

Оле Шели, късмет! Обаче ходи на химия! Това наистина спасява животи! Моя бивш реагира каго твоя и добре, че ми е бивш иначе май щях да имам същия проблем.

# 341
  • София
Здравейте! Чакам за предпоследна вливка аз. Стискайте палци да не направя пак алергична реакция! Успешен ден!

# 342
  • Варна
Тинтири,стискаме палци ,бъди положително настроена и не мисли за това!

# 343
Успех Тинтири лека и безпроблемна да е днес.
Лейди стискам палци и на теб да намерят решение на проблема и бързо да се спасяваш от болничната обстановка.
Шели едно здравей от мен. Отстоявай решението което мислиш за правилно. (Ние имахме наченка на спор къде да е операцията.)
Митко успех и на теб. Започна ли ги успоредно и двете терапии?

# 344
Благодаря момичета, за пожеланията! Аз се боря като дребен пинчер, захапвам и не пускам докато не стане моето! Grinning
Тринити, успех за вливката! И завист, че е последна!
Само да питам за химио кое ми препоръчвате: онкото в Дървеница, Сити клиник Аджъбадем на Цариградско или Токуда?

Общи условия

Активация на акаунт