Любители на Котки - Тема 135

• 28 532
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
  • Козлодуй
noragami, брей какво хубаво име му измисли на Марин не беше ми хрумвало че всъщност е Светлин - нали е бял Simple Smile Да знаех си Ади има нещо от руска синя Simple Smile Да доста играят но за сега са малки за да сътворят голяма беля - дано не се случва де Simple Smile

# 676
  • Варна
Таня, и аз не мисля, че умряла тения може да се превърне в слуз.

# 677
  • София
Таня, виждала съм тения на тротоара в изпражнение на куче, отвратителна гледка е,  изглеждаше като тения Simple Smile, т.е. като бял конец. При Рижко вероятно е слуз, образувана от лекарството. Но най-добре си е да питате ветеринаря.

Скрит текст:
Ядях си с най-голямо удоволствие кюфтаци и зеленчуков хляб, когато прочетох поста ти, щях да пукна  Simple Smile
Извинявай!  Laughing

Никога не съм виждала такова нещо. Сетих се, че от тук пишещите някой може да е виждал.  Laughing

Таня, и аз не мисля, че умряла тения може да се превърне в слуз.
Благодаря!   Hug По-скоро нещо пихтиесто имах предвид.  Sick То и аз не съм го видяла. А кака му да се беше сетила да снима.  hahaha Но си представям какво ѝ е било да рови с пликче ...  Sick

Освен да приема, че всичко е наред.  newsm78

# 678
  • София
Таня, аз тении не съм виждала. Но както го обясняваш- едва ли е такова. Какво да питате като не може да покажете? Ако има паразити, едва ли ще е само един път.

Котьо, приеми го като вид диета. Wink Joy Ако те налегне глад -вече знаеш. Stuck Out Tongue Winking Eye

Лисичка, и аз мисля, че ти повече ще се притесняваш от Тути.
Когато оставих Мърчони за 1-ви път повече от седмица идваше приятелка да го наглежда и чисти. И 2-та се познават много добре,  но честно беше грешка. Изрично бях й казала да дойде на 4 ден, тя идва на 2-3 и се почва едно звънене Rolling Eyes  "котарака го няма" , даже после писах в темата. Сещайки се за какви ли не случаи на избягали котки при липса на стопани се наложи да се върнем по спешност. От тогава оставям ключ за всеки случай, но не искам не живеещи с нас хора да идват вкъщи. Издържа без никакъв проблем по 12 дни/11 нощи. Така и на мен ми е по-спокойно, че няма да изскочи през входната врата и после "чужди" хора да го търсят.....
Но, все пак си зависи , до котка е.

Alexa1991, моят се сприятели със съседското куче, йоркширка е, в ап-т сме. Много играят заедно, обаче ... само когато "бащата" на кучето е тук, "майката" не позволява - страх я от котки.
Да разхождаш котка без къс повод е голям оптимизъм, пиша естествено без да знам къде живееш, но винаги има бездомни кучета или "лоши", всичко става, да не говорим че от уплах или Бог знае от какво може да побягне нанякъде и повече да не го видиш. Но пък ако е свиканал, защо не? Само трябва по-често да се обезпаразитява.

Аз също си мисля за любимец на Мърчо, за сега нищо не съм измислила.
Освен тения. Joy Шегичка.

# 679
  • Варна
Таня, аз съм виждала умряла тения. SunglassesПрилича на плосък спагет, извинете.
Ако на котето е даван препарат превантивно, може и да е било умряла тения.
Не е като слуз.
Ако котката има тения, от дупето се отделят т. нар. "оризчета'
У дома съм, в компанията на Женето и Мила, за тази вечер.

# 680
Да ви покажа една дремеща Ая, да не я забравите 😉

# 681
И на нас ни предстои море след 2 седмици, много ще ми е мъчно за Пухи.Една съседка ще го наглежда, но от сега ме боли сърцето как ще го оставя за 8 дни .

# 682
  • София
То аз не ходя на море вече, откакто имаме Елизка. Само майка ми ходи понякога.

# 683
То аз не ходя на море вече, откакто имаме Елизка. Само майка ми ходи понякога.

😍😍😍Едната лапичка бяла ли е? Много прилича на нашия друг котарак Нейтън ❤

# 684
  • София
Да, бяла е едната лапичка, половината носле също.

# 685
  • Варна
Познайте кой спи на масата Joy

# 686
  • София
Благодаря на всички за съдействието!  Hug

Дадохме хапче на Рижко и затова разпитвам.

# 687
Добро утро!

# 688
  • Козлодуй
Ая, Пухи, Елизка и Мая - са много красиви и миловидни Simple Smile

# 689
  • на брега на морето
Познайте кой спи на масата Joy

Не мога, не мога, подскажи ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт