Любители на кучета - 95

• 20 707
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Не го пускаха Максът сам, измъкнал се е. Надявам се, ще реагира на стопанката си.  Познавам съсед с куче Пако на същата улица, първо ще проверя този голдън откога е там. Може тяхно да е, няма да избързам.

# 346
Добро утро!

Мира, успех в детективството Kissing Heart

Цяла сутрин дебна Нобчо-Бонбончо да я фотна, ама нИ става....

Пипчи, аз чакам, чакааааммммм Роузи с колец.... Grinning

Редактирам се, снимка от снощи! Гладна е и иска човешка храна.....

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 10:12 от Реа

# 347
  • Bарна, морето, сините вълни
Оф нашия разбойник не мина без да се нарани. Той бяга от белите, но те все го настигат.
Очето му е червено, сълзи и прави гурли.

Мисля, че ще е от някоя тревичка, защото препуска като кон по поляните. Промих го с физиологичен разтвор. С кислородна вода дали мога да почистя?
Уф, дано му мине. Иначе чак вторник може да го види вет.

# 348
  • София
Реа,на колко години е  сладурчето ти,в муцунката е доста побеляло като наша Бети? Честити рождени дни на всички рачета,здрави и щастливи да сте.
Дес,кислородна вода не мисля,по скоро му направи отвара от лайка и промивай.

# 349
  • о`майна лунна нощ е
Деспи, кислородна не ми се струва подходящо. Сребърна вода по-скоро.

# 350
Слънчогледка Simple Smile, баба е моята Нора кара 14-тата си годинка!

# 351
  • София
Слънчогледка Simple Smile, баба е моята Нора кара 14-тата си годинка!
Бет е на 12 и половина,но да ни е  жива и здрава не й личат,тича и щурее все така.Единствено побеляващата муцунка подсказва годинките.

# 352
И при нас е така! Дай боже дълго време още!

# 353
  • София
Да ви покажа една маймуна,дето през нощта ме измести да спя на дивана в кухнята.Станах да пия вода и тя веднага се намести посредата на леглото до мъжо,а аз като изгонеено цигане си взех възгланицата и в кухнята на дивана.Преди няколко дена намери една плюшена мишка навън ,едва я взех да я изпера и сега не я пуска от устата,ходи и доволно се фръцка с нея.

# 354
  • У Диспансера ...♥♥♥
На патерица честит празник на всички рачета 🤗

Дес, бързо да му минава на Еро ❤
И ние скоро имахме проблем с окото, но без доктор не се разминахме . Пак от тревите излезе че е .

Аз в темата за пръв път видях някой породи, като Бека, Ози , на живо още не съм виждала такива . Има едно корги в нашия комплекс, ма много сладки тия дупарки 😄

Джужданка, те много не седят на едно място, еле малчо от както пълзи е като ракета 😄
И Тео го избягва, че все към ушака му се насочва 🐶

На прилично разстояние един от друг 😄

# 355
  • София
Дес, Рея има конюктивит, само на едното око. Вета каза капки Тобракулин Д  и отвара от лайка. С отврата се и промива и се капе в окото.

Много бързо започна да се подобрява, а първия ден правше непрекъснато гурели, големи и жълти, като сополи...

Ми сладки са бебе и куче. И Кари е хубаво плюшче

Мира, успех в разследването и опитомяването на котки.

# 356
  • Bарна, морето, сините вълни
Нарцисче, разкошни! Да им нащипкам дупарите и на двамата. Heart
Децата ни са на еднакви месеци, но на Монката ѝ тежи гъзягата и не пълзи още, дава време на Ерос да се подготви емоционално. Joy
Слънчогледка, как няма да се изместиш, на тоя невинен поглед кой би устоял? Hug

# 357
  • София
В никакъв случай кислородна вода в непосредствена близост до очите. Ветеринар най-добре.

# 358
  • под тепетата
Преди месец някъде и при Ози се получи проблем с очето като при Рея. Същото лечение и приложи вета и се оправи бързо.

# 359
Честит празник на рожденичките от изминалата седмица BirthdayBalloon! Бъдете живи и здрави!

Реа, специално за теб
Кавал свири на поляна

Скрит текст:

Слънчогледка, добре че уточни, че мишката е плюшена, че на втората снимка хич не си личи. Animal Rat
Коте, много е цветно при вас, като картичка.
Нарцис, страхотни са малчо и батко Тео!:heart_eyes: Шарките на Тео са в унисон с цветовете на стаята.

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 17:31 от pip4i

Общи условия

Активация на акаунт