Любители на кучета - 95

• 20 630
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Вече се обърках. Аз запомних вода и половин шише оцет. И препарат ли трябва да слагам вътре? Или на два пъти - веднъж вода с препарат и като изсъхне пускам в действие вода и оцет.

Боята спря да я сваля преди половин година, но въпреки това не смея още да пребоядисвам. И не я ядеше, а я стържеше с нокти и правеше боклук само. Абе диване.

# 676
Разреди половин бутилка оцет във вода и търкай.

Оцет+сода става за чистене на баня, фаянс, изпитано Wink Шупва, да. Содата прави реакция с киселината.

# 677
  • София
Аз, като чистя миризливо сипвам оцета в препарат, да мирише на оцет с цветенца, не за друго. Та и с вода си става.

А котарака като беше пишкал веднъж, чистих поред с всичко. За по-сигурно.

# 678
  • София
Вече се обърках. Аз запомних вода и половин шише оцет. И препарат ли трябва да слагам вътре? Или на два пъти - веднъж вода с препарат и като изсъхне пускам в действие вода и оцет.

Боята спря да я сваля преди половин година, но въпреки това не смея още да пребоядисвам. И не я ядеше, а я стържеше с нокти и правеше боклук само. Абе диване.
Понеже нашия го взехме на 8 месеца без изградени хигиени навици ни препоръчаха, като чистим да разредим в 1л. 100 гр. ракия. Не мога да кажа дали това е помогнало, но той за около 10 дни престана да прави бели във вкъщи

# 679
  • Бургас
Аз мия със стирката, после направо от шишето с оцета ръся навсякъде и само забърсвам със стирката да се разнесе оцетът. Мирише на оцет, но като се измирише, не остава никаква миризма.
С оцет чистех и преди кучето, че много ми дразнят гърлото миризмите на препаратите.
Рой един прекрасник!

# 680
  • София
Много съм зле, ама ще питам. Винен или ябълков оцет? Аз имам винен и сега почвам с него.
Павелчо, ако мъжът ми види, че ползвам ракията за чистете, ще има репортаж по вечерните новини!

# 681
  • София
А де, аз винаги съм имала ябълков.
В на ДМ слагат някакъв бял оцет, каквото и да е това.
Според мен, на първо време е все тая.

# 682
Другарки, сипвам си! (Е, щях, ако не бях се заинатила 36 часа да не ям).

Дух ще изморява Аксел. Крайният резултат е, че сърцето ми лупа и не знам на кой свят съм. Направихме един тигел, малко беше. Гледам  - само 20 минути ходене. Аз съм смела! Водя 25 кг мъжко куче, няма кой да ме пипне. Е разтрепериха ми се гащите от един черен дядо, но го почерпих гранулки и си отмина. Всичко точно, само едно пльосване в река, изядена тина, някаква палачинка и хляб. Никви проблеми (на ум се моля да няма антифриз в хляба). Срещаме една позната, връща се от работа и ще си разхожда кокера. Идеално, хайде дружно на разходка. И е в точно тоя момент каишката на Аксел пада и това бебе хуква около една изоставена бутка, тип кенеф на пияниците, около която смърди на всички миризми създадени на тоя свят, но най-вече на лайна. Секунди по-късно съм сигурна, че и устата на Аксле смърди на лайна, защото той погълна няколко! Тича та се къса. Пробвах всичко. Час преди това тренирахме седни, стой, ела - идеален беше. Няма сестрици, няма нищо не чува това животно! Тича, аз го гоня, дружката го гони, преграждаме му пътя - нъцки. Вадя гранулите, ама той се сеща какво се случва и не идва. В един драматичен момент му се метнах от горе и викам "тва е! Или ще мра тука и ще се пребия или сестра ми ще ме убие, все смърт ще е!". Едната го държи за ушите, другата за краката, каишка се мята, сърце прескача, пот избива, псувни ме обеземат и изобщо... в нас сме си вече. Не иска да излиза от банята, пие от тоалетната, ръмжи ми ако го извадя. Сестра ми вика "стреси го със строгия нашийник не му давай да ръмжи", викам си на ума, да бе, ти си печеш дупето на морето и ми викаш да го треса! Треси си го ти!!
И така, след малко ще бъде затворен до сутринта в кухнята и ще си прибера Джина да се наяде и тя.
Иска да й се качва, тя го хапе, аз ще се напия утре!!!!!

# 683
  • София
Значиии, Духче, да не те омаловажавам, ама душо, на някои от нас туй ни е ежедневие.
Защо мислиш, че ходя на училище. Викам аз на някого Ела тук и въпросния някой накрая идва. След пет минути. И акита ядем, и хляб. Особено първото.

Куче не се гони, казваш му чао, обръщаш гръб и си тръгваш. И се молиш да те последва.

А като си тръгне Аксел, леле колко ще ти е хубаво и колко ще обичаш Джина. Ама ще ти и липсва, хихи.

А другарките тук ще ни е яд, че няма да ги има ежедневните сводки по въпроса.

# 684
  • София
За секунда се шмугна на втория етаж и докато се кача, вече беше така Simple Smile

# 685
  • Bарна, морето, сините вълни
Изчетох ви! Много сте писали, само няколко часа не бях влизала.

Когато Еро не идва като го викам, на "чао" веднага се връща. Направо като попарен, или пък ако се скрия от погледа му, като изтребител е.

Тонка, бях навън с дъщерята на сестрата на ММ (ми води ми се племенница, 'ма не мога така да ѝ кажа, набори сме Grinning). Имат френчи и споделих за Харльо. Тяхното скоро направи година и по абсолютно същия начин не могат да го отучат, а те също са правили какво ли не. Само, дето си върши нещата в банята.
Ерос последно на 10 месеца беше като правеше нещо вкъщи на терасата. Обаче сега си спомням защо изцяло е спрял. Ми направихме ремонт на терасата. Точно както Сиви е споменала, разкарали сме миризмите. Сега от време на време се случва да се направи, че го е страх от нещо и опикава коридора. Joy Днес и от радост се изпика в блока, защото видя кака си, а не я беше виждал отдавна.
Но наистина миризмата трябва да бъде напълно заличена. И аз преди почиствах с белина, а ММ ми се караше, защото точно това го привлича. Тъй, де. Нищо ново няма да кажа аз, по-горе всичко са казали, просто се присъединявам със същото мнение.
Рой е истински разкошен спасител! ❤️
На всички други пуФчовци да им намачкам дупетата.

# 686
Духче, не знам дали ще пропиеш, но имаш талант да пишеш!  Simple Smile Само да ме чуеш как цвиля, няма в никакъв случай да си помислиш, че съм нормална! Joy Joy Joy Ох, корем ме заболя! Simple Smile
Тоя маймун се катери по Джина, щото иска на началник да ви се прави, хич не му позволявай. Викваш ли, перкаш ли го, хич да не му се разминава. Аз нали разказвах как се борех с Рекс за надмощие, та ходех с надраните ръце, а той вързан за радиатора. Добре не го отскубна. Joy Ще се предаде той накрая, само не му отстъпвай. Ще ти стои строен в две редици по-нататък, диванЧЕ праз /това от грамотната тема/ ще ти стои! Всичко им схващат главиците, само дето не се дават лесно. Ако искаш, потърси му сурово шкембе, ако може неизчистено или поне не толкова добре изчистено. Рекс така го отказах от ядене на разни смрадливи деликатеси, и това съм го писала.
И пиши, знаех си аз, че ще има поредица от репортажи, щот материал бол! Simple Smile Hug

# 687
Тонка, успех ти желая, не знам аз как бих успяла да превъзмогне акане и пикане, но съм сигурна, че с упоритост от твоя страна всичко ще си дойде на място.

Нора ми е окупирали стола и като и кажа да стане да седна се прави, че нито ме чува нито ме вижда. Даже прави муцки като я снимам.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 30 юли 2019, 09:14 от Реа

# 688
Здравейте на всички. Не съм се записвала в тази тема още. Показвам Брус ухилен от жега.

# 689
Добре дошли с Брус! Hug Сияещи оченца! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт