Февруарчето плажува и в морето плува, плува

• 47 147
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, синът ми още е с памперс. Как се взима проба от акото? Трябва ли да са спазени някакви изисквания? И някакви стъкълца, на които се лепи проба от ануса? Сега ще ходя до аптеката и ще попитам и там.
Отворена съм за съвети на миналите по пътя на яслени изследвания  Grinning

# 481
  • Велико Търново
Аз взех от памперса, веднага след като се беше изакал. Не мисля че има голяма разлика ( все си е ако Simple Smile).

# 482
  • София
Купуваш предметно стъкло от аптеката. Дизенфекцираш го със спирт. На измито ду.. залепваш прозрачно тиксо и после го лепиш на стъклото. Фецес пробата може и от памперса. Провери колко време ще го направят в лабораторията, но май за 5 беше готов резултата.

# 483
Какво тиксо да взема ? От книжарницата става ли?

# 484
Не.Самото стъкло си има такова тиксо или поне тези които аз съм взимала.

# 485
Това не трябва ли да го направят в лабораторията със стъклото? На познати това така им взеха но в лабораторията

# 486
Сега ще погледна стъклата от аптеката, които ми дадоха дали имат отгоре.
На тази й казах ама тя нищо друго не ми даде. И ги пипа отстрани стъклата с ръка. Зачуих т еняма ли да се замърсят?!
На измито дупе ли се прави? Според мм педито е казала да не е мито дупето.

# 487
  • София
Сега ще погледна стъклата от аптеката, които ми дадоха дали имат отгоре.
На тази й казах ама тя нищо друго не ми даде. И ги пипа отстрани стъклата с ръка. Зачуих т еняма ли да се замърсят?!
На измито дупе ли се прави? Според мм педито е казала да не е мито дупето.

До сега не съм намирала предметно стъкло с тиксо. Може и да има, знам ли. Тиксо каквото имам вкъщи използвам. Точно защото се пипа с ръце го дизенфекцирай. Измито дупе.

# 488
Сега погледнах - няма тиксо на стъклото.

А акото от памперса - от страната на дуетоо ли да взема или да ровя където не  е имало достъп до памперс и кожа?

# 489
  • София
Сега погледнах - няма тиксо на стъклото.

А акото от памперса - от страната на дуетоо ли да взема или да ровя където не  е имало достъп до памперс и кожа?

Ровиш 😊.

# 490
  • Велико Търново
ровиш Simple Smile вземаш ако което е контактувало от всички страни с друго ако Simple Smile))
вече 100% отиваме в темата за смешни цитати от форума

# 491
Чудно Joy с клечка за зъци става ли?

И последно това тиксо колко време стои залепено на дупето?

Мога ли да сложа шишенцата с ако в хладилника и тези стъкла също? И да няколко часа да ги занеса в лабораторията?

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 13:16 от ver4eto_sv

# 492
  • Велико Търново
контейнера за ако който имах аз си имаше специална бъркалка Simple Smile хахахах
става със всичко, ама ми се струва, че трудно ще се загребва ако с клечка за зъби Simple Smile
тиксото - секунда две...

# 493
Тези действия за ясла ли са?
Момичета , днес малката излезе с тате . Уж я бях облякла добре-боди тениска, суичер, клин и отгоре анцуг, яке, шапка, ръкавици, чорапки и маратонки.Прибра се обаче детето с ледени крачета и рачички .Направих й топла вана и я облякох добре, като за вкъщи. Май ще вадя грейка и зимни обувки..те са 23 номер, но мисля с дебел чорап ще са ок, иначе носи 22ри.

# 494
При нас беше 5 градуса.Облечен беше с ботуши и памучен космонавт и отгоре с есенното яке.Разходихме се,намокри се и беше щастлив.Иначе и аз му направих една гореща вана като се прибрахме.

Общи условия

Активация на акаунт