Февруарчето плажува и в морето плува, плува

• 47 201
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • пловдив
Скк, спокойно ще се адаптира детето, но му трябва малко време. Според мен броя на децата в групата е супер,ще може да се обръща внимание на децата.
Ние смятаме да се запишем на ясла пролетта, според мен още й е рано. Тя даже наскоро проходи сама, трябва да я уча и на гърне, но сега сме в ремонт вкъщи и все отлагам.
Нас пък ни хвана някакаъв вирус, и бебето и каката са с хрема. Вече няколко дни, от вчера дърпам сополите с аспиратор, дано помогне.
Исках да ви питам, дали вашите февруарчета стоят мирно в количката? Ние бяхме на почивка, после на гости при бабите и нашата госпожица свикна на къси разстояния без количка-ходи малко и на ръце я нося след това. Сега като се прибрахме-не иска нито в количката, нито в триколката...
Преди месец отидохме до по-отдалечен магазин и на връщане не искаше да стои в количката-обяснявам и няколко пъти и тя пак отказва. Накрая я сложих в количката и тя бая си поплака, от инат просто, но след 10-на минути се успокои... Да, обаче аз нямам търпение всеки път да слушам този плач, а тя е бая гласовита.. 😉
Та затова реших да ви попитам при вас как стои въпроса.

# 301
И моят син не иска грам да стои в количката,само да се опитам да го сложа започва див рев и тръшкане.С триста зора успявам да го закопчея.Като стигнем до парка го свалям и той върви и я бута,но до там още си е далеч да върви сам.Хубавото е,че вече не иска и да го нося Grinning
Скк HugHug

# 302
  • Велико Търново
Аз количката не съм я бутала от поне 2 месеца. Сина ми не отказваше да се качва, но искаше веднага да слиза (т.е. същото) изпълваше се и толкова. Когато излизаме ходя и го нося. По-често го нося, иначе тръгва в други посоки.

# 303
Ползвам количката, защото иначе не дава ръка и самосиндикално може да изскочи на улицата, та докато се научи да ме слуша, ще се прибира с количка.

# 304
  • София
Няма шанс да излезем без количка. Абсурд е да го нося, той е почти 13кг...

# 305
  • Велико Търново
Да, забравих да кажа че моето момче е леко -10 кг

# 306
Няма шанс да излезем без количка. Абсурд е да го нося, той е почти 13кг...
И ние не излизаме без количка, че бая тежи дупето му (12кг) .

# 307
Ние излизаме в града само с количка, до парка и площадката и кварталния магазин ходим без.Не че дава ръка,но няма такова движение и ходя плътно след него.Без проблем ходи и по баира се прибира.Иначе си знае види ли количката сам се качва и опитва да се закопчее сам,знае че отиваме някъде надалеко и ще види нещо ново не обичайните неща.В тези жеги рядко излизаме извън квартала,абсурд и аз да го нося 12.5 кг. е.Не бих го оставила да реве и да се тръшка,главата ми се пръска после цял ден в дните в които с нищо не можеш му угодиш и се глези и е с претенции за всичко.Почнах да го уча с лъжица,но е страшно глезене.Някой пъти яде с малки щети,някой път иска да си играе с храната и да хвърля навсякъде,тогава директно му прибирам купичката и давам нещо с ръце директно да хапва.

# 308
  • София
Взимам количката ако сме за по-дълго време навън или отиваме на далечно разстояние. До магазина понякога използвам раницата ако искам бързо да се приберем. Нося я, и вкъщи и навън. До 3 год. няма как. Даже и голямата (22 кг.) се е налагало понякога да нося, но за малко.

# 309
И нащо дупе е 12,5кг. В квартала и до парка до нас без количка. Бяга колкото бяга и на ръце, ако тотално откаже да ходи директно в къщи . На далече когато ходим по задачки само с количката и изобщо не го свалям, че после няма качване.. докато си свърша всичко и се приберем поне 1-2ч като почне да мрънка и храната която давам не върши работа да го залише,по найй бързия начин гледам да се приберем.
Чета 1 книга за дисциплината, опитвам се да прилагам съветите,но още не ме чува,а и аз опитвам да не повишавам тон,къде успешно къде не.

# 310
  • пловдив
Благодаря ви, момичета за споделеното. Питах ви, защото напоследък ме питата някой познати, като ме видят да я нося и разбира се има отговори от типа-така си я научила... Но пък тя е лека-близо 9 кг.
Coco'milk, били споделила книгата за дисциплината, ако е удобно. 😉

# 311
Да разбира се

# 312
Това ми е болна тема 😁 без количка сме от месец нямах сили вече да го нося и да бутам количка ... проблема е ,че не иска да ми дава ръка,ако се опитам да го хвана за ръка моментално ляга на земята започва да се тръшка и реве... а тук тротоарите са супер малки и нямаш никакво време да реагираш ако тръгна към пътя.. ( а това му е любимото да бяга по пътя...) ,чак се замислям за каишка.....  колкото и ужасно да изглежда за мен.. Другото е че върви 10 мин и после иска да го нося .... на моменти ми се плаче като тръгнем към парка,който е на 20 мин , но да го нося на тези жеги и по баири нагоре 😑😑 . Все се надявам да изяви пак желание за количка 😂

# 313
  • Лайпциг / Перник / София
Това ми е болна тема 😁 без количка сме от месец нямах сили вече да го нося и да бутам количка ... проблема е ,че не иска да ми дава ръка,ако се опитам да го хвана за ръка моментално ляга на земята започва да се тръшка и реве... а тук тротоарите са супер малки и нямаш никакво време да реагираш ако тръгна към пътя.. ( а това му е любимото да бяга по пътя...) ,чак се замислям за каишка.....  колкото и ужасно да изглежда за мен.. Другото е че върви 10 мин и после иска да го нося .... на моменти ми се плаче като тръгнем към парка,който е на 20 мин , но да го нося на тези жеги и по баири нагоре 😑😑 . Все се надявам да изяви пак желание за количка 😂
Мисля, че една раничка би ви била много от полза, в случай, че приемате съвети! Simple Smile

# 314
  • Велико Търново
Estrella, къде са тези баири? Да не си и ти от Търново? Simple Smile
Любими ми е гонене на малкото зверче по надолнище и изкачване после носейки го....

Общи условия

Активация на акаунт