Февруарчето плажува и в морето плува, плува

• 47 203
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Не ни приемат на градина и това е!
Ники тежи 16кг
Да се похваля че сме без памперс окончателно, е понякога се изпусне, но рядко, от 1г без количка. Яде почти всичко защото напоследък стана капризен а сега сме с разтройство
При вас как стоят нещататса с градината?

# 316
Не ни приемат на градина и това е!
Ники тежи 16кг
Да се похваля че сме без памперс окончателно, е понякога се изпусне, но рядко, от 1г без количка. Яде почти всичко защото напоследък стана капризен а сега сме с разтройство
При вас как стоят нещататса с градината?
Защо не го приемат,той нали за ясла ?

# 317
  • София
Да, с яслени групи
12 сме в чакащи

# 318
  • Велико Търново
Включвам се с доклад за първите 4 сутрини на оставяне на малкия в яслата. Всички ме предупреждаваха, че третия и четвъртия ден е най-вероятно да реве повече и съответно затова пиша сега.
Ден първи плакал е малко при оставянето, ден втори и ден трети изплака само като го вземаше госпожата от ръцете ми, а днес вече сам се протегна да отива при нея.
Доколкото разбирам от него си яде там достатъчно храна, тъй като като го взема и му предлагам любими плодове, но само отхапва и не иска ( т.е. предполагам се е наял вече).
Аз съм като луда психопатка Simple Smile днес ще ми е четвърти ден на обиколки в селото и запознанства с различни хора за да създавам контакти и трупам мнения. ММ ми се подиграва, но не ми пука особенно, дотук само добри отзиви чувам което само ме радва.
Още от миналата седмица започнах да му давам витаминен сироп и фрешове да пие, дано има положителен ефект!
Ако имате варианти за подобни извънградски ясли, не се колебайте! Във вторник бяха 5 деца в групата, в сряда 8 днес са 10 ( към момента на оставяне). Тези цифри са ми най-голямото успокоение и разбира се, това че малкия е спокоен.

# 319
  • София
Skk007, много се радвам за вас! Според мен периода между 1.6 - 1.9 год. е най-подходящ за бързата адаптация. Изобщо не му обръщай внимание на мъжа ти. Имам чувството, че всички реагират по един и същи начин.

Завиждам ти за яслата. При каката са 34 деца в група. В яслата ще бъдат не по-малко от 25 деца.

# 320
Скк, М, много се успокоявам като ви чета. Малкият трябва да тръгва през ноември.  Сега дали ще го пусна, за да запази мястото и после на пролет или тръгва окончателно ще решавам в движение, в зависимост от адаптацията. Той обаче е толкова залепен за мен, не мога си представя как ще стане. Той заспива само с мен, капризен е на храна...как ще я кара, не знам.

# 321
Скк, кой сироп даваш?
Чудесно е че са малко деца в групата,това никаде го няма 😄

# 322
Аз останах много доволна от Имунотрофина.
През пролетта синът ми беше със сополи и Т и тогава му го ппедписаха. Давах докато свърши шишенцето, но затова време с баща му 3 пъти бяхме с хрема и други неразположения и него не го хвана.
Чувала съм добри отзиви и за Авирон, той е със спирулина, а Имунотрофината е с витамини и бета глюкан. Всичките съставки ги водят много полезни за имунитета.

# 323
  • София
Имунотрофината я изписват главно УНГ при чести ушни проблеми и при вода в тъпанчетата. Курса на лечение е 3 месеца. Преди това казват, че не дава резултат. Давала съм го и не мисля, че е кой знае какво. (Все се надявам, че ще открия нещо чудотворно, но уви.)
Авиронът е противовирусен препарат, не е с цел профилактика.

За съжаление истината е че докато не станат на 5 постоянно са болни 😢.

# 324
  • София

За съжаление истината е че докато не станат на 5 постоянно са болни 😢.

[/quote]
Откъде имаш тази информация?

# 325
Пълни глупости са това.Моят до сега е боледувал веднъж някакъв 24 часов вирус изкара с висока температура и повръщане веднъж.Масово около мен децата на приятелките ми не само в яслата,но и в градината не боледуват.Колкото повече ги изнежвате и навличате и тъпчете с имуноглупости и ги държите все вътре,толкова по-слаби стават и съответно най-малкото ги разболява.

# 326
  • София
Пълни глупости са това.Моят до сега е боледувал веднъж някакъв 24 часов вирус изкара с висока температура и повръщане веднъж.Масово около мен децата на приятелките ми не само в яслата,но и в градината не боледуват.Колкото повече ги изнежвате и навличате и тъпчете с имуноглупости и ги държите все вътре,толкова по-слаби стават и съответно най-малкото ги разболява.
+1 за имуноглупостите

# 327
  • София
Не знам кое точно са пълни глупости?

Децата се разболяват от вирусите, с които се срещат и срещу които нямат изградени антитела. В първите 5 години се срещат с повечето вируси за това боледуват. Диагностицират се по думите на родителите, след 5 год. вече могат сами да обяснят какво ги боли. Просто всичко става по-лесно.
Голяма разлика има също при първото и второто дете. За съжаление го изпитах. Има и наследствени фактори, които оказват влияние, средата, в която живеят също.

# 328
  • София
Боледуват изнежените.
Работех в една ДГ, единствените 2 деца, които не отсъстваха нито ден за учебната година бяха 2 осиновени децица (различни осиновители). И двете бяха осиновени като малко по-големи (не като бебета), т.е. живяли са 1-2 години в институция.
Моя син от както се е родил, до ден днешен е боледувал 3 пъти. Аз съм много против цялата стерилност в която се отглеждат днешните деца.

# 329
  • София
Точно дете от институция живее срещу нас. Боледува си като всички други.

Общи условия

Активация на акаунт