Февруарчето плажува и в морето плува, плува

• 47 166
  • 750
  •   1
Отговори
# 450

Нахлувам с въпрос :с каква вода топла или студена че не пише?
Със стайна съм го правила

# 451
  • София

Нахлувам с въпрос :с каква вода топла или студена че не пише?
Студена, ама не ледена, просто не я топлиш

# 452
  • София
От 3 до 5 дни го изписаха

+това
Мога ли да му дам да пие вода след като впръсках Тантум Верде?

# 453
  • пловдив
Доколкото знам за спрея  е хубаво да не се пие вода, идеята е спрея да постои малко на гърлото. Иначе може да се пие, но по-добре преди това.

# 454
  • София
А след колко време може да пие.... 10 мин например?

# 455
  • пловдив
Би трябвало в упътването да пише.

# 456
  • София
Не пише

# 457
Как сте с малчовците, промениха ли си режима покрай новото време? Моя да и сега се чудя дали да го променям или да се водя по него.
И др ,давате ли корнфлейкс ако да какъв,моя приятелка дава някакво детско от Кауфланд го взимала, нейното е на 2г. Вече се чудя какво да му разнообразия ,а още не дъвче добре, задавя се,гълта цели парчета- има ли други като нас?

# 458
Промени си малко режима. Къпя го в 9 и към 9,30-40 е заспал, 7-7,30 става. В 1 заспива за 3-3,30 и така. Още малко и ще го къпя към 8,30. Иначе и аз се чудя с тия закуски. Я попара, я кус кус, я филия с нещо. Корнфлейкс не съм давала.

# 459
  • София
Не си промени режима. Заспива в 23.00 часа, от 2.00 до 4.30 е будна, в 7.30 се събужда.

# 460
Промени си режима покрай яслата, така нормално и навреме да си ляга не е било досега, та промяната е добре дошла Grinning

# 461
  • Велико Търново
С промяната на часа, всичко се обърка - режим, ядене, сън... като го вземам към 5 от ясла и само ми повтаря " тъмно, тъмно... Яко ( мляко)" т.е. всички мои усилия и повторения, че тъмно ли е е време за сън и мляко ми се връщат многократно... В 18:30 е готов заспал, едва го задържам до 19:30. Сутрин става в 5/5:30 Макс...ясно ми е че се е наспал, но ранния му режим не ми е по вкуса.  Той вилнее сутрин, аз се опитвам да се глася за работа и е трудно. Преди седмица падна по стъпалата, а преди няколко дни маза крем по пода докато се контех и после се хлъзнах лошо ( добре че бях аз).
ММ става минути преди да изляза аз за работа и двамата се гледат 1час, после го води на ясла. Идея нямам какво правят в този час, но когато се прибера е като след цунами и бомбардировки едновременно! Вчера намерих лъжица в обувка, а тази сутрин рисунки по столовете. Жедтоко, изненадващо и вълнуващо!

# 462
Цунамито бомбандировка ми е "любимо". Какво да го правя, дори пред мен го прави. После подреждам, ако не днес -утре.

# 463
Пускам отделен пост, защото не знам ако редактирам, дали ще ме прочете някой.
Моля ви, кажете ми изследвания за ясла за колко време стават?
*акото - 2/3 дни?
*урина - в рамките на деня?
*кръв - в рамките на деня?
*васерман - в рамките на деня?

# 464
  • София
Пускам отделен пост, защото не знам ако редактирам, дали ще ме прочете някой.
Моля ви, кажете ми изследвания за ясла за колко време стават?
*акото - 2/3 дни?
*урина - в рамките на деня?
*кръв - в рамките на деня?
*васерман - в рамките на деня?
Да

Общи условия

Активация на акаунт