Февруарчето плажува и в морето плува, плува

• 47 133
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Велико Търново
Идея си нямам какво подаръци ще вземам. В общи линии, знам за всички други какво да взема, но не и за малкия. Ще крада идеи!
Мислим в петък ( ако сме здрави) да ходим в ИКЕА и оттам да му взема някакви играчки, но като го знам как се впечатлява от човешки неща, не от бебешки....Simple Smile
Автобус е идея! Може ли снимка/ линк?

# 541
Ето го на Thinkle е.Горната част е огледална,но дребен я омаза веднъж с лютеница и при чистенето с препарат и спирт напада покритието.Иначе е на бг,ей ся ще потърся и линк.Много по интересен му е от този на ФП.

# 542
Ето го автобуса
https://www.hippoland.net/fisher-price-obrazovatelen-avtobus-na- … h-and-learn-ftg14

hamsti , моя е голям маймунчо ,постоянно мисли на какво да се покатери и прецених че и миг спокойствие няма да имам с пързалката, може би по натам или  ако я взема в по голямата си част ще стои прибрана(а вече нз къде да прибирам 😄)

# 543
  • Down Under
Ние имаме подобно камионче и не предизвиква никакъв интерес, може би е по-подходящ за по-малки деца. Сега голям хит е бялата дъска, цял ден драска с маркерите.
Нашата пързалка е тази, играе с нея горе долу, пързаля колите, но винаги трябва да е под наблюдение

# 544
gordi, честно казано и на мен ми изглежда автобуса малко бебешки на него е обозначено 6-36м, но просто малкия постоянно си намира коя количка да бута и реших че поне да му пее песни,азбуката и т.н. Той по принцип много се впечатлява от музикални и танцуващи играчки. Като пусне наведнъж няколко и понякога ми идва всички в коша да хвърля,ама той милия им се кефи .

# 545
Аз му взех една образователна книжка се води на Фишър Прайс.С песнички и други неща..е интерес 10 мин и това беше.

# 546
И аз се прекарах,две такива има и грам не са му интересни.Обикновените книжки с животни- картинки и малко текст най си ги харесва.С две ръце препоръчвам тези пъзели,5 дъски има и е голяма радост вкъщи много си ги харесва,а са евтини.Разхвърля ги навсякъде и като взема някоя дъска почва да носи всички и чак тогава опитва да ги нарежда на правилните им места.Децата хич не ги интересуват парите 🤣

# 547
Същия автобус имаме от миналогодишната Коледа Simple Smile Много е хубав, но е за по-малки, мина му времето и вече отдавна не се поглежда...

# 548
Същия автобус имаме от миналогодишната Коледа Simple Smile Много е хубав, но е за по-малки, мина му времето и вече отдавна не се поглежда...
Ще видя и нашия колко внимание ще му обърне но като нова играчка се надявам поне няколко дни 😄, ако имам време ще ида в петък на място в Хиполенд и ще преценя ако не си заслужава ще го подмина.
И ние имаме такива същите дървени и 1 музикален дървен отдавна ги реди и сега не са му интересни.
От няколко дни си реди конструктор.

# 549
Аз забелязвам, че най-харесва играчки, които имитират предмети от ежедневието.Взехме"кухня" с разни храни, прибори и т.н. Сглобява се в вдин куфар и беше 12лв.Играе вече няколко седмици с нея.Много се кефи че има нож, който може да пипа😊Има и "чешма" за сипване на вода и т н. Май пак нещо такова ще търся.Обича на баща й инструментите , само се чуди как да докопа някоя отвертка...та може нещо подобно да търсим😁
Смрадликата веднага оправи подсеченото. Благодаря !А за пъпчици на лицето ит спарване и вятър, какво мога ползвам?Дали памуче със запарка от лайка?

# 550
Ако някой пазарува днес от Хиполенд, да сподели линкчета, може да почерпя някоя идея. Ще го умувам до довечера какво да поръчам, но вече всички играчки ми се струват безинтересни...явно ме е напуснало вдъхновението баш днес.

Забавно е, че вече пазаруваме коледни подаръци, а името на темата е за морето Laughing Ех, кога дойде тази Коледа, бих я сменила за морето, но не става Simple Smile

# 551
Преди няколко дни посетихме голям магазин за играчки за да си хареса подарък по случай именния ден,а също така да ме насочи какво би му харесало за коледен подарък.С огромно облекчение бих споделила,че подаръците за коледа + рд са избрани(алелуя).Ето ги и тях:
-Lego Duplo Town steam train.
-Дървени плодове и зеленчуци със нож и дъска за рязане.
-Книга(в процес на избор)
За рд съм избрала:
-Bosch workbench with sounds.
Дано да съм била полезна на някой!

# 552
Да, и аз горе-долу това определих като подходящо за неговата възраст и най-вероятно ще взема: лего, пазарска количка с плодове и се чудя още какво, някое возило/количка/камионче освен...

# 553
  • София
В Лидл пускат хубави дървени играчки. Пица, торта, сандвич комплекти имаме вкъщи.

# 554
Това ще ни е едно от нещата https://www.amazon.co.uk/Rainbow-Designs-Soft-Toy-Shrek/dp/B07X5 … s=kids&sr=1-1
Шрек плюшка😊Малката е шреко маниак 😊 "Ек" й е любимото филмче, та този избор ще е лесен😊Лошото е че го намирам само в Ибей и Амазон.Някой виждал ли е такава играчка?

Общи условия

Активация на акаунт