Ние още умуваме второто море - приемам препоръки за all in на първа линия с нормални цени за началотл на септември

От консултацията - 9.043 75 см, минал е заветните 9, че с неговото нон стоп движение и метаболизъм

и само минавам да поздравя ,че нищо интересно няма край нас. Мая има само 2 зъба, чакам с нетърпение кога ще излязат другите , че много ме е страх да ѝ давам парченца храна , а тя постоянно си проси. Примерно плодове (пъпеш, нектарина)..колкото и да са меки , ме е страх защото не иска да яде парченцата, ами иска плодът да гризе и с тези два зъба отхапва едни огромни парчета. За сега поне изплюва всичко , но пак си ме е страх.

. С яслата още не е свикнала и има дни, в които доста плаче ми казаха. Рождения ден още не знам как ще го празнуваме. Аз искам да отидем на ресторантче, към 20-30 човека и да се почерпим. ММ искал само ние 4-мата да сме си. Допълнително че тези дни разбрахме че го пращат в командировка точно на РД на Мая. Та се надявам поне да се върне на датата да хапнем торта