Къде в Пловдив??? - 81

• 33 811
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Освен басейна на х-л Аугуста в Хисаря, кой друг минерален, бихте ми препоръчали?

# 496
  • о`майна лунна нощ е
Вчера на колелото на Панаира, точно до китайския ресторант в основата на големия блок видях, че са отворили детски фризьорски салон. Беше аранжиран като парти клуб за хлапета - шарено, весело ... Накара ме да се усмихна само като го гледам. Моите диванета са големи вече и не са за там, но ще се радвам да съм полезна на някой. Не запомних името за съжаление.

# 497
Сигурно е Пъзел. Преди няколко месеца го отвориха. Много добри отзиви има за него, обмислям и моят ревльо да го заведа там следващият път, че много плаче като го подстригва кварталната фризьорка. Надявам се там поне малко по-кротко да мине.

# 498
Сигурно е Пъзел. Преди няколко месеца го отвориха. Много добри отзиви има за него, обмислям и моят ревльо да го заведа там следващият път, че много плаче като го подстригва кварталната фризьорка. Надявам се там поне малко по-кротко да мине.
Пъзел е да. Но е добре да се запазва час предварително. Вечер и събота/неделя много трудно може без час да се мине. Въпреки, че вече са две фризьорките, графикът им е пълен. 11 лева е детското, ако искате могат да издадат клиентска карта. Всяко пето подстригване е безплатно. Иначе подход имат към децатата и 95% от тях си тръгват с усмивка (ако искат да си тръгнат).

# 499
Дълго време търся по аптеки и козметични магазини - Коректор против акне на Амрита.
Моля, ако някой го ползва,  нека да даде информация,  откъде мога да го закупя в Пловдив.

# 500
Момичета работещ обущар в района на център или широк център, някой да се сеща?
На Цанко Дюстабанов 21 има добър обущар. Това е точно преди пресечката с Кръстьо Пастухов.

# 501
  • Бг
Влизам само да кажа, че магазинът на Попов на Коматевско вече е отворен, за интересуващите се.

# 502
  • Пловдив
Къде продават мивки на Хром Силистра?

# 503
  • Пловдив
Освен басейна на х-л Аугуста в Хисаря, кой друг минерален, бихте ми препоръчали?
Ние ходим на Аква Терми в Красновски бани, както и на Старосел. На Баните обаче събота и неделя е ад. В Старосел пък цените за басейна са доста сериозни.

# 504
Някой дали има представа с какво работно време са в събота магазините за турско спално бельо на "Иван Вазов" и този на "Мария Луиза"?

# 505
  • Пловдив
Не мога да препоръчам нито хотела,нито басейна.
Хотел Хисар е много по -добър,но ако сте с дете басейна не е подходящ

# 506
  • Пловдив
Е, как хотел Хисар да не е подходящ за малко дете. Имат детски басейн. Но в последните години водата там е ледена. И не само там. Само в джакузито е топло. Руснаците яко се мажат с дебел слой лосион, който плува на повърхността в единствения басейн с по-поносима температура. А именно този до джакузито. След като години наред се карах по този повод с отговорните лица и чешмяната студена вода, ги отсвирих завинаги. Може и да са се поправили, но при тези цени......А години сме ги посещавали. Но тогава водата беше чиста и топла. С повишаването на цените, качеството изчезна.

# 507
  • Пловдив
Е точно заради по-студената вода.

# 508
Къде продават мивки на Хром Силистра?
В Алати, но няма голям избор.

Някой дали има представа с какво работно време са в събота магазините за турско спално бельо на "Иван Вазов" и този на "Мария Луиза"?
На Мария Луиза сме ходили и в неделя. Събота са с нормално работно време.
За Вазов не знам.

# 509
Майстор за хладилник някой може ли да ми препоръча

087 621 5435 - Стоян
Компетентен, коректен! От години рaзчитаме на него.

Да похваля майстора - чудесна работа свърши! Благодаря ти много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт