Къде в Пловдив??? - 81

• 34 545
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • Близко съм
Да, точно така като порасне, да си го носи.

# 526
  • Пловдив
Те съществуват ли още магазините до Билата в Кичука (до бетонния мост)? Нали събориха около стадиона всичко.

Там няма нищо, но този за одеала ако не се лъжа е малко по-нагоре по Димитър Талев.

# 527
Здравейте! Препоръчайте ми магазини,складове за пелени(памперси)? Знам за два магазина зад пазара на Младежка. Благодаря предварително!

# 528
В складовете на Търговията в Кючук Париж, до големия парк, има магазин за памперси и бебешки продукти на добри цени.

# 529
  • Москва
здравейте Simple Smile искам да купя тротинетка на сина ми - 6 год. Гледах онлайн в Декатлон.. чудя се хубави ли са? има ли друг магазин с подобни стоки в Пловдив (да не са мнгоо скъпи, но да не са и боклуци Simple Smile) благодаря!

Имам Декатлоновска, купувана е тук, в Москва, но като асортимент (и доколкото имам опит и като качество) магазините им тук и в България не се отличават.
Моята тротинетка е на 5 години, размотавам се с нея из града, по паркове, в метрото, по електрички, понякога даже си я вземам с нас ако ходим в друг град за почивните дни Innocent ,не е мръднала. Само е малко издраскана отдолу (но сигурно и това нямаше да го има, ако я карах само по асфалт). Преживя всички зими в беседката на двора на къщата, не са й се отразили.

# 530
Имаше магазин на производител на български одеала от много хубав памук на ъгъла срещу Билата(Кичука) на гарата, но това преди години.Не знам дали е там още. Бяха около 35 лв. Имаха и много хубави вълнени.
Скоро в гугъл някъде ми се мерна сайт на бг производител.
Преместили са магазина, на Димитър Талев, на левия тротоар се пада магазина, след като се тръгне в посока светофара с ул. Скопие. Ще са опитам да кача след малко локация от Гугъл карти.
Не ми се получава през телефона, а и стрийт вюто е от преди поне две години. Съжалявам.

Последна редакция: пт, 30 авг 2019, 19:16 от Анонимен

# 531
Здравейте! Може ли да ми препоръчате серзиз за ремонт на лаптоп HP и таблет Lenovo (спукан му е дисплея)? Благодаря предварително на всички отзовали се.

# 532
Здравейте! Може ли да ми препоръчате серзиз за ремонт на лаптоп HP и таблет Lenovo (спукан му е дисплея)? Благодаря предварително на всички отзовали се.
Два варианта предлагам, в Кършияка, единият е Стемо, другият е GTS компютри. От двете страни на колелото на Панаира. И двата са на булевардите, Стемо са под блока на бул. България, завивайки в посока Пазарджик, а GTS са на Цар Борис трети, във втория блок след колелото, посока второто колело. Преместиха преди няколко месеца, преди бяха под първия блок.
Ще направя обаче едно важно уточнение за Стемо. Ако занесеш на място техника няма да я приемат. Първо трябва заявка до центъра им за сервиз, мейл или обаждане на националния им телефон.
Тук може да прочетеш условията им. Иначе те са оторизирани за гаранционен и извън гаранционен сервиз на HP. Друг вариант е Контракс, на Христо Ботев, срещу Централна гара.

# 533
  • Пловдив
Тони, откога е това условие на Стемо първо да се свържеш с тях?

# 534
Не знам от кога, но през пролетта вече го имаше. Едно старо мултифункционално устройство hp ни ремонтираха. Тъй като те са оторизиран сервиз, а от Контракс не се справиха, се наложи да се обърнем към тях.

# 535
  • Пловдив
Ползвала съм ги веднъж само - през 2011, тогава не беше проблем да се занесе на място. Хубаво е да се знае, защото всичко се случва.

# 536
Тогава офисът на техниците беше отстрани и не беше проблем, така е. Явно са променили политиката и цялата организация на работа. Имаме едни таблети купувани от тях, за сега не се е налагало ремонт, но и на гаранционните карти е отпечатано - след предварителна заявка към сервиза само.

# 537
  • Пловдив
Всъщност, политиката със сервиза на Стемо е такава, че всичко се изпраща в София.
От Интерлогистика идват да взематат техниката от адрес, след предварителна консултация с центъра за поддръжка на националният им телефон.

# 538
  • Пловдив
Одеало последно поръчвах от Роксима дрийм. Още не бяха отворили магазина в Пловдив плаза. Може да погледнете какво предлагат. Мисля че е памучно.
+1
Разкошни са памучните им одеяла https://roxymadream.com/odeqla.

# 539
Много ви благодаря, момичета, за информацията, която ми дадохте. Страхотни сте! Както винаги. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт